Trend: Klittenband en instappers

 

De schoenentrends blijven zich ook in deze periode van het jaar ontwikkelen en niet alleen op het gebied van nette enkellaarsjes en hoge hakken. Ook de wat stoerdere en comfortabele schoenen verdienen een plekje in onze kledingkast. Voorgaande jaren zagen we hoe steeds vaker de hardloopschoenen ook als 'mode ding' gezien werden en dat die prima gedragen konden worden onder een leuke alledaagse outfit. Er werden allerlei mooie nieuwe varianten op de markt gebracht en je zag het ontzettend veel op straat. Nog steeds hoor, maar ook op het gebied van schoenen blijven er ontwikkelingen komen.

Ken je de schoenen met klittenband nog die vroeger overal te zien waren? Super stoer en makkelijk tegelijkertijd en niet alleen voor kinderen. Of de instappers? De schoenen die ook perfect zijn voor het voorjaar en de zomer en waar je geen moeite voor hoeft te doen? Ze zijn weer helemaal terug en erg populair onder veel mensen. Als kind droeg ik veel sandaaltjes met klittenband maar volgens mij heb ik geen sport schoenen gehad ermee. Of ik het nu zou dragen weet ik niet zo goed, ik ben heel moeilijk met schoenen maar wie weet.

schoenen

Bij instappers kun je denken aan allerlei soorten schoenen. Je hebt instappers die vrij netjes zijn en heel vrouwelijk zoals loafers maar er zijn ook wat stoerdere varianten zoals Espadrilles. In deze blog een verzameling van deze leuke, stoere en vrouwelijke schoenen.

Modemusthaves

modemusthaves

H&M

sneakers

schoenen

schoenen

schoenen

schoenen

 

schoenen

instappers

Asos

asos

schoenen

schoenen

asos

schoenen

asos

schoenen

schoenen

asos

asos

sandalen

Sneakers

sneakers

sneakers

sneakers

schoenen

Wat vind jij van deze trends en welke vind jij het leukste?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Vrijdag 10 juni 2016 10:07
ik draag heel graag instappers.
echt iets voor mij, gewoon instappen en klaar,
Robijntje - Vrijdag 10 juni 2016 10:20
Toevallig gisteren voor het eerst gekocht :-)
Xx - Vrijdag 10 juni 2016 10:25
Ooh klittenband! Net als vroeger : D
Anne-Maria - Vrijdag 10 juni 2016 10:45
Oooi, schoenen blijven leuk. De eerder genoemde 'veterschoenen' en de 'franjesschoenen' vond ik al tof, en dan nu de instappers. Zo cool. Dat wordt moeilijk kiezen!
E - Vrijdag 10 juni 2016 11:06
Leuk! Ook een aanrader is het merk TOMS. Hebben ook superleuke instappers en bij elke aankoop die je doet gaat er een paar schoenen naar een kind in nood. En ze hebben ook vegan schoenen! :D
D. - Vrijdag 10 juni 2016 13:11
Ik heb instappers van Vans en ik draag ze heel graag omdat het zo ontzettend makkelijk is. Ik wist niet dat het hip werd dus daar bof ik dan maar mee ;-)
*** - Vrijdag 10 juni 2016 13:18
Instapper: ja! Ik ben zooooo blij met mijn TOMS. Echt degelijke schoenen, zitten goed, gaan lang mee, ... En nee dit is geen reclamepraatje. ;-) Heb er gewoon nog geen enkel moment spijt van gehad dat ik ze heb gekocht. Die met klittenband daar pas ik voor.
Lost girl - Vrijdag 10 juni 2016 14:02
Jeeey dan ben ik nu ook officieel hip! Heb net leuke instappers gekocht. Ik hou er echt van!
Mies - Zaterdag 8 februari 2020 14:05
Bedankt, erg handig!