25 zomerse sandalen

 

Het is zomer en dat betekent dat het tijd is voor slippers en sandalen! Ik loop eigenlijk de hele zomer het liefste op mijn blote voeten of slippers. Sandalen vind ik ook erg leuk alleen ben ik super kieskeurig en vind ik veel niet lekker zitten. Dat heb ik met alle schoenen overigens. Toch vind ik de zomerse schoentjes een stuk fijner dan wanneer ik dichte schoenen aan heb en zweetvoeten krijg. Daarnaast staat het vaak ook heel leuk onder een jurkje, shortje maar ook onder een lange broek. Je kan er dus alle kanten mee op terwijl je tenen ook genieten van de zon.

Voor deze blog heb ik 25 leuke sandalen verzameld van verschillende webshops. Er is op het moment veel uitverkoop dus misschien kun je wat leuks scoren voor een heel laag prijsje. Sandalen zijn er in alle soorten en maten. Ik heb altijd een beetje een 'stoffig' beeld bij dit woord, maar er zijn super veel leuke en hippe sandalen voor alle leeftijden.

zomerse sandalen

We zijn ook benieuwd naar wat voor soort schoenen jij het liefste draagt in de zomermaanden en op de warmste dagen van het jaar. Deel het met ons en misschien krijgen wij hierdoor ook weer wat inspiratie. Wist je trouwens dat je ook zelf sandalen kan maken? Je kunt dan doen door een slipper te pimpen en het met dik touw, lint of zpaghetti stof om je enkel te wikkelen. Op YouTube kun je veel tutorials vinden.

Modemusthaves

sandalen

sandalen

H&M

H&M sandalen

sandalen

sandalen

sandalen

sandalen

Asos

asos

asos

schoenen

sandalen

sandalen

asos

sandalen

Sacha

sandalen

sandalen

slippers

O'Moda

sandalen

sandalen

Loavies

sandalen

Wat voor sandalen vind jij leuk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

**c-line** - Maandag 25 juli 2016 12:27
Ik heb áltijd slippers van Esprit (maar dat valt dus eigenlijk niet onder sandalen :D