Zipper Store Amsterdam

 

Wanneer ik Amsterdam bezoek om te winkelen, ga ik altijd langs de Negen straatjes. In de Negen straatjes bevindt zich namelijk het winkeltje Zipper. Zipper is een kleding en accessoire winkel met vintage en tweedehands kleding uit de 50's, 60's, 70's en 80's. Zipper verkoopt ontzettend gave en unieke kleding in verschillende stijlen. Voor meisjes zijn mijn favoriete items bij de Zipper Store schoenen, shorts, blouses en sieraden. Ik zou zeggen, lees de blog en misschien is Zipper ook wat voor jou.

Zipper

De winkel is verdeeld in drie delen. Je hebt de begane grond, dan kan je een trappetje af waarin je in een klein gedeelte komt en vervolgens kan je nog een keer de trap af en dan ben je in de kelder. Ik begin zelf altijd in de kelder en loop zo terug naar boven.

Zipper

Zipper

In de kelder vind je vooral heel veel gave broeken, shorts en jassen in verschillende kleuren en stijlen. Ik koop er regelmatig shortjes en baseball jasjes die van goede kwaliteit zijn, voor een redelijke prijs. Verder vind je er nog aparte blouses met verschillende kleuren en patronen, en nog een aantal legging 's waar je zeker mee opvalt.

Zipper

zipper

Tussen de kleding en andere toffe items vind je ook merken zoals Levi's, Adidas, Nike, Dior, Cheap Monday en nog veel meer. Hierdoor liggen de prijzen wat hoger, maar je vindt genoeg andere items voor leuke prijzen.

Zipper

Zipper

Als je de kleine trap naar boven neemt kom je in dit gedeelte. Het is niet heel groot maar er is genoeg leuks te vinden. Vooral veel leuke beanies en hippe zonnebrillen.

Zipper

Zipper

Zipper

Zo zijn er tientallen hippe en aparte zonnebrillen (niet dat het nu bijna winter is) en ook een aantal leuke schoenen en tassen te vinden in dit gedeelte. Altijd leuk om jouw outfit mee af te maken.

Zipper

Zipper

Dan loop je weer een trap op en kom je op de begaande grond. Hier zijn de paskamers en de rest van de kleding. Wat ik wel jammer vind is dat ze niet erg veel paskamers hebben, met ook niet al te veel ruimte. Maar ach, de winkel zelf maakt al een hoop goed!

Zipper

zipper

Zipper

Zipper staat voor re-freshing... re-designing... re-cycling... re-inventing... re-creating... re-producing... one of a kind kleding. Als je zo na deze foto's kijkt is dat ze goed gelukt. Ik ben er helemaal weg van!

Zipper

Zipper

Zo ben ik verliefd op hun warme winter truien. Ik kan nergens zulke leuke truien vinden als bij Zipper. Dus mocht je er nog een nodig hebben, ga hier dan zeker even langs om te kijken.

Zipper

Zipper

Zipper

Zipper

Verder vind je bij Zipper verschillende accessoires zoals sieraden, hoeden, sjaals, mutsen, nagellak en nog veel meer. Ik vind vooral hun horloges ontzettend tof. Ik draag het zelf nooit eigenlijk, maar mocht ik ooit een horloge van de Zipper krijgen dan komt daar verandering in. 

Zipper

Dit was mijn fotoverslag van de Zipper. Je kunt de winkel vinden op dit adres: Huidenstraat 7 in de Negenstraatjes. Zipper kan je ook vinden in de Nieuwe Hoogstraat 8, of je kunt ze volgen via facebook om op de hoogte te blijven.

Kende jij de Zipper al?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Escapist - Woensdag 8 januari 2014 11:13
omg dit is de hemel, hier moet ik heen!! haha
Elina94 - Woensdag 8 januari 2014 12:26
wel leuk, maar ik vind het altijd jammer om vintage kleding in een winkel te kopen waar alles zo bij elkaar ligt. ik vind het veel leuker om op een kansloze rommelmarkt voor twee euro de gaafste blouse ooit te scoren na een hele middag ronddwalen :)
Alison - Woensdag 8 januari 2014 12:42
Ja, leuke winkel is het haha, ging ik vroeger veel heen. Nu niet meer, nu is het toch mijn stijl niet meer. Al hebben ze er wel heel fijne flanellen blousejes!
Cinderella..x - Woensdag 8 januari 2014 12:54
aaahh super leuk! echt wauw o.o
Justmarr - Woensdag 8 januari 2014 16:19
Ik heb er nog nooit van gehoord. Het zou voor mij een uitdaging zijn om hier iets leuks te kopen. Ik durf geen opvallende en felgekleurde kleding te kopen :-S. Misschien een doel voor aankomende zomer :-).

Bedankt weer voor de leuke blog,

Liefs Marr
EllaNola - Woensdag 8 januari 2014 18:46
Ik wil daar echt een keertje heen!!
Romy - Woensdag 8 januari 2014 19:33
De volgende keer als ik naar Amsterdam ga wil ik echt naar de negen straatjes toe :)
Me:) - Woensdag 8 januari 2014 20:17
Neeej, ik ben net afgelopen weekend in A'dam geweest......FML ik wil naar die winkel toe, maarja als je in het noorden woont...-.-
Star* - Woensdag 8 januari 2014 21:25
neh.. niet echt mijn stijl (:
Curly - Donderdag 9 januari 2014 12:25
Shoppen doe ik AL-TIJD in Amsterdammie
en de negen straatjes zal ik nooit overslaan.
Zipper is te gek, net als de Episode. (: