Chocodelic: gezonde chocolade?

 

chocodelicChocodelic heeft chocolade en energierepen. Volgens het merk is het niet alleen lekkere chocolade, maar ze benadrukken ook de gezonde aspecten van chocola! Wist jij bijvoorbeeld dat chocola veroudering tegen gaat?

Hieronder zie je nog meer voordelen van Chocodelic:

• De chocolade is zoet gemaakt met zogenaamde ‘langzame suikers'. Deze laten de bloedsuikerspiegel minder snel stijgen, waardoor je minder last hebt van energie- en humeurschommelingen. De zoetstoffen die worden gebruikt zijn: kokosbloesem nectar, agave siroop en bruine rijststroop.

• Er worden goede en gezonde vetten gebruikt als kokosboter en cacaoboter

• Er wordt gebruik gemaakt van ongeroosterde cacaobonen waardoor de oorspronkelijke mineralen beter bewaard blijven. Een van die mineralen is bijvoorbeeld Magnesium, wat stressverlagend werkt. Sulfur bevordert een gladde huid, glanzend haar en sterke nagels.

• Tevens bevat chocodelic ‘anti-oxidanten' die veroudering tegen gaan.

• Verder krijg je een opgewekt gevoel door bepaalde aminozuren. Zo stimuleert Tryptofaan de serotonine aanmaak: een stofje dat van invloed is op je stemming. Anandamide en PEA zorgen voor een euforisch of zelfs verliefd gevoel!

De chocoladerepen komen in de heerlijke smaken: Goijberries, Incaberries, Mulberries, Almonds & Hazelnuts. Kijk voor meer informatie en proefpakketten op: chocodelic  De repen zijn onder andere te koop bij Bagels & Beans!

choclade

Heb jij de chocolade van Chocodelic al geproefd?

Enjoy!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lot1995 - Zondag 7 oktober 2012 13:43
maar wist je dan ook dat je heel veel van dit zou moeten eten om aan de goede hoeveelheid te komen van die goede stofjes wil dit daadwerkelijk effect hebben, en dat je echt niet repen op een dag gaat eten om dit te bereiken?!!...
sindy - Zondag 7 oktober 2012 17:42
Blaaaa, cacaoboter zit ook in gewone chocola. Wat betreft veroudering tegen gaan; dat zou misschien alleen gelden voor pure chocola en daarbij zijn er een hoop andere producten die ook veroudering tegen gaan. Dus al deze voordelen zijn tamelijk overtrokken. Chocola is heerlijk en zeker niet ongezond, maar om het nou te eten omdat het zo gezond zou zijn.......daar heb ik sterk mijn twijfels over.
GLM1993 - Zondag 7 oktober 2012 19:25
nou mensen, als jullie het niet voor je gezondheid zouden gaan eten, maakt het toch niet uit? Doe het gewoon om ervan te genieten :)

Lijkt me heerlijk trouwens, die chocola van Chocodelic.
Ik heb ook een keer 'gezonde' chocola gemaakt, van kokosolie + ahornsiroop + rode palmsuiker + cacao + muesli. Was echt lekker!!