Chocoburger bij Tony's Chocolate Bar

 

We lazen het nieuwsbericht, keken elkaar aan en de datum was geprikt. Op 1 juli gingen de deuren open van Tony’s Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Need we say more? Zoete burgers met marshmallows, chocolade in je koffie en kaaskroketjes deluxe. Wij probeerden het allemaal voor jullie - en voor onszelf - uit! Veel kijk, lees- en kwijlplezier!

Vandaag is overigens niet zomaar een dag voor een leuke video over chocola; het is World Chocolate Day! Op 7 juli 1550 werd chocolade namelijk voor het eerst in Europa geïntroduceerd. Een heugelijke dag, als je het ons vraagt. Iets waar je best bij stil mag staan onder het genot van een stuk chocola, een punt chocoladetaart of een glas ijskoude chocolademelk. Doe jij mee met ons mee vandaag?

De Tony's Chocolate Bar is totaal geen prikkelarme omgeving en de smaakcombinaties vliegen je bij binnenkomst meteen om de oren. Maar vastberaden en met zoete zin liepen wij daar afgelopen weekend naar binnen. En het is precies wat je verwacht als je denkt aan Tony's Chocolonely, maar dan een beetje extra. We nemen in je heel graag mee tijdens deze explosieve smaakbeleving. Laten we vieren dat je jezelf mag trakteren en dat het leven een feestje kan zijn, met grenzeloos veel chocolade én een gezonde portie relativeringsvermogen. 

Zou jij een bezoekje aan de Tony's Chocolate Bar willen nemen?
En wat zou je kiezen? 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Sewy - Dinsdag 7 juli 2020 16:11
Leuk! Lekkere groovy sound eronder trouwens. 👌🏻
MandyLiv - Dinsdag 7 juli 2020 16:49
Was echt leuk om te kijken! Haha echt een kliederboel wel :) !
Floor - Dinsdag 7 juli 2020 19:12
Zooooo hé, nu heb ik zin in chocola! ;-)
britneyangel - Dinsdag 7 juli 2020 19:57
wat een leuke en vrolijke video, je moet wel een grote mond hebben voor het broodje, ik denk als ik hem zou eten dat me mond onder zou zitten haha!
Rosa - Dinsdag 7 juli 2020 21:11
Hahahaha wauuuw de kaaskroket met chocodip dat lijkt me dan nog wel een lekkere combinatie maar de rest veel te heftig.

En dat is dan niet eens eetstoornis gerelateerd maar ik vind dit soort dingen altijd Amerika gerelateerd waar alles groter groter en groter moet.
Je hebt ook zo een chocolade bar in Zwolle met milkshakes met zoveel topping dat je denkt hoe krijg je dat op zonder ziek te worden. Ziet er dan wel weer prachtig uit.
Flo - Dinsdag 7 juli 2020 21:52
Ik kan er echt niets aan doen, maar lijkt me echt zó goor!!! Super leuk bedacht, maar ieh bah nee zo’n zoetekauw ben ik nou ook weer niet!
Anoniem - Woensdag 8 juli 2020 10:37
Nou, hier moet je wel echt choco-addict voor zijn! Ik ben dat niet, dus ik sla over. Veel te heftig ook qua prikkels. Maar leuk voor degenen die hier wel van houden!
E_sther - Woensdag 8 juli 2020 21:00
Oh ik zou er echt niet tegen kunnen als alles onder de chocola(de saus) zit maar ik vind het wel leuk te zien dat jullie dingen proberen :)
( en ik hoop dat dit filmpje niet recent is want jullie zitten geen 1,5 meter na het bezoek uit elkaar...)
E_sther - Woensdag 8 juli 2020 21:01
ik bedoelde dat niet eens onaardig hoor van die 1,5 meter maar het is wel iets waar iedereen zich eigenlijk aan zou moeten houden ténzij de regering het weer terug draait
F - Donderdag 9 juli 2020 22:46
Hee
Ik snap dat je zo’n opmerking niet onaardig bedoelt maar het is ieders eigen keuze.
Daarbij na vele demonstraties zonder de afstand is het aantal besmettingen niet toegenomen.
Lisasjourney - Donderdag 16 juli 2020 00:59
Haha wat een heerlijke video, ik zou zeker eens naar de Tony's Chocolate bar willen!