Trend: Middenscheiding

 

Ik weet nog goed dat ik in groep 8 zat en het ineens in de mode was om je scheiding schuin te doen in je haar. Het was helemaal hip. Tegenwoordig zijn er naar mijn idee zoveel dingen hip, dat je vooral moet doen wat je zelf leuk vindt natuurlijk. Toch is dit voorjaar de middenscheiding weer helemaal in de mode en terug van weg geweest. Vind je deze trend hip, volg je graag trends of vind je dit gewoon mooi staan, dan is deze trend echt iets voor jou om aan mee te doen. 

trend middenscheiding

Ook Amy, Scarlet en ik hebben deze trend eens uitgeprobeerd. We vonden het alle drie wel even wennen. We dachten dat het eigenlijk niet zo leuk zou staan, maar achteraf viel dat reuze mee!

Rechte scheiding

Ik moest er zelf echt even aan wennen, maar vind het op deze foto eigenlijk best wel leuk. Het voelde alleen wel een beetje onwennig. Mijn haar is lange tijd in veel laagjes geknipt, dus kon een middenscheiding niet. De piekjes van de korte laagjes hingen dan in mijn gezicht, en dat stond een beetje gek. Ik vond het dan een beetje op een mannenkapsel lijken. Nu mijn haar steeds meer een lengte is gegroeid, vind ik het eigenlijk wel leuk. Ik heb de dag na deze foto's mijn haar ook weer zo gedragen. 

rechte scheiding

Scarlet draagt de middenscheiding hier met haar haren in een staartje. Ook op deze manier kun je een middenscheiding leuk combineren met een opgestoken kapsel, knot of staartje. Het geeft net even een ander effect dan wanneer je al je haar naar achteren vastmaakt. 

amy

Amy dacht dat het er heel gek uit zou zien bij haar, maar ik vind het juist erg leuk staan. Toen ze het zelf eenmaal zag, vond ze het verschil ook helemaal niet zo groot met hoe ze haar haren normaal in een schuine scheiding draagt. Ze heeft onderin haar haren wat krullen gemaakt. Ook bij stijl haar staat een middenscheiding leuk trouwens.

Wat vind jij van een middenscheiding en draag je het zelf wel eens zo?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maanmeisje - Woensdag 18 juni 2014 10:22
Wat een mooie foto's! Vooral bij lang, los gedragen haar vind ik dat een middenscheiding heel mooi kan staan, maar ik heb zelf ander haar dan jullie (dreads), dus bij mij gaat het 'm denk ik niet worden, en ik denk dat het mij sowieso niet goed zou staan. Vroeger maakte mijn moeder wel vaak een middenscheiding in mijn haar, met twee staarten of twee vlechten :-).
cupcakegirl022 - Woensdag 18 juni 2014 10:28
leuke foto's!
ik heb zelf ook een middenscheiding. :D
leuk dat het zo een trend is..
Silent-Tears - Woensdag 18 juni 2014 10:49
Ik doe het inderdaad al jaren schuin, denk ik er niet eens meer bij na eigenlijk..
Maar.. volgende week ga ik naar een andere kapper, maar eens zien wat hij doet!
*A* - Woensdag 18 juni 2014 11:01
Jaaaa, ben ik eindelijk hip!!!
Naomi - Woensdag 18 juni 2014 11:07
Heb altijd al een middenscheiding gehad en doe zo af en toe het eens in een scheiding.
Ik vind Nouska het echt heel leuk staan!
CrazyMissTeddyBear - Woensdag 18 juni 2014 11:18
haha blijkbaar ben ik al jaren hip maar ik ga juist toevallig vanmiddag naar de kapper voor een nieuw kapsel met een schuine scheiding :') blijk ik hip te zijn doe ik net weer anders haha
Marieke - Woensdag 18 juni 2014 11:48
heb ik sowieso hahah ;)
mierrr - Woensdag 18 juni 2014 14:43
Ik heb mijn haren altijd in een middenscheiding. Zodra ik het in een andere scheiding doe valt het binnen no time weer terug in een middenscheiding en ik ben te lui om het de hele dag bij te houden ;) Leuk dat ik nu weer in de mode ben!
Nikki - Woensdag 18 juni 2014 15:41
Ik draag mn haar altijd naar achteren, zo'n middenscheiding vind ik echt niet lekker zitten.

Bij jullie staat het echt mooi hoor, zeker Nouska, vaker doen!
ikk - Woensdag 18 juni 2014 16:13
een middenscheiding zit niet zo lekker bij mijn haar. En ik vind het bij mij niet zo leuk staan ;)
Romy - Woensdag 18 juni 2014 17:16
Geloof ik heb ik altijd al een middenscheiding, nooit echt over nagedacht haha.
Nu ik ook een pony heb is een middenscheiding nog praktischer.
Anne - Woensdag 18 juni 2014 17:49
Ik heb een middenscheiding, is vanzelf zo gegaan toen mijn haar langer werd eigenlijk
Lisa - Woensdag 18 juni 2014 18:09
Jeej, heb al mijn hele leven een middenscheiding die er automatisch invakt. Na het douchen, zwemmen of als ik het vast heb gezet. Zodra het los is valt mijn scheiding zo whooops erin. Meestal vind ik het leuk, maar af en toe...
Ingrid - Woensdag 18 juni 2014 19:17
Heeeej ben ik ook eens hip by nature mijn haar valt in een scheiding!
Paula. - Woensdag 18 juni 2014 22:38
Mijn haar zit al jaaaaaren zo. Ik wilde eens een schuine pony maar dat is gewoon niet mogelijk. Daar waarschuwde de kapper al voor en inderdaad, het valt telkens terug in een middenscheiding. Erg handig hoewel ik ook wel eens iets anders wilde.

Hoe dan ook, ben ik ook eens hip... ;))
*Esther* - Donderdag 19 juni 2014 20:34
Ik heb ook een middenscheiding.. en dan een lok naar de rechter kant :)
xLieveheersbeestje - Vrijdag 20 juni 2014 13:43
Ik weet niet hoe ik er geen zou kunnen hebben. Hoe ik mn haar ook doe het valt altijd in een middenscheiding.
Astrid - Donderdag 26 juni 2014 21:48
Ik heb het juist een paar maanden terug van een middenscheiding naar een zijscheiding gedaan, na jaren een middenscheiding te hebben gehad, haha! Eerst viel het aaaaltijd terug, totdat ik het een keer direct ging kammen nadat ik mijn haar had gewassen (is eigenlijk heel slecht voor je haar, maargoed), toen bleef het in een keer goedzitten en zit het nu automatisch gewoon als een zijscheiding! :) Maar die middenscheiding trend sla ik dus maar over. ^^
Dilara - Zondag 13 september 2015 16:30
Ik doe het altijd schuin! In het midden staat bij mij echt niet!
N. - Zaterdag 17 oktober 2015 11:18
Ik heb een tijdje een middenscheiding gehad maar het staat me echt niet. Dan lijkt het net of ik een heel lang hoofd heb XD. Nu heb ik een zijscheiding en een schuine pony, dat staat me gewoon het best :)