Rituals voor je huid

 

Ik houd erg van de verzorgingsprodukten van Rituals. Op Moment heb ik de douche foam, wat iedere ochtend weer een feestje is voor mijn huid en neus. Het is heerlijk zacht en ruikt geweldig. Ik was dus ook blij verrast om te lezen dat Rituals nu met een lijn komt speciaal voor je huid. Nu gebruik ik regelmatig Nivea en Dove, maar ik stap graag over op de produkten van Rituals... al zal dit wel iets pijnlijker voor mijn portemonnee zijn.

rituals huid

Onderstaand zie je welke huidprodukten o.a. in de nieuwe lijn zitten van Rituals:

rituals

Een heerlijke reinigingsgel met kalmerende botanische extracten. De zachtste manier om het gezicht te reinigen: heerlijke gel die op de droge huid smelt tot een zachte olie en daarna verandert in een reinigende lotion.

rituals huid

Dit Skin Energy serum zorgt voor een stralende huid en helpt fijne lijntjes te verminderen.

rituals huid

Gezichtsmasker voor een stralende huid: Een heerlijk fris crème masker. Rijk aan revitaliserende extracten zoals Tibetaanse Rozewortel en Papaya Extract.

rituals huid

Milde reinigingsmelk voor het gezicht. Hij bevat Lotusbloem en Moringa Extract. Reinigt en heeft verzorgende eigenschappen.

rituals huid

Pure en verfrissende gezichtstonic. Hij bevat Lotusbloem en Moringa Extract. Verwijdert perfect alle overgebleven onzuiverheden en helpt de PH waarde van de huid te herstellen.

rituals huid rituals huid

Diep herstellende, anti-aging nacht-/ dagcrème voor het gezicht. Voor een egale, verzorgde huid.

Wat vind jij van de nieuwe producten van Rituals?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

xxdancingx - Zaterdag 20 oktober 2012 10:41
Ik houd ook zoo van rituals.
Ik liep gister in de stad langs z'n winkel. Nou die geur rook toch lekker toen ik er langs liep, ik kon het niet laten even naar binnen te gaan (:
Flower - Zaterdag 20 oktober 2012 10:48
I love rituals!!! Ik hoop dat deze producten ook bij de Mooij drogisterij verkrijgbaar zijn, heb nog een paar cadeau bonnen om hopelijk mijn verslaving uit te breiden haha
Lot1995 - Zaterdag 20 oktober 2012 10:49
ik houd ervan zo'''n fijne producten ook voor gevoelige huis enzo
Isabella. - Zaterdag 20 oktober 2012 10:53
Jeej, rituals is lovely.
Ik had laatst al een berichtje naar jullie redactie gestuurd of jullie daar een blog over wilden maken hihi!
Super leuk :) en die douche foam is LOVEABLE.
xx
A - Zaterdag 20 oktober 2012 12:39
Haha, wat toevallig! Douchen op zaterdagmorgen is mijn wekelijkse geniet- en verwenmomentje met zo'n bus foam van Rituals waar ik héél zuinig op ben, en ik dacht nog dat een blog over Rituals leuk zou zijn op Proud! Elke week douchen en me van top tot teen heerlijk infoamen heeft me heel erg geholpen om aan m'n 'nieuwe' lijf te wennen, en nu is het genieten :)
korinaa - Zaterdag 20 oktober 2012 18:56
I loveeee Rituals!
Peanutbutter - Maandag 22 oktober 2012 01:15
Rituals is lekker, maar vind Lush nóg lekkerder.