Review Prettybox

 

Misschien ken je de PrettyBox wel. Dit is een doos met beautyproducten en make-up waarop je een abonnement kunt nemen. Maandelijks ontvang je dan een mooie lichtroze doos als een cadeautje voor jezelf. Een doos kost minimaal 10,95  en maximaal 12,95 per maand, maar heeft een veel hogere waarde aan producten. Zo heeft de box van deze maand een waarde van 63,96. De doos bevat minimaal 5 beautyproducten.

Prettybox

Wij ontvingen de PrettyBox van september cadeau. Deze is dus niet meer verkrijgbaar, maar is een goed voorbeeld van een box zoals je die maandelijks kunt ontvangen. In deze box zitten vijf producten en een cadeaubon van Zalando ter waarde van 10 euro. Je moet dan helaas wel voor minstens 50 euro iets kopen, dus dat is wel een beetje misleidend.

Prettybox

In de doos vind je een miniatuur van Benefit Cosmetics. Deze oogcrème zal donkere kringen verminderen en fijne lijntjes vervagen. Ik ben hier wel benieuwd naar, omdat ik snel donkere kringen onder mijn ogen heb.

Prettybox

Ook zitten er twee doosjes make-up in van So Susan, een Brits cosmeticamerk. Er zit een wenkbrauwpoeder in met een kwastje en een doosje met verschillende kleuren concealer. De producten zijn ‘cruelty free'. Dit staat aangegeven met een logo met twee konijntjes. 

Prettybox

Verder zit een een lippotlood in dat je kunt gebruiken om je lipstick beter te laten zitten. Deze is van Unity Cosmetics

Prettybox

Als laatste vind je een product van L'Oreal. Er zitten Nail Art nagelstickers in 2D of 3D in de box. De nagelstickers van L'Oreal schijnen heel goed te zijn, weet ik uit reviews van andere bloggers.

Prettybox

De PrettyBox lijkt natuurlijk erg op de Glossybox of Beautybox. De PrettyBox is echter goedkoper. Als je de box open maakt voelt het echt als een cadeautje. Er zit een lintje, vulling en een mooi papiertje in. Ik heb een soortgelijke box een tijdje ontvangen toen ik liefdesverdriet had. Een langdurig abonnement heb ik nooit geprobeerd.

Wil je een van de twee dozen die wij hebben ontvangen winnen? Mail dan je naam en adres naar win@proud2Bme.nl!

Wat vind jij van de PrettyBox?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

jo3101 - Vrijdag 24 oktober 2014 10:11
Ik vind t leuk bedacht, maar ik zal er niet snel n abonnement op nemen omdat ik meer dan €120 per jaar echt te duur vind
Ann - Vrijdag 24 oktober 2014 11:33
Het idee is wel heel erg leuk, elke keer toch weer een verrassing en zo gebruik je dingen die je anders niet had gekocht.
En elke maand een mooie doos met kadootjes krijgen, toch wel lief.

Ik zou zoiets niet voor mezelf doen, maar vind het wel een leuk idee om een goede vriendin zoiets een half jaar kado te doen ofzo.
Eef - Vrijdag 24 oktober 2014 13:08
Het idee is echt tof! Alleen kreeg ik bij de beautybox te vaak dingen waar ik niets aan had. Dus ik neem geen abonnement meer op dit soort dingen. Toch is een artikel van Benefit in zo'n box wel echt heel gaaf! Ik ben groot benefit fan
Eilish - Vrijdag 24 oktober 2014 13:32
Misschien was handig om de verzendkosten erbij te vermelden, 2,50 per box!

Ik twijfel steeds of ik het moet doen, omdat er ook vaak dingen inzitten die ik denk ik niet ga gebruiken en dat is zonde!
S. - Vrijdag 24 oktober 2014 15:35
Ik vind dit ten eerste belachelijk veel geld kosten. Je kan immers zo'n bon voor zalando ook gratis krijgen, evenals die oogcreme. Daarbij ziet de verpakking er heel mooi uit, maar denkt iemand daarbij ook aan het milieu? Hoeveel afval dit soort dingen geven?
Anna - Vrijdag 24 oktober 2014 16:26
Ik heb een tijdje de beautybox gehad, wel een leuk idee maar de helft gebruik je niet en veel producten krijg je in testervorm (bv parfum) in plaats van full size dus qua prijs klopt het dan ook niet. Maar het is wel elke maand een leuke verrassing.
mira - Vrijdag 24 oktober 2014 17:02
leuk maar te duur
Laura - Vrijdag 24 oktober 2014 18:05
Leuk kerstcadeau!
K - Vrijdag 24 oktober 2014 19:47
Ik heb een tijdje de beautybox gehad, maar vond de producten toch wel altijd tegenvallen.
sindy - Vrijdag 24 oktober 2014 21:49
Onbekende merken dus je weet niet of het voordelig is....
Astrid - Zaterdag 25 oktober 2014 23:37
Ik heb meerdere reviews gezien op YouTube, en zag dat er in de Prettybox heel vaak producten worden gedaan die ook te koop zijn bij de Big Bazar voor goedkoper dan de prijs die op het kaartje staan, en veel dingen uit oude collecties van make-up merken. Nu is het wel iets beter met de onbekendere merken (kan je die tenminste een beetje leren kennen), maar het was beter toen het nog Glossybox was. :)