Trend: Undercut tattoo

 

Dit voorjaar en in de zomer is het natuurlijk leuk om weer eens iets anders met je haar te doen. Eerder al werd bekend dat de zogenaamde 'rainbow underlights' een nieuwe trend zijn waarbij je de onderste lokken in mooie regenboogkleuren verft. Er is ook een andere haartrend die aan de ene kant heel gewaagd en spannend is maar tegelijkertijd ook veilig. De undercut is dit voorjaar weer helemaal hot. Het zijn een soort haar tatoeages waarbij je de onderkant voor je haar kort scheert en hier mooie figuurtjes en patronen in laat scheren.

Ik heb al jaren lang haar en ik ben er erg gehecht aan, maar soms wil ik er ook wel iets anders mee. Het is al zo lang hetzelfde en af en toe wil ik echt wel wat anders. Ik heb nu ongeveer een jaar geleden mijn haar weer eens geverfd en dat was al spannend omdat het vaak niet uitpakt zoals ik wil. Een heel gedurfde knipbeurt vind ik altijd heel stoer en staat anderen vaak ook leuk. Zelf ben ik hier wat minder stoer in omdat ik dan toch altijd kies voor iets wat iets veiliger is. Bij de kapper laat ik het dan wel in model knippen maar ik wacht nog steeds op het moment dat ik het aandurf om mijn haar zo kort te knippen dat ik het kan doneren aan Stichting Haarwensen. Dat wil ik namelijk nog steeds graag een keer doen.

haartrend

Wanneer je een wat gewaagder kapsel aandurft of gewoon een keer iets anders wil maar tegelijkertijd het toch een beetje veilig wil houden, is deze undercut hairtattoo misschien wel een perfect kapsel voor jou. Wanneer je je haar opsteekt of in een staart draagt, is het mooie patroon te zien en wanneer je dit niet wil, doe je gewoon lekker je haar los en ziet niemand dat je aan de onderkant een deel opgeschoren hebt. Safe en gewaagd tegelijkertijd!

Ik vind het een trend die superleuk staat bij veel meiden en ik vind het ook wel echt heel mooi. Het is heel subtiel en je kan zelf bepalen wanneer je zin hebt om het te laten opvallen. Ik weet alleen niet of ik het zelf zo snel zou doen.. het is eigenlijk de perfecte manier om een ander kapsel te hebben waarbij het gewaagd en anders is maar ik tegelijkertijd wel ook mijn lange haar kan houden. Ik denk alleen te veel na over de praktische kant en vind het heel leuk, maar word minder enthousiast van het idee dat het ook gaat groeien en dat je dan van die moeizame lengtes krijgt waar je niks mee kunt.

Wat vind jij van deze trend?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

lana - Donderdag 10 maart 2016 10:11
not
damagedbutterfly - Donderdag 10 maart 2016 10:25
wel gaaf maar je kan het niet egt goed zien als iemand zijn haren los heeft, eerder als het op een knot zit of heel kort is dus dat is wel jammer maar wel egt gaaf kan je leuke vormjes enzoo in maken :P
Jacqueline - Donderdag 10 maart 2016 10:29
Ik vind het heel lelijk....En hoe krijg het weer goed? Heb je op een gegeven moment stekels aan de onderkant, als je het weer allemaal op 1 lengte wilt...
Wel stoer als je het durft hoor, maar niks voor mij.
Floor* - Donderdag 10 maart 2016 10:31
neeee. Dat is na een week op zo'n vet rare lengte aangegroeid, lijkt me echt verschrikkelijk haha
xxxm - Donderdag 10 maart 2016 11:37
Het is ook niet mijn ding
Susie020 - Donderdag 10 maart 2016 13:29
GEWELDIG! Ik hou hier van. šŸ˜Ž
Miekio - Donderdag 10 maart 2016 16:54
Ben heel benieuwd hoe het bij jou zou staan, een kort kapsel! Misschien wel een soort korte bob ofzo, maar denk ook dat jij veel kan hebben.
En tussenlengtes (van kort naar lang laten groeien) vind ik altijd leuk, kan je veel creatiefs mee doen!

Deze trend vind ik ook tof, ik heb het al ^^
Ingrid - Vrijdag 11 maart 2016 15:40
Neeeeeeee, not for me hoor........ Maar ik heb wel ontzettend veel respect voor mensen die hun haren laten groeien om te doneren. Wat een prachtige manier om mensen te helpen, en zo onbaatzuchtig. Zeker in een maatschappij waar uiterlijk best belangrijk is en we hechten aan onze "mooiheden".
Lies - Zondag 13 maart 2016 06:05
Nee !!!