Een kijkje in de keuken van Lonneke

 

Vandaag neem ik je mee in een tour door mijn keuken! Al eerder gaf ik een kijkje in mijn keuken, maar het leek me leuk om een update te geven. Ben je benieuwd wat voor boodschappen ik in huis haal en wat voor verrassingen ik in mijn vriezer bewaar? Kijk dan snel verder!

Wil je meer video's van ons zien? Op ons YouTube-Kanaal komt elke dinsdag een nieuwe video online! 

 

Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een 'What's in my kitchen?' te zien. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het vooral weten!

Liefs,
Lonneke


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en diëtisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Arwen - Dinsdag 21 juli 2020 14:59
Hallo lonneke wat een leuke video en wat zie je er blij uit in de video fijn
Cindy - Dinsdag 21 juli 2020 15:07
Uitgebreid assortiment leuk wel!Ik eet vaak hetzelfde x
*** - Dinsdag 21 juli 2020 18:12
Ik zou dus echt gek worden van zo'n keuken! Merk dat ik al onrustig word bij het zien van deze video. Meerdere halve pakken van hetzelfde product, verpakkingen die niet mooi zijn afgesloten, alles wat door elkaar staat, ... Ergens wel een eye-opener voor mij. Ik ergerde me thuis altijd aan chaos in de keuken (en eigenlijk aan rommel in huis in het algemeen) maar nu ik alleen woon heb ik daar geen last meer van. Aangezien alles natuurlijk obsessief mooi gerangschikt staat en opgeruimd is. Confronterend dus dat deze video dat onrustig gevoel losmaakt en hoeveel dat met me doet. Misschien moet ik er toch maar eens een uitdaging van maken om daar wat losser mee om te gaan.
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 22 juli 2020 09:29
Hoi hoi,

Ik kan me voorstellen inderdaad dat iemand daar moeite mee kan hebben, maar het is wel hoe het er uitziet bij mij, dus dan wil ik dat ook niet anders voordoen dan het is. Mooi trouwens hoe je benoemt dat dit ook een eye-opener kan zijn. Ik ben benieuwd of het je lukt om hier een uitdaging van te maken!

Liefs,
Lonneke
Didi - Donderdag 23 juli 2020 22:13
Oo jeetje, ik dacht juist wat is jouw keuken netjes. Bij mij is het veel rommeliger!! Vooral de koelkast en vriezer. Lijkt me heftig, als je daar zo last van hebt. Is zeker herkenbaar van vroeger, maar zodra het achter deurtjes staat kan ik dat nu goed loslaten.
Veerle - Dinsdag 21 juli 2020 19:09
Aah super leuk en helpend filmpje. Vind het echt fijn om te zien dat dit gewoon okee & normaal is! Dank je wel lonneke. En je ziet er onwijs leuk uit! Je straalt
Dianne - Dinsdag 21 juli 2020 19:18
Jaaaaa, dank je wel voor het filmen, echt heel fijn en helpend voor mij :D. Ik vind ook dat je echt straalt lonneke en je jurkje staat je heel leuk. Liefss
Mirjam - Dinsdag 21 juli 2020 20:31
Leuke video. Leuk ook het commentaar van manlief ;)
Toch ben ik altijd benieuwd hé....als je zo een video inpland, ga je dan daarvoor nog als een malle met je poetsdoeken door de keuken? Of zijn jullie echt zo netjes?
Lonneke - Team Proud2Bme - Woensdag 22 juli 2020 09:27
Hee Mirjam,

Dankjewel! Ik haal wel een doekje over het aanrecht en ik ruim wel wat rommeltjes weg, maar ik houd geen uitgebreide poetsbeurt vooraf :)

Liefs,
Lonneke
Fighting:) - Woensdag 22 juli 2020 09:28
Leuke video, fijne en relaxte manier om naar te kijken. Je laat ons ook op een relaxte en rustige manier meekijken. Heel fijn om te zien.
Kimmetje - Woensdag 22 juli 2020 14:48
Dank je wel x
w - Woensdag 22 juli 2020 20:46
Leuk om te zien en eerlijk van de eetbuikoekjes en tof dat je ze nu nog eens nam om te kijken hoe ze nu 'proeven.' Ik vind alles zelfgemaakt van hout heel erg knap en mooi en bijzonder, dus ook de snijplank.
Niekster - Donderdag 23 juli 2020 08:37
Leuk kijkje in de keuken en fijn dat je zoveel verschillende dingen eet! Ik vind je er ook zo goed uitzien en zeker in die prachtige jurk, wat een leuke en wat een mooie kleur!!
Gwen - Donderdag 23 juli 2020 12:48
Leuke video. En wat me ook opvalt, is de kalmte. Hierboven werd ook al beschreven de relaxte manier en daarin kan ik me heel goed vinden. Je legt gewoon rustig uit wat er in je keuken te vinden is en dat spreekt me aan. Heel gemoedelijk.