Chio Tortilla Rolls Sweet Chili en Sour Cream

 

Misschien ken je de grappige en bijna hysterische reclame's van Chio wel. Wij zagen onlangs de Chio Tortilla Rolls in de supermarkt liggen en waren benieuwd. Ik heb twee varianten van deze chips getest en zal je in dit blog vertellen wat ik ervan vind. Ik heb de Chio Toritilla Rolls in de smaken Sweet Chili en Sour Cream getest. 

Chio Tortilla rolls

Chio heeft meer lekkere zoutjes, maar dus ook tortilla chips. Dit zijn geen gewone tortilla's, zoals die van Doritos bijvoorbeeld. Chio heeft Rolls. Dit betekent dat de chips wel tortilla chips is, maar de zoutjes zijn opgerold. Hierdoor blijven ze naar mijn idee trouwens niet alleen goed gekruid, maar gaan ze ook minder snel kapot. De chips kost per zak 1,25 en is te koop bij veel supermarkten. 

Chio Tortilla rolls

Als eerste heb ik de Tortilla Rolls Sweet Chili geprobeerd. Ik hou niet zo erg van chili pepers, maar deze chips was precies goed gekruid. Het was niet te pittig en ook niet te zwak gekruid. De 'rolls' zijn fijn om te eten en de kruiden zitten er ook in. Ik vond het een lekker smaakje chips. 

chio toritilla rolls

En dan nu de Toritilla Rolls in de smaak Sour Cream. Een smaak die vaker bij chips voorkomt en die ik ook erg lekker vind. De chips was sterk gekruid, maar net zoals de Sweet Chili niet te heftig. Ik vond deze het aller lekkerste en zou deze ook zeker nog wel eens kopen. Volgens mij zijn de chipjes ook erg lekker met dipsausjes of bij een mexicaanse maaltijd. 

Wat vind jij van deze chips en lijkt het je lekker?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

N - Vrijdag 15 augustus 2014 12:49
Ben zelf niet zo van de chips, maar deze lijken me wel lekker! :)
Black Rose - Vrijdag 15 augustus 2014 15:28
Die moet ik echt proberen haha.
Ik vind het trouwens fijn dat je vaak positieve revieuws plaatst en niet zo'n moeilijke eten bent of bijna niks heel lekker wat ik vaak bij andere revieuws hier op de site zie, aangezien ik echt alles lust en dat meer mijn stijl is: (bijna) alles is lekker of SUPER lekker!
Muts. - Vrijdag 15 augustus 2014 19:40
Deze tortilla rolls zijn er naar mijn idee al weer een hele tijd hoor. Ongeveer 1,5 jaar als ik moet gokken? Mijn moeder is er helemaal fan van en moet zeggen dat ik normaal niet zo van de chips ben maar deze (met name de sour cream, de sweet chili is mij toch iets te heet) is erg lekker.
Zeker een aanradertje!!
Anne-Maria - Zondag 17 augustus 2014 12:49
Oh, lijkt me heerlijk! Ik houd van gekruide chips. De Thais Sweet Chili - Sensations vind ik ook zo verslavend. Ik ga deze chips zeker eens proberen.
greetje verwey - Woensdag 18 november 2015 17:58
ik baal als een stekker .!! alb heijn de jumbo plus allemaal gooien ze deze lekkerste chippie eruit Waar kan ik ze nu nog kopen??
wallie - Dinsdag 20 december 2016 15:10
ik baal ook echt enorm dat deze chips uit het assortiment is, ik baal er zo erg van dat ik zelfs niet meer kan slapen en bijna aangehouden ben in de jumbo omdat mijn frustratie over het ontbreken van deze chips te hoog op liep