Sylvia's Secrets

 

sylvia's secretsHeb jij gisteravond de eerste aflevering van Sylvia's Secrets gezien? Sylvia's Secrets is een reallifesoap over het Nederlandse model Sylvia Geersen waarin het afkickproces gevolgd wordt van het Rotterdamse topmodel. Naast dit slopende traject is tevens te zien welke gevolgen haar drank- en drugsverslaving heeft voor haar carričre en privéleven.

Eigenlijk had ik niet zoveel verwacht van de serie, maar na de eerste aflevering te hebben bekeken ben ik toch wel enthousiast. De serie lķjkt een redelijk eerlijk en daarom kwetsbaar beeld te geven van Sylvia en dat maakt de serie interessant.

Sylvia vertelt over de aanleiding om coke te gaan gebruiken, slank blijven. Je ziet daarnaast overduidelijk haar schaamte voor haar opname en bijpassende woorden als "de verpleging". Je ziet haar angsten en tegenzin voor de therapie en het 28 dagen moeten verblijven bij verslavingskliniek Solutions. Ook de onmacht van haar moeder en de conflicten met haar moeder, als gevolg van het na 4 dagen opgeven van de behandeling, komen aan bod.

De hoofdbehandelaar van Solutions komt wel wat vreemd op mij over, maar gelukkig praat haar therapeut met wie ze 2 maal per week gesprekken heeft, een stuk vlotter ;)

Klik op de afbeelding om te kijken

sylvia geersen

Bron: Rtl.nl

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Inger - Maandag 12 september 2011 11:07
Heb het net even terug gekeken en vind dat het Sylvia alleen maar sympathieker maakt.
Heel dapper en eerlijk dat ze dit durft te doen!
Hoop dat haar slechte naam nu ook gezuiverd word want iedereen maakt mistappen in zijn leven en diegene (de pers bijv.) die dat ontkennen of lijken te vergeten moeten maar eerst hun eigen leven langsgaan om te kijken of hun nooit een 'schandaal' hebben gemaakt.
En bedenken hoe het zou zijn als dat door heel NL bekend zou worden gemaakt!
GLM1993 - Maandag 12 september 2011 11:48
Helemaal eens met Inge.
Door deze serie krijg ik echt veel respect voor haar!
Knap dat ze uiteindelijk toch vrijwillig naar de kliniek is gegaan!
(Ik heb het net ook even terug gekeken, kben benieuwd hoe het afloopt, dus volgende week weer!)
Rosa - Maandag 12 september 2011 12:15
Ik denk dat die behandelaar vreemd spreekt vanwege zijn achtergrond. Door veel gebruikt te hebben kunnen sommige delen van je lichaam permanente schade oplopen, ik denk dat het bij deze man te maken heeft met zijn motoriek. Ook bij Keith Bakker kun je aan zijn uiterlijk zien dat hij al een 'leven' achter de rug heeft.
L. - Maandag 12 september 2011 16:10
Vond het wel een goede uitzending!! Vond het wel gek om Solutions te zien! Ik ben daar zelf ook 2x opgenomen geweest, net die week voordat Sylvia kwam. Ik vond dat ze goed die verslaving in beeld bracht en heel open en eerlijk was
Lieved - Maandag 12 september 2011 17:43
Ik heb het ook gekeken vind dat Sylvia ook erg echt en realistisch overkomt, een mooi voorbeeld dat iedereen in het leven te kampen heeft met tegenslagen het gaat er uiteindelijk om hoe je hiermee omgaat en sterker nog wat je hiervan leert.
Denise - Dinsdag 13 september 2011 15:30
Ik vind het knap dat ze dit gedaan heeft. Maar ik vind het ook iets aparts hebben, beetje ongeloofwaardig komt het op mij over. Misschien ligt dat aan mij omdat ik d'r altijd best weird heb gevonden. Maar ja, iedereen die hulp ergens voor zoekt is goed bezig, een sterk persoon en kan iets overwinnen! Ik ga het denk ik wel elke week volgen vindt het nog steeds knap van d'r.
kelly - Donderdag 15 september 2011 21:54
heel goed van haar ,er steekt vaak veel achter dat je kunt afglijden tot iets als dit ,de druk van haar beroep haar leven haar verleden noem maar op t zijn vaak de kleine dingen die vaak ondraagelijk worden diepe respect voor haar ,you did it girl en de rest van de aardbol kan lekker een voorbeeld aan je nemen