Opening Topshop Bijenkorf

 

Wat was het een drukte op de maandag morgen in de Bijenkorf Amsterdam. Namelijk op twee september stipt 11.00 uur openden Topshop en Topman hun deuren in de Bijenkorf! Dat moest natuurlijk feestelijk gevierd worden. Tijdens de opening waren er meerdere BN'ers aanwezig. Zo speelde de band Valerius tijdens de opening van Topshop. Actrices Hannah Hoekstra en Eva van de Wijdeven waren ook aanwezig. Zij kwamen aan in een een Britse dubbeldekkerbus, als dat nog geen entree is? Voor de eerste honderd bezoekers was er een mooie Topshop of Topman-goodiebag.

Topshop

Topshop

Topshop

Al vroeg in de morgen stond er een lange rij vol met enthousiaste shoppers, modejournalisten en BN'ers. Ook ik was erbij om hun collectie te bekijken. Ik kan jullie zeggen, ik ben zeer enthousiast over Topshop! Ookal was het erg druk, ik kon rustig de kleding en accessoires bekijken terwijl een dj voor de muziek zorgde en mij een drankje werd aangeboden.

Topshop

Topshop

Het nieuwtje gaat rond dat er meerdere Topshops in Nederland geopend zullen worden. Er is namelijk een vacature van de Topshop shop-in-shop waarin staat dat de manager in meerdere filialen moet kunnen werken. Dat word dus geen eigen filiaal maar het belooft al veel goeds. Ik ben benieuwd of het waar is!

Topshop

Topshop

Topshop

Dit was mijn ‘favoriete paspop' De outfit die deze paspop aanheeft vind ik zo gaaf. Zelf zou ik er niet in rondlopen maar toch vind ik hem heel vet! Ik hou van de kleuren die ze hebben gebruikt. Het jurkje staat super leuk samen met het leren jasje, en de ketting is ook erg mooi!

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Ik was vooral fan van hun sieraden, wat hadden ze een prachtige statement kettingen! Die heb ik nog nergens kunnen vinden. Maar natuurlijk kon je ook erg mooie subtiele sieraden vinden. En dat allemaal voor een mooie prijs.

Topshop

Topshop

Topshop

 

Topshop

Ze hebben een geweldige collectie voor de herfst in verschillende stijlen. De prijzen van de Topshop zijn vergelijkbaar met die van de Zara of net iets duurder. Het is soms net iets boven mijn budget, maar soms mag je ook wel eens boven je budget zitten als het een erg mooi item is.

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Mochten jullie in Amsterdam zijn om te winkelen dan zou ik zeker eens naar de Bijenkorf gaan om een bezoekje te brengen aan de Topshop. Je kan de Topshop op de eerste verdieping vinden samen met Topman.

Wat vinden jullie van Topshop? En hopen jullie dat er nog meerdere shop in shop door Nederland komen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Femke - Dinsdag 3 september 2013 11:05
Ik houd van topshop! :D
Ammie - Dinsdag 3 september 2013 16:51
Ziet er super uit!! Maar wat zijn de prijzen? Aangezien het hier om de Bijenkorf gaat en ik maar een arm studentje ben :D
MChantalle - Dinsdag 3 september 2013 16:53
Nog nooit gezien maar ahhh hier wil ik echt zoooo graag heen!!!
tomaatkomkommer - Dinsdag 3 september 2013 18:07
volgens mij net iets duurder dan zara
voor mij as student dus vee te veel

net zo goed goed zoeken bij primark h&m en marktplaats
helaas geen sponsoring van ouders
Cynthia - Dinsdag 3 september 2013 18:59
Ziet eruit als primark
Nerveus - Dinsdag 3 september 2013 19:38
Vreselijke kleding xD
Nah niet mijn smaak en Bijenkorf is toch failliet aan het gaan?