Het is maar een hond!

 

Mensen kunnen er soms een heel probleem van maken als je ergens een hond mee naartoe wilt nemen. Hij mag niet naar binnen, hij mag niet los, hij mag niet blaffen, hij mag geen haartje verliezen, hij mag niet snuffelen, hij mag niet, ...hij mag niets. Een hond hebben is erg leuk, maar hem meenemen is hierdoor niet altijd even makkelijk. Je voelt je niet overal welkom.

Maar waar hebben we het nou eigenlijk over? Het is maar een hond!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Isa1990 - Maandag 30 december 2013 22:38
Mooi filmpje met een hele goede boodschap! Moest wel even lachen om die stier en het rode doek. Zag het al aankomen :p
anoniem - Vrijdag 3 januari 2014 11:41
tja, ik begrijp ook wel dat honden niet overal toegelaten worden. (honden die blinden begeleiden is een totaal ander verhaal) maar honden kunnen ook echt agressief zijn en storend.Het gaat ook om respect naar je gastvrouw of gastheer (wie dat ook moge zijn) toe dat je die dan niet meeneemt. Zoals het filmpje ook toont: honden zijn ook dieren. Horen die wel behandeld te worden als speelgoed en eigendom te zijn van mensen? Maargoed da's een eindeloze discussie, mensen behoren ook tot het dierenrijk.
? - Maandag 20 januari 2014 21:14
Prima als het een hulpgoederen is maar ik vind los lopen de honden super vervelend vandaag nog springt er 1 lekker bij me omhoog m'n z'n vieze poten, kan m'n jas weer in de was fijn! En ik heb katten die geen honden gewend zijn en dan vind ik het niet meer dan normaal dat vrienden hun hond thuis laten.
? - Maandag 20 januari 2014 21:15
Haha hulp honden