Inspirerende site: Vivienne McMaster

 

We zijn snel geneigd negatief te denken, want dat is zo lekker makkelijk. Over de wereld, over anderen, over het leven en over onszelf. Om positief te blijven denken en de positieve dingen te blijven zien moet je niet wegkruipen. Nee, je moet erop uit, dingen doen, dingen maken en vooral jezelf laten inspireren. Volgens Vivienne McMaster ben jij je eigen muse en kun je jouw leven zo leuk maken als je zelf wilt. Laat je inspireren door haar website vol mooie teksten, blogs, verhalen, foto's en filmmateriaal. De website kan je net weer even wat hoop geven, een positieve blik op de wereld of gewoon even afleiding geven. 

Klik op dit plaatje voor haar website:

Vivienne McMaster

Vivienne maakt creatieve, mooie korte filmpjes over de kleine dingen in het leven die zo mooi en bijzonder zijn. Waar je stil bij moet staan en die we best wat meer zouden mogen waarderen. 

vivienne McMaster

Vivienne McMaster

gastblogs

Eén van de projecten is ''14 Days of self-love'' waarbij verschillende vrouwen, bloggers, fotografen of andere creatieve mensen hun kijk op jezelf-liefhebben delen. 

self love

Wat vind jij van deze website?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

black rose - Vrijdag 22 maart 2013 21:42
Wauw, leuk! Dit kan de wereld wel gebruiken...
Ingrid - Zaterdag 23 maart 2013 05:01
Ik heb er lang over gedaan om te leren dat je inderdaad je eigen muse moet zijn, kijken naar wat je allemaal kunt doen om jezelf terug te vinden en daar het mooiste en fijnste uit zien te halen. Kleine dingen, eigen projectjes, het geeft zo veel innerlijke rust, voldoening en positiviteit. Dat mag je gewoon niet van anderen af laten hangen en gaan zitten wachten en piekeren heeft me nergens gebracht. Ik zat jaar in en jaar uit helemaal vast en in de knoop met mezelf, en het voelde dan ook echt dat het aan dit en dat etc etc lag. Ik was gewoon als de dood om mijn wereld weer groter te maken en echt in de spiegel te kijken, daar hulp bij zoeken. Er is zoveel meer dan mijn persoonlijke problemen en een eetstoornis, ik ben meer dan dat........
Nu doe ik aan Yoga, spaar en lees ik boeken, struin ik kringloopwinkeltjes door, maak foto en scrapboeken en wil ik graag leren om kleding te verstellen en misschien als het me ligt zelf dingen gaan maken. Ik ontdek steeds wel weer iets wat me positief stemt en voldoening geeft. Geen grote en bijna onhaalbare dingen, alles stapje voor stapje. Het is en blijft niet vanzelfsprekend en vaak moeilijk maar het lukt me steeds beter om de dag met een glimlach naar mezelf en de wereld in te stappen. Angsten, somberheid, vraagtekens en innerlijke onrust zijn er heus nog maar ik wil me er niet meer door laten leven en blokkeren.............
Dank je wel voor deze website, heel positief en inspirerend!
Chaya - Zaterdag 23 maart 2013 10:39
Superleuk!
Muizenmeisje16 - Woensdag 13 juli 2022 22:14
wat mooooi gezegd allemaal ingrid! :D
Heel knap van je ♥