De knuffel app: raar of geniaal

 

Knuffelen is gezond en terwijl de ene persoon elke dag iemand heeft om mee te knuffelen, zijn er ook genoeg mensen die dit niet hebben. Of mensen die nooit genoeg krijgen van knuffelen. Geen zin om te daten maar wel behoefte aan wat warmte en aandacht? Er bestaat nu een knuffelapp 'Cuddlr' waarbij je foto's van wildvreemde mensen ziet waarbij je de mogelijkheid hebt om te knuffelen. Op basis van foto's en locatie kun je elkaar een knuffelverzoek sturen.

Huggs
Bron

Je kunt elkaar vervolgens ergens ontmoeten en na de knuffel kun je deze beoordelen in de app. Zo kun je ook de beste knuffelaars vinden. Daarnaast vergroot dit ook de veiligheid want als iemand meer wil dan een knuffel, kun je dit ook aangeven. Bij de knuffelapp gaat het puur om een knuffel van een ander maar als je toch open staat voor leuke nieuwe contacten of misschien wel een relatie, kan ik mij zo voorstellen dat dit hier ook een beetje bij kan helpen. Bekijk hieronder hoe de knuffelapp werkt.

Wat vind jij? Gaat dit te ver of is het eigenlijk geniaal bedacht?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Janniekex - Vrijdag 26 september 2014 21:15
Wel grappig maar hij doet het noet op mijn mobiel
Pinda. - Vrijdag 26 september 2014 23:23
Ge-ni-aal :p
maris - Zaterdag 27 september 2014 16:01
ik vind het een goed idee, iedereen heeft af en toe wel een knuffel nodig.
Om steun of toch van iemand omdat je het koud hebt ofzo
anoniem - Zaterdag 27 september 2014 18:02
het lijkt me best wel leuk maar ook een beetje vreemd. Want je kent diegen helemaal niet en straks blijkt het gwn een pedo te zijn ofzo....

maar wel een heel leuk idee
merel - Zondag 28 september 2014 19:18
Werkt alleen bij Iphone...