Avondeten met Sandra 2

 

In deze blog laat ik je zien wat ik zoal eet als avondeten. Zoals je weet ben ik niet zo gek op koken, dus het is elke dag weer een uitdaging om iets lekkers en voedzaams op tafel te zetten. Toch lukt dit me over het algemeen best aardig en ben ik zelf best tevreden over wat ik zoal kook en voor mezelf klaarmaak. Ik hoop dat je het leuk vindt om deze blog te zien en te lezen. Wie weet haal je er voor jezelf wat motivatie en inspiratie uit.

♥ Maandag
Vandaag at ik pasta. Het is niet heel goed te zien, maar onder de penne zit een mengsel van pastasaus, vegetarisch gehakt, paprika en courgette. Als ik pasta maak, dan maak ik dit meestal voor twee keer. Dit had ik in het weekend hiervoor dus ook al een keer gegeten waardoor ik het vandaag alleen maar op hoefde te warmen, heel makkelijk en toch lekker.

♥ Dinsdag
Vandaag sprak ik met vriendinnen af om samen te gaan eten. Eén vriendin had het plan om zuurkool te eten maar dat lust ik echt niet. Ik vond het echter wel leuk om samen te eten, dus ik besloot alsnog mee te gaan en voor mezelf een soepje mee te nemen. Ik at er ook twee broodjes bij. Achteraf gezien waren die broodjes wat klein, dus 's avonds heb ik nog aardig wat koekjes gegeten, haha.

♥ Woensdag
Vandaag at ik weer een van mijn favoriete maaltijden die jullie waarschijnlijk al vaak voorbij hebben zien komen: bloemkool, gebakken aardappeltjes en een vleesvervanger. Dit keer was de vleesvervanger een toscaanse carré, een van mijn favoriete vleesvervangers. Simpele maaltijd, maar oh zo lekker.

♥ Donderdag
Vanavond at ik Chicken Tonight, zonder chicken. Ik ben vergeten een foto te maken van het eindresultaat, maar ik heb wel een foto van de voorbereidingen. Ik vond dit er heel mooi uitzien met die kleuren zo, haha. Ik eet dit zoals je ziet met verschillende groenten en vegetarische stukjes. Hier kan ik bovendien meerdere keren van eten, erg handig!  

♥ Vrijdag
Vandaag maakte ik, voor mijn doen, iets heel culinairs. Ik maakte namelijk zelf zoete aardappelfrietjes. Ik vond ze best goed gelukt en ze smaakten ook lekker. Het was daarnaast ook nog vrij makkelijk om zelf te maken! Verder at ik er een mix van bloemkool en broccoli bij, samen met een vegetarische schijf. Op de foto lijkt deze zo ongeveer zwart, maar dat viel in het echt wel mee gelukkig. 

♥ Zaterdag
Vanavond ging ik uiteten met een aantal vrienden. We gingen naar een gezellig pannenkoekenhuis. Ik nam hier een pannenkoek met appel en rozijnen. De pannenkoek was echt behoorlijk gevuld zoals je ziet, heel erg lekker. Er zat ook heel veel kaneel overheen, waardoor het echt leek alsof ik appeltaart at.  

♥ Zondag
Deze zondag hoefde ik alweer niet te koken. Ik at namelijk gezellig bij een vriendin en haar man. Zij hebben op zondag altijd patatdag en vragen soms of ik mee kom eten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik at een bordje patat en daarna nog een kaassoufflé. Ondertussen kijken we dan naar iets van voetbal. Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat, maar de man van mijn vriendin kijkt dat graag en wij kijken automatsch mee en ik doe dan alsof ik weet waar ik over praat ;). Dat zijn altijd gezellige avonden.  

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Door - Vrijdag 10 februari 2017 19:07
Fijne blog! Bedankt Sandra :)
Odette - Vrijdag 10 februari 2017 19:08
Leuk om te zien! Lekkere maaltijden!
miri - Vrijdag 10 februari 2017 21:01
haha ik vind dit een gezellige blog. Lekker en afwisselend eten!
Chocolate - Vrijdag 10 februari 2017 21:28
Leuk! Bedankt :)
Haremaje - Vrijdag 10 februari 2017 21:30
Die chicken tonight ga ik eens proberen:) Lijkt me erg lekker! Sowieso eet je lekkere en voedzame maaltijden, mooie inspiratie!
Haremaje - Vrijdag 10 februari 2017 21:31
Zat er ook rijst bij die chicken tonight?
Jelle - Zaterdag 11 februari 2017 09:54
Ik vind het wel leuk dat je wat eenvoudiger eet dan Nouska en Laura.
Alleen patat en pannenkoeken achter elkaar, dat ik zou ik niet kunnen. Dan zou het oorlog worden in m'n hoofd.
anoniem - Zaterdag 11 februari 2017 14:28
ja, toscaanse carree is heel lekker
Anoniem - Zaterdag 11 februari 2017 17:52
Dankjewel Sandra of het delen van je maaltijden. Het is enorm inspirerend en heel fijn te zien dat iemand op Internet gewone maaltijden deelt. Zeker met alle health fitgirl influencers is dit een fijne tegenhanger die laat zien hoe het ook kan. Dankjewel.