Van de straat

 

Charel, Bram, Joey, Malika en Rogier lukt het niet om op het goede pad te blijven. Ze maken hun opleiding niet af, geven niets om om hun baan en komen in aanraking met justitie. Hun dagen bestaan uit niks doen, tv kijken, stappen en drugsgebruik. Maar daar zijn ze nu helemaal klaar mee! Kas Stuyf gaat in Van de straat met ze aan de slag om hun dromen waar te maken. Zal dat ze lukken?

van de straat

Vanavond is Van de straat te zien om 21:10 uur op Nederland 3, maar bekijk de eerste aflevering nu exclusief op deze site!

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Onderstaand de verhalen van twee deelnemers:

Malika

van de straat

Charel

van de straat

Lijkt je dit een mooi programma?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Mar - Woensdag 14 december 2011 16:59
Heb de aflevering gekeken en lijkt me zeer interessant programma!
Ook mooi dat zij een kans hebben gekregen.
Lamp - Woensdag 14 december 2011 17:21
Mnaaah. Ik ga The Prestige kijken op net 5 :)
Anoniem5 - Woensdag 14 december 2011 18:22
Heb de eerste aflevering bekeken en volg zelf een opleiding jeugdzorg en wil later hulpverlening gaan studeren dus vondt de aflevering heel erg intressant en heb heel veel respect voor de jongere die mee hebben gedaan aan dit project. Hopelijk zien de andere kijkers ook in dat het niet gemakkelijk is geweest voor de jongeren om op tv mee te doen en wordt er hopelijk daarom ook niet 'geoordeeld.' Ik ga zeker blijven kijken !
Noenoe - Woensdag 14 december 2011 21:49
Wat een mooie, integere eerste aflevering! Ik vind het erg knap en dapper van de jongeren dat ze aan dit programma meedoen. Dit is de eerste stap naar een betere toekomst! Héél veel succes toegewenst!