De Nationale Gezondheidsbeurs

 

Stress, overprikkeling, hyperventileren. We vragen ons af of een dagje op de Gezondheidsbeurs ook echt goed is voor je gezondheid... Toch kwamen we uiteindelijk wel geïnspireerd en wijzer terug. We willen jou ook graag meenemen tijdens deze dag. Waarin we even stilstonden bij een goede nachtrust, mindful eten, de kracht van een goede ademhaling en vooral bij de fantastische vegan shoarma broodjes. Veel kijkplezier! 

Wil je meer zien? Meer dagjes mee of juist een gezonde portie ProudPraat? Elke dinsdag komt er een nieuwe video online op ons YouTube-kanaal! 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Butterflyy - Dinsdag 11 februari 2020 18:06
Wat een leuke video meiden!

Daphne... vraagje, zou je misschien meer willen vertellen/schrijven over die lezing met ademhalen over het stukje liefdevol en gecontroleerd hyperventileren of heb je enig idee waar ik hier meer over kan vinden? :) Ik herken dit namelijk heel erg. Ik probeer vaak ademhalingsoefeningen te doen, omdat dit zo goed schijnt te zijn, maar schiet hierin vaak door in hyperventilatie waardoor ik die angst al creër en niet meer durf.. liefs!
Aimee - Dinsdag 11 februari 2020 20:04
Ik snap niet dat Fajah Lourens daar weer is met haar verhaaltjes over eten. Ik geloof ook niet dat zij mindful eet aangezien ze bekend stond met haar opmerkingen over dat je beter veel minder dan de ADH kunt eten qua calorieën. Snap ook niet wat zij daar doet. Omdat ze allesbehalve een gezond voorbeeld is, het enige waar zij een voorbeeld voor is, is de dieetcultuur/ slank en droog cultuur.
Maria - Woensdag 12 februari 2020 16:14
Helemaal eens... Er zijn er nog een hele boel andere ook trouwens in dat wereldje. Dit is wat fout is aan dat wereldje
Prue - Dinsdag 11 februari 2020 21:04
Haha waren jullie daar ook ik heb nog even getwijfeld of ik Faja wilde zien (om te ervaren of ze in het echt ook zo erg is als ik denk) maar vond uiteindelijk dat ik mijn tijd beter kon besteden heb me er prima vermaakt met mijn vriendin maar idd superdruk