Avondeten met Daphne 5

 

Ik neem jullie graag weer eens mee op een culinaire reis langs mijn avondmaaltijden. Misschien ben je benieuwd wat ik gedurende een week eet en wat Instagram niet haalt, want met die donkere dagen wordt al het eten op de foto geel. Misschien heb je wat motivatie nodig voor die maaltijd aan het einde van de dag, of wil je gewoon lekker plaatjes kijken en inspiratie opdoen. Mag allemaal! Veel kijk- en leesplezier! 

♥ Maandag 
Na onze yogales heb ik bij een vriendin thuis gegeten. Zij had al een heerlijk stoofpotje met aubergine klaarstaan voor ons. Naanbrood erbij, wijntje erbij; dat is nog eens een fijne maandagavond. 

♥ Dinsdag
Dinsdagavond betekent nog steeds: pasta-avond bij mijn moeder. Heel gezellig en altijd heel lekker. Ergens kunnen aanschuiven is sowieso verwennerij vind ik. Ik ben er toch ook wel over uit dat gevulde pasta's mijn lievelings zijn. Heb jij een lievelingspasta? 

 

♥ Woensdag
We zijn langs de Vegetarische Toko gereden voor een compleet vegetarische Indonesische maaltijd. Eigenlijk alles wat je kent van een toko hebben ze daar vegetarisch of zelfs vegan. 

♥ Donderdag
We gaan voor Mexicaanse wraps vanavond. Vlak voordat ik aan mijn chatavond begin, maak ik snel een saus van bonen, vegagehakt en groenten. Snel de wraps vullen, kaas erover, de oven in; klaar! 

♥ Vrijdag
Tijd voor wat makkelijks vanavond, zoals een tafel vol lekkere hapjes. Soep, brood en lekkere kaasjes zijn dan toch wel onmisbaar... 

 

♥ Zaterdag
Ik wilde graag uit eten, maar dat kan op dit moment helaas niet. Gelukkig kunnen we die restaurantbeleving ook naar onze eigen woonkamer halen! Ik steek de kaarsjes aan, schenk de wijn in en vlak voor we aan tafel gaan, haal ik snel alles op bij het restaurant aan de overkant van de straat. Parmigiana di Melanzane werd het voor mij. Cheers!

♥ Zondag
Geen week zonder pizza voor mij en ze hadden nieuwe, verse pizza's in het assortiment bij Albert Heijn. Gelijk even testen! Conclusie; het is een pizza, dus prima. 

 

Wat was jouw favoriete gerecht afgelopen week? 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

L - Vrijdag 20 november 2020 20:34
"Het is een pizza dus het is prima" xD daar moest ik echt even om lachen!!
Rosa - Vrijdag 20 november 2020 22:05
Wat ontzettend inspirerend om te zien dat je na een eetstoornis weer zo kunt genieten van divers eten en dat het ook echt niet allemaal gezond is. Hoop dat ik dat snel ook weer kan!
Hu - Zaterdag 21 november 2020 08:24
Alles is gezond. eigenlijk. als je maar weet hoeveel je ervan moet nemen, :)
Tiger Lily - Zaterdag 21 november 2020 07:36
Hier thuis zijn pasta's een groot succes. Dinsdag is lasagne dag geworden. De oudste heeft zwemles op een bout tijd ( kwart voor 5 tot kwart voor 6 ) dus ik maak alles klaar als we gaan en als zij onder de douche staat kan alles de oven in. Ideaal.
Bedenk me dat we eigenlijk zelden gekookte aardappelen eten.. vaak is het wraps, pasta of aardappelen uit de oven met iets erbij
Emily - Zaterdag 21 november 2020 12:35
Gisterenavond aten wij wraps met als vulling gehakt, groente, kruidenmix en tomatensaus als avondeten.
Was verassend lekker!
Saskia - Zaterdag 21 november 2020 17:34
Leuk om te zien! Wel veel “hippe” gerechten haha (niet dat daar iets mis mee is hoor) maar ik vroeg me af of jij wel eens AGV eet?
Anoniem - Zaterdag 21 november 2020 19:47
Wat leuk die dinsdagavond, pasta avond. Ik eet zelf iedere dinsdagavond bij een vriendin. Zo fijn dat dit weer kan na jaren van alle sociale eetgelegenheid ontzegging. :-)
Jelle - Zondag 22 november 2020 17:32
Bij ons is het altijd een AVGtje
D - Maandag 23 november 2020 18:57
Eet je echt elke week pizza?
Tiger Lily - Maandag 23 november 2020 20:14
Doen wij ook. Zelf pizza maken met de kids, heerlijk. Helemaal op formule 1 dagen is het standaard