ProudPraat: Paniekaanvallen

 

In de videoreeks ProudPraat spreken we over onderwerpen waar we zelf mee hebben geworsteld. ProudPraat; omdat waar je ook mee worstelt, je je daar niet voor hoeft te schamen. Je bent er zeker weten niet alleen in. Dit keer wil ik het hebben over paniekaanvallen. Wat is nu eigenlijk een paniekaanval? En hoe kom je er weer vanaf? 

Al eerder schreef ik een uitgebreide blog over paniekaanvallen. Wil je die nog eens op je gemakje doorlezen? Klik dan even op dit linkje. Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Dus neem daar zeker ook een kijkje. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniempje - Dinsdag 4 februari 2020 22:25
Ik heb ook vaak paniekaanvallen.
Deze video helpt mij enorm. Mijn therapeut is op de hoogte, maar mijn huisarts niet.
Is het belangrijk dat de huisarts dit ook weet ? .

Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 5 februari 2020 10:11
Hey Anoniempje,

Goed dat je deze vraag stelt! Kan me voorstellen dat het misschien wat verwarrend is. De huisarts kan jou doorverwijzen naar een therapeut, vandaar dat ik de huisarts benoem. Als je al contact hebt met een therapeut hoef je het niet ook nog aan je huisarts te vertellen. Fijn om te lezen dat je iets hebt aan de video. :-)

Take care ♥
Tio - Maandag 10 februari 2020 01:55
Mindfulness en ademhalingsoefeningen. Goed dat ze hier aandacht aan besteden.Een leven met structuur en regelmaat maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Sterretje - Zondag 30 augustus 2020 11:15
Ik herken dit heel erg. Ik ben herstellende van Anorexia en heb bijna dagelijks last van dit soort klachten, erg vermoeiend.
Ik weet alleen op het moment zelf niet meer of het mogelijk een hypo is of een paniekaanval. Omdat de symptomen nog al overeenkomen.
Ik ben op het moment zelf steeds bang flauw te vallen.
Hebben meer mensen last van dit niet meer kunnen onderscheiden? En hebben jullie misschien tips hoe hier mee om te gaan?

Liefss