De tussendoortjes van Phoi Cai 2

 

Een tijd terug heb ik mijn eerste blog over mijn favoriete tussendoortjes geschreven. Dit is alleen iets wat regelmatig verandert en van verschillende factoren afhangt. De belangrijkste factor ben ik natuurlijk zelf. Het hangt er maar net van af waar ik zin in heb. Tegelijkertijd hangt het ook wel af van het seizoen. In de winter kies ik vaker voor warme tussendoortjes of chocolade. In deze blog deel ik mijn tussendoortjes van dit moment nu het weer warmer, zeg maar gerust HEET, is!

collage

♥ Ijs
Ijs kan eigenlijk altijd! Nu het weer warm is zijn de ijssalons open en daar maak ik graag gebruik van. Tijdens een dagje weg trakteer ik mezelf graag op een ijsje. Er zijn zoveel smaken om uit te kiezen, maar ik merk dat ik vaak voor dezelfde smaken ga. Heeeel soms neem ik de tijd voor een extra lekkere traktatie en deel ik een ijscoupe. Zo fijn!

 ijs

♥ Melkbiscuit
Dit zijn koekjes die ik vroeger altijd meekreeg naar school en soms heb ik er gewoon weer zin in. Mijn favoriet is die met aardbeiensmaak. Die van Liga vond ik altijd heel lekker, maar deze van de Albert Heijn vind ik eigenlijk nog lekkerder.

melkbiscuit

♥ Aardbeien
Om maar in de trend van aardbeien te blijven, zijn verse aardbeien nu ook weer volop verkrijgbaar. Wat zijn ze weer lekker! In de ochtend pak ik ze als tussendoortje met wat yoghurt en in de middag met wat suiker om in te dippen. Als we ‘s avonds ijs pakken als toetje pak ik er ook gerust wat aardbeien bij. Ik kan er duidelijk geen genoeg van krijgen…

aardbeien
Bron foto

♥ Café noir
Ook wanneer het warmer weer is neem ik ‘s avonds graag een kopje thee of koffie. Daar pak ik altijd een koekje bij en op dit moment ben ik helemaal fan van de café noir koekjes. Ze zijn lekker bros en hebben een heerlijke koffiesmaak. Mijn man vindt ze ook heel lekker, dus zo’n verpakking is binnen enkele dagen op.

cafe

♥ Gebakje
Wat ook zo lekker is bij een kopje koffie of thee is een gebakje. Jeetje, ik kan er echt niet omheen dat ik een zoetekauw ben! We maken nu steeds vaker lange wandelingen en bij een lunchroom nemen we altijd even pauze. Een kopje koffie of thee met een gebak is een heerlijke oppepper! Gebak met chocolade of vruchten.. Het maakt allemaal niet uit. Ik vind de meeste gebakjes wel lekker. Maar in de zomer kies ik wel vaker voor een gebakje met fruit. Dat is iets lichter en lekker fris. 

gebak

 Wat is jouw favoriete tussendoortje op dit moment?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

D - Zondag 5 augustus 2018 13:28
Nu het warm weer is: Ijs! Schepijs, waterijs, cornetto .. als het maar lekker koud is.
Vliegjeveerle - Zondag 5 augustus 2018 13:37
Dadelrepen, de haverkoekjes van quaker, sojakwark met fruit, en maiswafels met pindakaas! En noten of rijstzoutjes vind ik ook altijd lekker.
Anonieme A - Zondag 5 augustus 2018 13:43
Cornetto, chocolade m&ms met pinda's en meloen (met ijs of kwark)
marjorie - Zondag 5 augustus 2018 13:57
Mijn favoriet blijft nakdbar en yoghurt met veeeeel vers fruit!
Ali - Zondag 5 augustus 2018 13:57
restjes koude pastasalade❤️
rose - Zondag 5 augustus 2018 13:58
lekker die ijscoupe, zin in
*** - Zondag 5 augustus 2018 14:07
Op dit moment roomijs, meloen en carrotcake
Liesjee - Zondag 5 augustus 2018 14:28
Ik eet meestal als tussendoortje sojayoghurt met muesli, fruit en noten of rijstwafels met notenpasta en banaan of overnight oats met een appel, courgette en noten. En gisteren had ik twee croissants met speculoospasta en nutella als avondtussendoortje. HaHA balans...
P - Zondag 5 augustus 2018 16:10
IJs sowieso!!! Echt alle ijsjes die er maar zijn... En yoghurt met muesli vind ik nu ook lekker verfrissend. En meloen
Anellin - Zondag 5 augustus 2018 18:03
Dropjes en zomerfruit!
Isabelle - Zondag 5 augustus 2018 19:20
Aardbeien🍓
Aine - Maandag 6 augustus 2018 09:46
Op dit moment vind ik erg lekker waterijs, vooral raketjes en chocola. Ben erg fan van kinderchocola reepjes.
arwen - Dinsdag 7 augustus 2018 09:25
zelfgemaakt bananenbrood of zelfgemaakte bramencake
anoniem - Donderdag 9 augustus 2018 23:53
Chips, chips, chips! ik ben gek op chips. Verder eet ik ook graag fruit als tussendoortje.
priscilla - Vrijdag 10 augustus 2018 18:06
cornetto's