De tussendoortjes van Laura 1

 

Tussendoortjes zijn er in allerlei soorten en maten. Eigenlijk zijn er ontelbare dingen die je als tussendoortje kunt eten. We hebben al eerder onze tussendoortjes gedeeld en voor deze blog heb ik gedurende een week zeven tussendoortjes op de foto gezet. Mijn tussendoortjes varieren nogal en eigenlijk denk ik er ook niet zo bij na. Ik voel vanzelf of ik weer zin heb in iets en of het dan iets hartigs of zoets is. Ik hoop dat deze blog jullie kan inspireren om zelf te variëren met tussendoortjes en misschien nieuwe dingen uit te proberen. Zie het als inspiratie en niet als meetlat. Iedereen houdt van andere dingen en heeft iets anders nodig. 

tussendoortjes

♥ Maandag
Ik ben gek op watermeloen en ik kan het in de zomer eigenlijk altijd wel eten. Ik had een hele watermeloen gekocht op de markt en deze heb ik in één keer in stukjes gesneden. 's Morgens heb ik na het ontbijt een bakje met watermeloen gegegeten en hierbij heb ik een kopje verse muntthee gedronken. Ik heb wel de afwijking dat ik zoveel mogelijk van die zwarte pitjes eruit probeer te peuteren terwijl je ze opzich prima kunt opeten. 

watermeloen

♥ Dinsdag
Mijn lievelingsvrucht is toch wel de framboos. Ik baal er altijd van dat de bakjes zo klein zijn want ik eet het binnen no time helemaal leeg. Frambozen zijn niet heel goedkoop en ik koop het ook niet zo heel vaak. Daardoor kan ik er wel ontzettend van genieten als ik het wel eet. Ik heb het als tussendoortje gegeten samen met blauwe bessen die ik overigens ook heerlijk vindt. Die had ik gekocht om door een salade te doen maar ik had wat over dus dat kon ik lekker zo opeten. 

fruit

♥ Woensdag
Woensdag heb ik Sultana Goodmorning sticks mee genomen naar werk. Ik had geen joggingbroek aan naar werk hoor, maar heb de foto eerder gemaakt. Het heten dan wel Goodmorning Sticks, maar je kunt het prima als tussendoortje eten.. ik vind het zelfs geschikter als tussendoortje dan als een onderdeel van het ontbijt, maar wanneer je 's morgens haast hebt, kan het wel handig zijn. Dit is de variant met cranberry smaak. Er bestaat ook rozijn kaneel en die lijkt mij ook heel lekker maar tot nu toe was die steeds uitverkocht. 

Sultana

♥ Donderdag
De ene keer heb ik heel veel trek in gele M&Ms, die met nootjes, en de andere keer heb ik liever bruine M&Ms.. gewoon de saaie die op smarties lijken. Dit keer ben ik voor de bruine zak gegaan en heb ik dit tijdens het werken thuis gegeten met een vruchtensmoothie. 

menms

♥ Vrijdag
Vrijdagavond had ik met vrienden afgesproken en gingen we spelletjes doen, We waren eerst uiteten geweest en daarna zijn we in een soort kroeg/cafe beland met een leuk bordspelletje. Hier hebben we ook thee en koffie gedronken en ik had een lekkere brownie genomen met rozijnen en noten. 

spelletje

♥ Zaterdag
Het lekkerste ijsje in Delft haal je bij de Lelie. Dit is een chocolaterie en in de zomer verkopen ze allerlei soorten huisgemaakt ijs. Mijn lievelingssmaken zijn aardbei en cherry. In eerste instantie zou ik cherry niet zo snel kiezen, maar ik had het een keer bij een vriendin geproefd en het is echt super lekker! Er zitten ook stukjes kers en chocolade in. 

ijsje

♥ Zondag
Zondagmiddag heb ik met mijn gezin geborreld in het zonnetje. We hebben toen verschillende hapjes gemaakt waaronder stokbroodjes met mozzarella, tomaat, knoflook en basilicum. Deze heb ik even gegrild in de oven en dit hebben we lekker opgegeten met een wijntje. 

tussendoortjes

handtekening

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Somebody - Donderdag 17 september 2015 13:01
Jummiee
G. - Donderdag 17 september 2015 13:24
:) van kleurrijke foto's word je toch blij! Fijn
Peultje - Donderdag 17 september 2015 13:43
Leuk!

Ps. Niemand die op die joggingbroek let -.-'
() - Donderdag 17 september 2015 13:49
Wat een lekkere tussendoortjes! En mooie foto's.

Marije - Donderdag 17 september 2015 14:36
Leuk Laura! Oeh ja, verse frambozen zijn heerlijk..maar idd wat duur.
Ziet er lekker uit allemaal.
Nicole2810 - Donderdag 17 september 2015 15:29
Ziet er leuk en lekker uit Laura! Waar ik de behandeling volg is fruit alleen geen volwaardig tussendoortje.
Eenzaam-bloempje - Donderdag 17 september 2015 15:44
Wat een lekkere tussendoortjes.
Ingrid - Donderdag 17 september 2015 16:50
Mooie kleurige fotootjes! De watermeloen en sultana vind ik de lekkerste tussendoortjes!!!! En ik eet de zwarte pitjes idd gewoon op, soms reageert er wel iemand met ieuwwwwwww, maar ik doe dat al van kleins af aan ;)
Joëlle - Donderdag 17 september 2015 17:12
Ik heb jou volgens mij wel vaker in Delft gezien, op de beestenmarkt! Woon je daar ook?
sam - Donderdag 17 september 2015 17:33
mmm lekker en gevarieerd! bedankt voor het delen, maakt het voor mij altijd makkelijker :)
jeanne - Donderdag 17 september 2015 17:48
Lekker. Ben benieuwd naar Scarlets tussendoortjes!
Mootje - Donderdag 17 september 2015 18:13
Mmmm...dat ijs lijkt me idd heerlijk! En mooie foto's trouwens!
Lala - Donderdag 17 september 2015 19:07
Super leuk & motiverend! Dank je Laura! Wil je nog eens een eetdagboek doen?

Liefs
Lisa - Donderdag 17 september 2015 20:15
Hmm wat een lekkere tussendoortjes allemaal Laura :)
Bedankt!
Romy19 - Vrijdag 18 september 2015 12:27
Nu heb ik honger :( Als ik de ingredienten in huis had, had ik nu die broodjes met mozzarella en tomaat gemaakt! :p Maar ik zal het moeten doen met een ander tussendoortje.
Esmee - Vrijdag 18 september 2015 13:10
Weet je wat me ook heel leuk lijkt, eetdagboekje van de diëtist :)