5 favorieten van juli: Scarlet

Iedereen kent het denk ik wel, bepaalde producten waar je gedurende een maand extra gebruik van maakt of extra dol op bent. Kleine positieve dingetjes in je leven, die voor een lach op je gezicht zorgen. Dat kunnen de gekste dingen zijn: eten, drinken, make-up spulletjes, een bepaalde locatie, muziek… ga zo maar door. Omdat we het vanuit Proud2Bme belangrijk vinden om telkens weer bewust te zijn van de kleine positieve dingen in het leven, leek het ons leuk om een serie blogs te starten waarin we iedere maand onze favoriete dingen delen van de maand, de dingen die ons die maand blij maken of hebben gemaakt.

Ik trap deze serie blogs af met mijn vijf favorieten van de maand juli. Ik ben benieuwd of jullie bepaalde favorieten ook kennen of gebruiken. Of misschien brengt het je wel op ideetjes om jezelf hiermee ook blij te maken de komende maand.

1. Mijn drinkbeker
Ik heb sinds kort een vrolijke drinkbeker. Ik heb deze voor 3 euro gekocht bij Blokker. De beker en vooral het gedraaide roze rietje, deed me zo denken aan vroeger dat ik hem moest kopen. Ik vind het een super gezellig ding om uit te drinken, zeker bij mooi weer. Er gaat lekker veel in en ik kan hem zelfs meenemen in de trein naar mijn werk. Het materiaal is stevig en de deksel sluit de beker goed af.

2. Couscous
Kort geleden maakte ik sinds lange tijd weer eens couscous. Ik gebruikte couscous saladekruiden van Verstegen. Wow, wat was dat lekker, niet alleen als warme maaltijd, maar ook als koude lunch. Ik voeg groentes en cashewnoten door de couscous. Echt een maaltijd waar ik op dit moment erg van kan genieten en wat ik dus ook veelvuldig maak!

3. NYC Intense Lip Color
Ik kon lange tijd maar geen fijne lippenstift vinden. Ik had een felrode lippenstift, maar die was met net wat neigend naar roze. Ik had een lipgloss, maar die verdween na een uurtje al en was te shiny naar mijn zin. Toen ik kort geleden een lippotlood vond van het merk NYC in een naturel kleurtje, heb ik deze direct gekocht. Je kan met het potlood de kleur gedetailleerd aanbrengen en hij blijft bovendien best lang zitten. De kleur vind ik erg mooi omdat deze voor een heel natuurlijk effect zorgt.

4. Het nummer HOME van Dotan
Ik ben op dit moment helemaal fan van het nummer Home van Dotan. De melodie vind ik heerlijk en de tekst erg fijn om mee te zingen. ‘Naar huis gaan’ is voor mij ook een groot iets, want dat moet de plek zijn waar je je veilig en fijn voelt. Dat is lange tijd niet zo geweest, maar sinds een aantal jaartjes heb ik die plek gevonden. Nummers waar het woord HOME in voorkomen, hebben bij mij dus al snel een streepje voor. Ook het nummer HOME van Phillip Phillips vind ik prachtig.

5. Mijn Broodtrommels
Sinds een paar weekjes heb ik twee leuke, nieuwe broodtrommels. Ik heb ze speciaal gekocht voor mijn nieuwe werkplek, om de boel een beetje gezelliger voor mezelf te maken. De groene broodtrommel heb ik voor 4,99 euro gekocht bij Hema, de rode broodtrommel voor 1,29 euro bij Kruidvat. Beiden zijn erg fijn om mee te nemen, alleen sluit de rode wat minder goed. De groene heeft meerdere vakjes, waardoor ik allerlei verschillende dingetjes mee kan nemen. Mijn lunchideetjes voor deze broodtrommels zal ik binnenkort in een andere blog delen.

Heb jij een favoriet iets van de maand juli?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

48 reacties op “5 favorieten van juli: Scarlet”

 1. Wat een leuke blog. Dit zijn inderdaag kleine positieve dingetjes, die je vrolijk kunnen maken.

  Dat zal een leuke serie blogs worden!

  En ik moet ook echt even zeggen dat de foto’s heel mooi zijn, het ziet er heel professioneel uit, wat dat betreft heb je jezelf daar echt in ontwikkeld! Zulke professionele foto’s maken proud echt nòg beter, sluit namelijk mooi aan bij een professionele site.

 2. Herkenbaar dat liedjes met ‘home’ een streepje bij je voor hebben. Ik hoop ook altijd dat achter zo’n liedje ook een mooie songtekst + mooie muziek schuilgaat. Fijn dat je ze met ons deelt!

  Deze kende ik nog niet, dus dankjewel. 🙂

 3. een echt genietblogje dit 🙂 Leuk om te lezen waarvan jij geniet en die couscous ziet er inderdaad echt superlekker uit! En heel fleurige lunchboxen, ‘k heb ook zoiets gelijkaardigs, maar is iets te geblokt voor mij en dan is die schattigheid er een beetje vanaf voor mij, dus gebruik ik ‘m niet zo vaak.
  Home is ook een heel mooi nummer, dank je wel om ‘t te sharen 🙂 Je thuis voelen heeft voor mij ook veel te maken met ‘t gevoel hebben dat je ergens thuishoort, en dat is voor mij ook lang een vraagteken geweest en nog steeds een beetje zoeken soms, maar ik kom er wel.
  Misschien in een blog/vlog eens ‘t receptje voor je couscous delen wa die ziet er echt yummie uit 😉
  xxx

 4. suuuperleuk idee dit! ik kijk nu al uit naar de volgende blogs 😀
  & toevallig ben ik momenteel ook echt verslaafd aan het liedje ‘home’, hihi

 5. Leuk! Ik vind ‘home’ ook een belangrijk woord.

 6. Superleuke blog, Scarlet!! 🙂 Heerlijk vrolijk!

 7. Wat leuk! Echt heel erg vrolijk.
  Bij de Blokker hebben ze echt veel leuke glazen vind ik. Ik heb een soort ´jar´ beker met een rietje, die vond ik ook heel vrolijk en zomers.
  Die brooddozen zijn ook leuk! Zit er echt bestek bij of lijkt dat zo?

 8. Aah super leuk! Die broodtrommel met mes en vork heb ik ook van ‘t kruidvat! Leuke blog!

 9. Leuk Scarlet!
  Mijn favoriet deze maand is koffie met melkschuim van onze nieuwe melkschuimer. Echt super lekker en ik doe er ook cacao en kaneel in net als jij, hi, hi.
  En verder m’n zelfgemaakte memo-bord waar ik allemaal leuke quotes en plaatjes op hang.

 10. Leuk! Vooral die broodtrommels met bestek, hoe handig is dat?

 11. Wat een ontzettend fijne blog. Heel leuk idee. Zijn de kleine dingen waar je intens van kunt genieten he!

 12. Ik word altijd zo vrolijk van de mooie kleuren van de bloemen, de zon die schijn en de vrolijke gekleurde kleren in de zomer. Wat ook leuk is aan juli is de zomervakantie!

 13. Zomervakantie natuurlijk! Heerlijk op vakantie, sleepovers met vriendinnen, niks doen, geen school ♥

 14. Ja, Couscous! Jammie! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *