Leer als modetrend

 

Het dragen van leren of leather look kleding is misschien wel DE modetrend van dit moment. We zagen het in de herfst en winter ook al veel voorbij komen en lijkt inmiddels een onmisbaar item in je kledingkast. Hoe en wat maakt niet zoveel uit. Sommige jassen hebben bijvoorbeeld leren mouwen, er zijn op het moment veel leather look broeken te koop maar in sommige truien en shirts zijn er ook leren onderdelen te vinden. Natuurijk zijn niet alleen kledingitems van leer helemaal hot, ook leren of leatherlook tassen en schoenen moet je niet vergeten. 

leer

Ik moet zeggen dat ik erg hou van deze trend. Wel denk ik dat sommige leatherlook items er een beetje goedkoop en soms wat ordinair uit kunnen zien. Daarom zou ik wel echt letten op hoe het er uit ziet en hoe het staat. Ik heb zelf een leatherlook broek en legging en verder leren tassen en schoenen. Het leuke aan deze trend is dat het niet perse echt leer hoeft te zijn, dat scheelt dus wel veel geld. In deze blog vinden jullie een verzameling van wat leuke leer en leatherlook fashionitems. 

H&M

jas

leren rok

leatherlook

leren broek

hm

leer

schoenen

leatherlook

MODEMUSTHAVES

modemusthaves

modemusthaves

SACHA

sacha

tassen

ASOS

asos

leather look

leren outfits

asos leatherlook

leer

leather look

leather look

BONPRIX

bonprix

 

Wat vind jij van fashionitems van leer?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

RosieV - Dinsdag 21 april 2015 10:33
Niet mijn ding zo strak
Anne - Dinsdag 21 april 2015 11:28
Ik vind het er nogal ordinair uitzien vaak, dus ik draag het niet. Bovendien wil ik ook niet iets dragen wat eruit ziet alsof het dier is, laat staan een echt dier.
Danielle - Dinsdag 21 april 2015 11:29
Ik vind leer echt super leuk! :)
Heb zelf een aantal leren rokjes en jasjes, en het ligt echt aan hoe je het combineert of het ordinair is of niet!
x - Dinsdag 21 april 2015 11:55
leuk
deliane - Dinsdag 21 april 2015 12:06
arme koeien.
Lisanne - Dinsdag 21 april 2015 12:48
Super mooi
LittleJ - Dinsdag 21 april 2015 14:02
Het mag er dan leuk uitzien; desondanks vind ik leer een walgelijk product. De bedenkers (en volgers) van dit soort trends zouden zich eigenlijk eens moeten verdiepen in de oorsprong van hun zo geliefde lederen kledingstuk, dan is de lol er hoogstwaarschijnlijk wel vanaf. Maar goed, men kijkt natuurlijk liever de andere kant op...
Toch blijf ik hopen dat niet veel mensen zich bij deze trend aansluiten; de leerindustrie is al groot en banaal genoeg.
S. - Dinsdag 21 april 2015 15:03
Ik vind leer ongeveer net zo aantrekkelijk (not) als het aantrekken van een vuilniszak. Snap écht niet dat mensen het vrijwillig dragen.
Miekio - Dinsdag 21 april 2015 15:21
Ik heb het nooit mooi gevonden, het voelt stug, stijf en strak. Het wordt zo snel warm en voelt viezig. Alsof je huid er niet goed ermee kan ademen. De look ervan is ook niets voor mij, ik vind het zo ongezellig en oncomfortabel. En zo'n gevoel van "kgggg kgggg" bij elke stap.
De prijs en afkomst van echt leer is ook iets wat het niets voor mij maakt, maar ook nepleer krijg ik rillingen van.
Geef mij maar katoen!
Lovve - Dinsdag 21 april 2015 17:39
Ik heb laatst een fake-leren rok gekocht en ik ben er zo blij mee! Ik vind mijn benen nu ook weer mooi dus wil ik ze zeker laten zien :) Recovery is worth it! ✨ xx
Nikki - Dinsdag 21 april 2015 18:07
Ja love it!
*** - Dinsdag 21 april 2015 18:26
Een leren jasje vind ik wel leuk. Maar zo'n leren broek is niet echt mijn ding ... Doet me steeds denken aan een leerkracht die ik had in het middelbaar en die een veel te aanspannende leren broek droeg wat absoluut niet flaterend was voor haar figuur.
x - Woensdag 22 april 2015 01:02
Ik ben tegen leer.
Vlinder - Woensdag 22 april 2015 16:46
Voor! Ik vind het echt mooi en het ziet er vaak chic of stoer uit (afh van combi) en niet ordinair....
Ingrid - Woensdag 22 april 2015 21:13
Mooie kledingstukken en schoenen zie ik hier zeg. Ik hou van jasjes en rokken zoals op plaatje nummer vier met die rits en split! Prachtig, vrouwelijk, tikje sexy maar niet ordinair!