De kleur van jouw sokken

 

Wat zegt de kleur van jouw sokken over jou? Volgens femalefirst zegt de kleur van sokken bij mannen, veel... maar wat zegt het over ons vrouwen zelf? Ik mag graag zwarte sokken dragen of grijze met een leuk bloemetje erop. Wat betekent het dat ik zwarte sokken draag? Wat zegt dat over mijn persoonlijkheid? Onderstaand de lijst met sokkenkleuren en hun zogenaamde betekenis. Neem het niet te serieus ;)

Zwart
Draag jij vooral zwarte sokken, dan ben je iemand die wel de leiding durft te nemen. Je bent wel slim en je hebt veel stijl. Je neemt graag initiatief en houdt van dingen ondernemen. Je bent dol om mooie spullen en houdt wel van een duur merk. Het kan zijn dat je wel eens last hebt van somberheid.

zwarte sokken

Wit
Witte sokken is toch wel een beetje passé. Draag je vaak witte sokken dan houd je van makkelijk en ben je niet heel erg geinteresseerd in de laatste modetrends. Je houdt van schoon en zuiver.

Grijs
Draag je vaak grijze sokken, dan houd je van compromissen sluiten. Je probeert middenwegen te vinden, conflicten op te lossen en een fijne sfeer tot stand te brengen overal waar je komt. Je bent rustig ingesteld en je hebt een hekel aan de wasmachine.

grijze sokken

Rood
Je draagt rode sokken en je bent een emotioneel persoon. Je hebt een pittig karakter, uit je nogal eens fel en gaat conflicten niet uit de weg. Je bent snel geirriteerd en daarom nogal eens boos. Positief is, dat wanneer je eenmaal blij bent, de gevoelens van geluk ook intens zijn. Een dag samen met jou is (bijna) nooit saai.

rode sokken

Geel
Je houdt ervan om gezien te worden en maakt graag een grap om mensen voor de gek te houden en te entertainen. Je bent niet echt op de hoogte van de mode en je houdt er ook niet van modetrends te volgen. Je wil alternatief en origineel zijn.

gele sokken

Bruin
Je bent iemand die niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Je kijkt graag de kat uit de boom en blijft een beetje op de achtergrond. Je draagt onopvallende kleding en houdt dus niet van opvallende modetrends. Je bent betrouwbaar en vriendelijk.

Blauw
Jij bent iemand waarop mensen kunnen bouwen. Je bent eerlijk, kies voor de veilige weg en bewandelt stap voor stap een succesvolle weg.

Veelkleurig
Draag je sokken met allemaal verschillende kleurtjes dan houd je van opvallen en zoek je graag de aandacht van mensen op. Je bent wat onzeker en emotioneel sta je nog niet zo sterk in je schoenen. Jouw gevoelsleven kan je nogal eens in de weg staan. Je bent daarentegen wel enorm spontaan en regelmatig in voor iets geks.

gekleurde sokken

Welke kleur sokken draag jij meestal?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

fruittuin - Vrijdag 14 maart 2014 10:06
Wat een dom onderzoek.
witte sokken zijn passé Ik ben blijkbaar makkelijk en niet geïnteresseerd in de laatste modetrends. Hehe precies andersom!
mira - Vrijdag 14 maart 2014 10:31
haha heel leuk maar nergens op gebaseerd wat echt waarheid heeft denk ik zo
michelle - Vrijdag 14 maart 2014 10:45
Hahaha ik draag altijd allerlei kleurtjes. Tenzij ik schoenen draag waar de mogelijkheid bestaat dat je m'n sokken ziet :') Beschrijving klopt wel enigszins. Behalve dat ik emotioneel wel weer sterk in m'n schoenen sta en regelmatig genoeg zelfvertrouwen heb! Gelukkig :P
Laura - Vrijdag 14 maart 2014 10:45
Ik draag meestal of blauwe sokken, of zwart/grijs gestreepte. Dat laatste staat er niet bij.

Ik vind die verklaringen echt onzin. Ik koop meestal gewoon welke kleuren de HEMA toevallig op voorraad heeft als ik sokken nodig heb.
Liz - Vrijdag 14 maart 2014 10:48
Ik draag meestal zwart of grijs. Maar dat komt omdat dat het beste matcht met kleding en schoenen, haha. Beschrijving klopt wel een beetje, maar dat lijkt me eerder toeval dan waarheid. Wel grappig trouwens :P
-Loved- - Vrijdag 14 maart 2014 11:28
En donkergroen? (:
Freek - Vrijdag 14 maart 2014 11:45
Gekleurde sokken zijn weer een trend in hipsterland dus het zegt niet iets over een persoon..
Dwarrel= - Vrijdag 14 maart 2014 11:52
Ik draag alles door elkaar. Vaak gewoon twee verschillende, in lelijke kleuren, met een lelijke print. Sokken zijn, al ongeveer mijn halve leven, mijn handelsmerk haha.
l - Vrijdag 14 maart 2014 12:03
En wat nou als je elke dag een andere kleur sokken draagt? Ik heb zwarte, witte, grijze, rode, gele, veelkleurige, roze, paarse en blauwe sokken en die draai ik allemaal.
Lusi - Vrijdag 14 maart 2014 14:08
Ik denk dat mijn voorkeur voor zwarte sokken niks te maken heeft met wat er staat; maar ik doe dat puur omdat al mijn sokken dan bij elkaar passen en ik niet meteen een nieuw paar hoef te kopen omdat er weer eens een sok verdwenen is :p (en die vind je dan terug tegen de tijd dat je de andere hebt weg gegooid). Zwart wordt ook niet zo zichtbaar viezig als wit (de witte sokken die ik heb zijn ook nadat ze in de was zijn geweest nog vlekkig) en ja zwart is gewoon lekker neutraal en overal te krijgen.
R. - Vrijdag 14 maart 2014 14:13
Ik draag meestal grijze sokken, en die omschrijving klopt wel zo'n beetje. Maar waarom zou ik in vredesnaam een hekel aan de wasmachine hebben haha. Het lijkt wel zo'n slechte horoscoop.
Iedereen koopt gewoon sokken omdat je ze nodig hebt, ik zoek nooit 'leuke' sokken.
-Metaphor - Vrijdag 14 maart 2014 14:52
Dit slaat echt nergens op.. :P
m - Vrijdag 14 maart 2014 14:52
zwart, maar ja, kleuren zeggen sowieso wel wat over jou, ook qua kleding, maar dan nog kan het, wat mij betreft, alle kanten op.
m - Vrijdag 14 maart 2014 14:53
alle kanten op qua karaktereigenschappen ed.
Lisanne - Vrijdag 14 maart 2014 15:14
Ik draag altijd sokken met allerlei diertjes en dierenprintjes erop! Ben benieuwd wat dat over mij zegt!:)
Justmarr - Vrijdag 14 maart 2014 18:02
Euhm zwart maar omdat dat gewoon netjes staat onder mijn donkere werkbroek en schoenen. :-)
Als mijn sokken niet zichtbaar zijn meestal paars met een streepje of helemaal paars. Die sokken uitzoeken na het wassen :-( ppff wat een werk als iedereen hier zwarte sokken heeft gedragen ;-)

Liefs Marja
Nikki - Vrijdag 14 maart 2014 18:12
Haha wat een grap. Waar halen de schrijvers het vandaan!?

Ik gewoon zwart (of wit) omdat dat net staat bij al mn broeken en zwarte laarsjes. Wit draag ik als mn zwarte sokken op zijn (lees: in de wasmand).
S. - Vrijdag 14 maart 2014 18:39
wat een onzin! ik draag meestal zwarte sokken puur omdat ik het makkelijk vind met de was uitzoeken...
Espoir - Vrijdag 14 maart 2014 19:27
Bruin, en het klopt ook nog haha. Maar verder best wel onzin :p
Klein Veertje - Vrijdag 14 maart 2014 23:46
Hm… Ik draag altijd twee verschillende sokken. Wat zegt dat dan over mij?? :P
Kay - Zaterdag 15 maart 2014 13:52
Zwart of allerlei kleurtjes haha !