Plak tatoeages

 

Ik zie steeds vaker mensen met tatoeages lopen. Ook op internet komen er steeds meer foto's van tatoeages voorbij. Eerst liet iedereen een keltische teken of een aantal sterren zetten, maar nu zie ik diverse stijlen. Sommige vind ik erg sierlijk of stoer, waardoor ik mezelf afvraag of ik er ook een zal nemen. Het lijkt me erg lastig een keuze te maken voor een bepaalde tekening, omdat telkens een andere trend hip is en je smaak toch ook best wel eens verandert, waardoor ik bang ben dat ik later spijt krijg. Maar daar is nu een leuke oplossing voor: Fake tattoos ofterwel plak tatoeages

tattoo
bron

tattoo
bron

tattoo
bron
Tattoo's die voorbij komen op Flickr.com

Bourjois Paris speelt goed op de tattootrend in met 'Bourjois Faux & Fabulous Tattoos'. Deze tattoo's zijn hip, maar tijdelijk, dus daarom erg leuk. Ze hebben vier stijlen plakplaatjes ontworpen, namelijk Chic Mademoiselle, Urban Chic, Rock it baby en Miss. In elk verpakking zijn 60 tot 80 tattoos te vinden. Er zijn dus veel verschillende tattoo's; zoals snorretjes, bloemen, strikjes, kettingen en leuke quotes. Voor ieder wat wils. Elk pakketje kost 9,99 euro.

chic
Chic Mademoiselle

urban
Urban Chic

rock
Rock it baby

couture
Miss Couture

De tattoo plak je op dezelfde manier als een plakplaatje op. Je haalt de beschermfolie eraf, duwt het plaatje op jouw lichaam en wrijft erover met een natte doek tot dat het op jouw lichaam zit.  Het plaatje zal ongeveer drie dagen goed blijven zitten. Door te scrobben kun je de tattoo er goed af krijgen.

tattoo
Bourjois faux fabulous tattoos

Essence heeft vanaf 1 april ook body tattoo's in hun limited collection 'Floral Grunge'. Het onderstaande pakje kost 1,99€

essence

Je hebt ook speciale websites zoals faketattoo.nl waar je deze plak tatoeages kunt kopen in allerlei soort. Onderstaand een paar voorbeelden van de standaard afbeeldingen en teksten die je kunt bestellen. Deze tatoeage kosten rond de 3 euro.

tatoeage

plat tatoeage

plat tatoeage

plat tatoeage

plak tatoage

plak tatoeage

plak tatoeage

Daarnaast bestaan er ook nog websites waar je je plak tatoeage zelf kunt ontewerpen, zoals mijneigennettattoo.nl. Hier kan je ook papier bestellen waarop je thuis je ontwerpen kunt printen. Een pakketje met 2 A5 vellen tattoo papier kost 12,50 euro.

Hier zie je hoe je zoiets aanbrengt:

In onderstaand filmpje gaat het op nog een andere manier: Make up! Gewoon met liquid eyeliner en oogschaduw. Ik vraag me af hoe lang zoiets blijft zitten, maar oké, het is wel knap gedaan!


Wat vind jij van een plak tattoo?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Suus - Donderdag 13 juni 2013 10:58
Gaaf!
Waar kan je die van Bourjois kopen??
Ik! - Donderdag 13 juni 2013 11:21
Cool! Ik ga het kopen! :)
1 - Donderdag 13 juni 2013 11:26
Leuk zolang het geen echte tattoo is
Rachel - Donderdag 13 juni 2013 11:36
Doet me iets te veel denken aan die kauwgom tattoos van vroeger.. ik heb liever gewoon een echte. Hij zal maar half vervagen als je op een feestje bent of op het strand ligt :') awkward!
Jantje - Donderdag 13 juni 2013 11:52
Ja ik dacht ook een beetje aan wat Rachel zegt. Wel een goed alternatief of een test of je het ECHT wil maar ja... het blijft toch een beetje nep he..
Miku - Donderdag 13 juni 2013 12:48
Komt precies op het goede moment! Ik wil op mijn zwangerschapsbuik graag een mooie, tijdelijke afbeelding van iets met bloemen en daar foto's van maken voor later. Dacht eerst aan het er zelf op schminken, maar is nogal lastig bij jezelf en ondersteboven :S. Dit is dé oplossing waarschijnlijk! En idd; waar kun je die van Bourjois kopen?
Charlotte - Donderdag 13 juni 2013 14:25
Ik vind het wel heel leuk, maar dat moment dat ie af gaat bladderen of vervagen is zo naar... xd
S. - Donderdag 13 juni 2013 15:54
Ik las ergens dat ze worden verkocht bij DA en Etos, ik denk dat ik maar eens ga kijken!
M - Donderdag 13 juni 2013 16:33
Geweldig! Ben aan het twijfelen of ik er ook 1 wil; ben verslaafd aan Miami Ink. Dit biedt echt een goede (en cheap) uitkomst!
MissCullen - Donderdag 13 juni 2013 18:33
echt supergaaf!
Alleen beetje jammer dat het maar 3 dagen blijft zitten haha
Sara - Donderdag 16 oktober 2014 13:23
Rachel, het is pas echt 'awkward' als je vellen erbij gaan hangen als je oud bent, en je echte tattoos vertonen hetzelfde verval. Om het nog maar niet te hebben over de kankerverwekkende inkt. Of het uit de mode raken van je eens hippe tatto.

Of vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan en geen echte tattoo kunnen betalen (of het door de conditie van de huid niet mogen) maar graag hun lichaam wat mooier willen maken. Jouw comment is wat hard voor laatsgenoemde vrouwen. En dus ook voor mij.