Trend: lace it up heels en sandalen

 

De trend die we dit voorjaar en in de zomer veel zien is de ‘Lace up’ trend. Het doet je misschien een beetje denken aan de gladiator sandalen die een aantal jaar geleden al hot waren, maar daarbij bestond de schoen vaak uit vaste delen. Bij deze schoenen die we dit voorjaar en in de zomer veel zullen zien wikkel je zelf de veters of linten om je voet heen. Ze zijn er in allerlei soorten. Zo heb je sandalen waarbij dunne of dikkere veters de schoen aan elkaar verbinden die je vast knoopt om je enkel maar er zijn ook veel pumps te zien in deze trend. Daarnaast eindigen sommige van deze schoenen heel laag maar sommige lopen ook heel ver door. 

lace it up

Ik vind het een heel leuke trend. Heb al heel wat sandalen en hakken gezien die ik erg mooi vind en ik denk ook zeker dat een paar ga kopen dit voorjaar. Ik vind wel de schoenen waarbij het touw, lint of de veter heel ver doorloopt wat minder mooi. Ik heb dan een beetje het gevoel dat mijn been een rollade wordt en het lijkt me ook niet zo lekker zitten. Ik zou eerder voor een model gaan waarbij het tot de enkels loopt en vooral de hakken vind ik erg mooi. Ik heb er een aantal voor je verzameld van verschillende webshops maar je zal ze zeker ook tegenkomen in de winkels en natuurlijk ook gewoon als mensen ze dragen op straat. Ik ben benieuwd wat jullie van deze trend vinden. 

Modemusthaves

hakken

modemusthaves

schoenen

Asos

asos hakken

hakken

sandalen

sandalen

schoenen

sandalen

hakken

sandalen

hakken

hakken

asos hakken

schoenen

schoenen

sandalen

schoenen

blauwe schoenen

sandalen

hakken

sandalen

Sandalen

H&M

hakken

schoenen

schoenen

hakken

Sacha

sacha

sacha

Wat vind jij van deze schoenen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

C'est moi - Maandag 6 juni 2016 10:39
Back to the RomansšŸ˜… Dit is niet echt helemaal mijn stijl, honestly, maar er zit een aantal leuke schoentjes bij. Voor anderen weliswaar, maar dat is helemaal okayšŸ™ŒšŸ¼
Anne-Maria - Maandag 6 juni 2016 16:05
Nice :). Ik houd ook niet van die 'rollade-benen-schoenen' bij mij, al vind ik het bij deze modellen vaak wel mooi staan. Tussen die andere staan heel leuke modelletjes!