Plussize blogger ontwerpt voor Boohoo

 

De Britse webshop Boohoo.com wordt steeds populairder. Veel vrouwen uit Nederland bestellen er inmiddels ook en ze zijn ook te zien met reclames op TV. Boohoo staat voor mij bekend als een webshop met een enorme collectie die leuk, stijlvol en betaalbaar is. Boohoo is een samenwerking aangegaan met plussize blogger Nadia Aboulhosn, die een collectie heeft ontworpen voor BoohooPLUS.

boohoo

Nadia Aboulhosn stond al eerder in de campagne van de eerste plussize collectie van Boohoo. Nu heeft zij twintig items ontworpen die haar unieke stijl en persoonlijkheid weergeven. Ze is er ontzettend trots op. Ze geeft aan dat Boohoo begrijpt dat mode voor iedereen is, welke maat je ook hebt. Vrouwen met een maatje meer kunnen al terecht bij Boohoo voor de leukste kleding, maar vanaf 23 maart kun je ook deze unieke collectie shoppen. De speciaal ontworpen fashionitems zijn verkrijgbaar in de maten 42 tot en met 52.

De huidige Plussize collectie van Boohoo kun je hier vinden. Op de nieuwe collectie die ontworpen is door Nadia Aboulhosn moeten we dus nog even wachten.....

Bron: Glamour

Hoe denk jij over dit initiatief? 

 

Gerelateerde blogposts