Ben & Jerry's vegan: alles behalve de koe

 

Als veganist kan je al best wat lekkere ijssoorten vinden in de supermarkt. Wat wellicht nog ontbrak was een perfect potje van Ben & Jerry's. Het duurde misschien wat lang voordat ze ermee kwamen, maar vandaag bereikte ons het nieuws dat het toch echt gelukt is: Ben & Jerry's ijs met alles behalve de koe. De Non-Dairy smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Hieronder vind je om welke smaken het gaat...

♥ Chunky Monkey
Zuivelvrij bananen ijs met walnoten en choco banaantjes. Uit de klassieker Chunky Monkey werd wat koe verwijderd en wat amandel toegevoegd. Dit maakt dat je, als het goed is, nog steeds bananas gaat voor deze smaak! Het is nog steeds de choco-chunkieste creatie van allen.

Als veganist kan je al best wat lekkere ijssoorten vinden in de supermarkt. Wat wellicht nog ontbrak was een perfect potje van Ben & Jerry's. Het duurde misschien wat lang voordat ze ermee kwamen, maar vandaag bereikte ons het nieuws dat het toch echt gelukt is: Ben & Jerry's ijs met alles behalve de koe. De Non-Dairy smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Hieronder vind je om welke smaken het gaat...  ♥ Chunky Monkey Zuivelvrij bananen ijs met walnoten en choco banaantjes. Uit de klassieker Chunky Monkey werd wat koe verwijderd en wat amandel toegevoegd. Dit maakt dat je, als het goed is, nog steeds bananas gaat voor deze smaak! Het is nog steeds de choco-chunkieste creatie van allen.  ♥ Chocolate Fudge Brownie Zuivelvrij chocolade ijs met stukken chocolate fudge brownie. De (h)eerlijke fudgy brownies in de non-dairy versie komen van de Greyston Bakery in New York (Amerika). Het maken van goede producten is onderdeel van hun missie om goed te doen door banen en trainingen te bieden aan mensen met een laag inkomen.  Geen koe? Wat dan wel? Amandelmelk. Na het experimenteren met allerlei verschillende formules hebben de smaak Guru’s van B&J ontdekt dat amandelmelk de beste ‘basis’ vormt voor hun brownies, noten en chocolade. De smaak van amandelmelk is heerlijk vol en rijk.

♥ Chocolate Fudge Brownie
Zuivelvrij chocolade ijs met stukken chocolate fudge brownie. De (h)eerlijke fudgy brownies in de non-dairy versie komen van de Greyston Bakery in New York (Amerika). Het maken van goede producten is onderdeel van hun missie om goed te doen door banen en trainingen te bieden aan mensen met een laag inkomen.

Geen koe? Wat dan wel?
Amandelmelk. Na het experimenteren met allerlei verschillende formules hebben de smaak Guru’s van B&J ontdekt dat amandelmelk de beste ‘basis’ vormt voor hun brownies, noten en chocolade. De smaak van amandelmelk is heerlijk vol en rijk.

professor ijs vegan

Andere vegan ijssmaken?
Ben je nou niet enthousiast over deze smaken, dan kan je natuurlijk ook gaan voor een van de bekende andere veganistische ijssoorten. Ik eet zelf niet veganistisch, maar ben wel groot fan van Professor Grunschnabel.

Houd jij van veganistisch ijs?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

LeRose - Donderdag 25 januari 2018 16:30
Lekker, vooral de chunky monkey dan lijkt me. Wanneer en waar zijn ze te koop?
Breadfish - Donderdag 25 januari 2018 17:36
Chunky Monkey is ook glutenvrij!! Hij staat op mn boodschappenlijstje, dan kan ik ook eindelijk eens B
Smurfieee - Donderdag 25 januari 2018 21:12
Ik krijg hoofdpijn en meer van chocolade dus helaas..
FemkedeHaan - Donderdag 25 januari 2018 21:46
Eindelijk!
Vliegjeveerle - Donderdag 25 januari 2018 21:55
#spon ? Of is het toeval dat dit geplaatst wordt terwijl B&J ook net nu een event heeft, kan natuurlijk zomaar. Valt me op dat 't artikel niet persee veel inhoud heeft over het ijs zelf, naast het marketing praatje.
Redactie Proud2Bme - Donderdag 25 januari 2018 22:47
als het #spon was had dat er netjes bij gestaan ;) Gewoon een leuk nieuwsberichtje voor de mensen die hier interesse in hebben.
E. - Vrijdag 26 januari 2018 06:22
Wat jammer dat er amandelmelk in zit.Daar ben ik ook allergisch voor, helaas 😕
Net als voor koemelk en soja .😣
M - Zaterdag 27 januari 2018 17:13
Volgens mij heeft professor grunschnable verschillende smaken op basis van kokosmelk
Miku - Vrijdag 26 januari 2018 09:06
Yaaay!! Zo fijn! Ik maak tot nu toe meestal zelf ijs, maar soms ook wel eens fijn om gewoon even in de supermarkt wat te kunnen kopen. Ik ga ze proberen :D
Miku - Vrijdag 26 januari 2018 09:06
Yaaay!! Zo fijn! Ik maak tot nu toe meestal zelf ijs, maar soms ook wel eens fijn om gewoon even in de supermarkt wat te kunnen kopen. Ik ga ze proberen :D
natuurkind - Vrijdag 26 januari 2018 16:18
🙂🙏