Straatvraag: Hoe gelukkig ben jij

 

Wat is geluk? En wat maakt jou gelukkig? Het zijn misschien moeilijke vragen, maar heb jij hierbij ooit weleens stil gestaan? Om hierover meer te weten te komen ging ik de straat op en vroeg het aan een aantal voorbijgangers. Ik vroeg ze om zichzelf een cijfer te geven op een schaal van 1 tot 10 hoe gelukkig zij waren op dit moment. Dat was voor sommigen nog best lastig, en nog lastiger was de vraag, wat kan je doen om het cijfer omhoog te halen? Dit zie je allemaal in de straatvraag van vandaag.

Hoe gelukkig ben jij?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Charlotte - Zondag 17 november 2013 14:05
Wat een hoopvol filmpje! Het kan dus best... gelukkig zijn. Ik vind trouwens dat die vrouw met dat korte blonde haar echt mooie antwoorden geeft.
Black Rose - Zondag 17 november 2013 16:41
Ik ben het eens met Charlotte.

Maar ben ik gelukkig? Nee. Ik zit nu een beetje in een moeilijke periode, maar ik wéét dat het gaat veranderen. Misschien over een half jaar of tien jaar, maar ik kom er wel. Hoe depressief ik me soms ook voel. Het kan. Ik kan genezen en gelukkig(er) worden.
luna - Zondag 17 november 2013 18:29
Ik ben nooit echt gelukkig geweest in mijn leven doordat ik nooit een basisgevoel heb gevoeld van 'ik mag leven, ik mag er zijn'. Maar.....
Dat betekend niet dat ik geen gelukkige korte momenten heb (gehad) en ik ben ook erg blij met bepaalde dingen of mensen in mijn leven. En wie weet wordt het ooit meer dan dat :-)
Hieperdepiep - Zondag 17 november 2013 20:08
Die ene vrouw heeft zo'n mooi vrolijk gezicht!

Ik ben zelf niet helemaal gelukkig, maar eigenlijk heb ik zoveel redenen waarom ik het wel zou moeten zijn! Soms vind ik het wel jammer dat ik me dan zo negatief voel, in plaats van goed te focussen op wat er wel allemaal goed gaat.
xXxpaula - Maandag 18 november 2013 15:11
Wat een mooi filmpje!