Winactie: Tony's Chocolonely Puur en Proud!

 

Toen we erachter kwamen dat je je eigen Tony's Chocolonely wikkel kon ontwerpen, waren wij meteen enthousiast. Want hoe leuk zou het zijn als we een échte Proud reep ter wereld konden brengen? Een reep die we aan jullie kunnen geven! Een design in de vele kleuren van de regenboog, met een bijzondere boodschap... En wat is nou leuker dan dit op Sinterklaasavond met jullie te delen?

♥ Hapje voor hapje
Het hoeft niet in één keer. Het mag ook stapje voor stapje. Soms wat minder, soms wat meer. Maar geniet van ieder hapje. Deze tekst bedachten wij voor de verpakking van onze eigen Tony's reep. Je kan deze tekst vanuit elke eetstoornis lezen. Of je nou moeite hebt met eten, of juist de neiging hebt om te veel te eten. Het hoeft niet in één keer. Of het nou letterlijk over eten gaat of over herstel in het algemeen. Het mag stapje voor stapje. Maar één ding staat voorop: vergeet niet te genieten. Van wat je eet, maar ook van wat je doet en wie je bent. Ja, het is soms vreselijke en zwaar, maar verlies de lichtpuntjes niet uit het oog. Verlies jezelf niet uit het oog. Je bent niet je eetstoornis, je hébt er een. En je kan hem overwinnen. 

♥ Soms wat minder, soms wat meer
Wie weleens een reep van Tony's in huis heeft gehaald, zal opgevallen zijn dat de stukjes van een Tony's reep nooit allemaal gelijk zijn. Dit omdat de wereld helaas ook niet gelijk is verdeeld. Omdat de chocolade-industrie helaas niet gelijk verdeeld is. De ongelijke chocoladeblokjes staan hiervoor symbool. Zonder kracht af te nemen van deze belangrijke boodschap, staan de ongelijke stukjes in onze reep voor ons ook voor iets anders. Namelijk voor herstel, dat met ups en downs gaat, evenals het leven in het algemeen. Soms wat minder, soms wat meer. Soms een groter stukje chocolade, omdat je wat meer troost nodig hebt. Soms een kleiner stukje chocolade, omdat het al een uitdaging genoeg is. Het verschilt per dag en dat is helemaal oké. 

♥ Puur en Proud
Tony's Chocolonely staat ook bekend om de vele lekkere en soms experimentele smaken. Als je zo'n reep in je eigen verpakking laat maken, welke smaak kies je dan? Wij hebben gekozen voor een pure chocoladereep. Waarom? In de eerste instantie omdat pure chocolade volgens ons toegankelijk is voor de meeste dieetwensen. Denk aan veganisten of mensen met een lactose-intollerantie. Maar bovenal spreekt het woord 'puur' ons ontzettend aan. Puur en Proud. Puur, omdat jij een puur mens bent en puur jezelf mag zijn. Want jezelf zijn, dat is goed en goed genoeg. 

♥ Wat en hoe kan je winnen?
Wat? Een chocoladereep natuurlijk! Helemaal voor jezelf of lekker om te delen. Hoe? Dat is simpel. Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij deze reep moet winnen. Op vrijdag 13 december maken wij de winnaars bekend, ook onder deze blog (dan gebeurt er nog iets leuks op vrijdag de 13de). Dus zet die datum in je agenda. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Neem dan contact met ons op via redactie@proud2bme.nl. Dan regelen we vanaf daar de rest. 

 ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Donderdag 5 december 2019 19:07
ik zou graag de chocolade reep willen winnen omdat ik echt van chocolade hou en omdat ik deze site super tof vind en ik het leuk vind om een proudwikkel te hebben .
Tiger Lily - Donderdag 5 december 2019 19:07
A piece of Chocolate a day, keeps the doctor away ><
Daarom graag :)
joya - Donderdag 5 december 2019 19:07
Oeh wat waanzinnig leuk zeg! Ik wil wel winnen hoor, wowie, heerlijk!
Marinda B. - Donderdag 5 december 2019 19:09
Ik wil deze pure chocolade reep winnen om mijn grens weer een stukje te verleggen en te genieten zonder schuldgevoel. Vooral wil ik de reep hebben om hem samen met mijn vriend te delen die er altijd voor me en en nee dat is zeker geen gemakkelijke taak. Hoe stil onzeker en teruggetrokken ik naar de buitenwereld kan zijn zo fel en scherp kan ik reageren wanneer mijn eetstoornis me weer probeert te manipuleren.
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:05
Hi lieve Marinda,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
anillen93 - Donderdag 5 december 2019 19:13
Omdat ik op de dertiende ben geboren en na veel ellende toch nog een beetje geluk op de dertiende zou wensen. En omdat hij me super lekker lijkt natuurlijk 😋
Noor - Donderdag 5 december 2019 19:15
Ik zou deze reep heel graag willen, ik ben hard aan het knokken om mijn eetstoornis te verslaat en met een wikkel als deze gaat me dat zeker motivatie geven om weer een keertje chocolade te eten💪🏻💪🏻💪🏻 en natuurlijk mijn eetstoornis een flinke trap te verkopen 😊
Mathilde - Donderdag 5 december 2019 19:16
Wat een leuke actie, met een werkelijk mooie boodschap! Zo´n blog lezen doet me altijd goed. Dan is het winnen bijzaak, natuurlijk wel erg leuk, maar toch vind ik die blog ook al erg sterk. Dankjulliewel!
Ik zou deze reep vooral willen winnen om mezelf iets leuks te gunnen in deze onwijs moeilijke maand..
Demi - Donderdag 5 december 2019 19:16
Ik zou graag willen winnen omdat ik nu steeds van die kleine reepjes Tony chocolonely eet omdat ik niet zo maar een stuk durf af te breken van een grote reep. Dit zou een super goede stap zijn in herstel om deze reep te gaan eten.
( en natuurlijk wil ik winnen omdat Tony gewoon de lekkerste chocolade is)

Liefs Demi
Berber - Donderdag 5 december 2019 19:16
Ik zou ‘m heel graag willen winnen om samen te delen met mijn beste vriendinnetje die mij, ondanks alles, nog steeds aan mijn zij staat. Wij doen wekelijks een koffietje samen maar iets lekkers erbij vind ik vaak te moeilijk, dit zou een mooie stap in de goeie richting zijn 💕
Kimster - Donderdag 5 december 2019 19:17
Ik wil deze reep graag omdat ik weer wel leren mijzelf iets te gunnen omdat ik al 10 jaar lang constant zo straffend en veeleisend ben naar mezelf. Ik wil ook eindelijk een keer 'genoeg' zijn en genieten.
Selin - Donderdag 5 december 2019 19:18
Ik wil graag proud zijn op me zelf maar dat gaat niet ik wil kijken of het met de chocola well lukt!?!?🖤
Sigrid Briggen. - Donderdag 5 december 2019 19:20
Ik wil deze chocoladereep graag winnen, omdat ik al een tijdje worstel met mijn anorexia. Ik heb een tijdje op gezond gewicht gezeten, maar mijn eetstoornis heeft het weer volledig overgenomen en ik ben weer helemaal terug bij af. In maart staat mijn droomreis naar Indonesië op de planning, maar als mijn eetstoornis zo sterk blijft en ik niet een paar kilo aankom, mag ik niet gaan van mijn ouders. Voor mij is het op dit moment letterlijk stapje voor stapje en hapje voor hapje om die droomreis te kunnen maken. Deze chocoladereep zou mij hierbij kunnen helpen en een stukje steun bieden waar nodig!
Fiona - Donderdag 5 december 2019 19:20
Ik vecht al 5 jaar met, door en tegen mijn eetstoornis. Tijden dat ik geen chocolade aan durf te raken en tijden dat ik geen chocolade kan laten liggen. Echt een haat/liefde relatie.
Maar chocolade is te lekker voor een haat relatie, dus werk ik aan een liefde relatie voor chocolade. Deze reep zou een mooi stapje in de goede richting geven.
Daarnaast ben ik geemigreerd naar Oostenrijk, waar ze Tony Chocolonely helaas niet kennen. Mijn ouders komen volgende maand op bezoek en kunnen hem dan mooi voor me meenemen.
Donna - Donderdag 5 december 2019 19:21
Lijkt me super leuk om te winnen! Ik volg jullie al zo lang en heb zo veel aan jullie gehad (en nog steeds), dus het lijkt me heel tof om een Proud reep te mogen ontvangen :) Ik ben zelf zo goed als hersteld en vind het heel fijn dat ik weer kan genieten van de fijne, kleine dingen in het leven zoals chocola 😊
Kelly - Donderdag 5 december 2019 19:25
Ik zou deze reep graag willen winnen om mijn angst voor chocola weer uit te dagen. Ik zou de reep dan gaan delen met de gene die mij het meest dierbaarst is en mijn grootste steun en toeverlaat is in deze moeilijke strijd.
Dit zou een super mooie uitdaging zijn voor mij en weer een stukje dichterbij herstel en leven zonder angst.
Want herstel is het zo waard ❤
Lenty - Donderdag 5 december 2019 19:27
wauw wat bijzonder.
Ik wil deze bijzondere reep graag winnen om samen met mijn collega's van te genieten. Zij hebben me afgelopen tijd heel erg gesteund in het durven nemen van een koekje of stukje chocolade.
😍
A - Donderdag 5 december 2019 19:27
Ik zou deze reep ontzettend graag willen winnen.
Ik zou hem dan weggeven (of samen opeten) met een lief vriendinnetje waarvan ik weet dat ze gek is op Tony chocolony!
Met die reep zou ik haar willen laten weten dat ik mega proud met op haar!!
Liefs
Marijne - Donderdag 5 december 2019 19:27
Ik zou heel graag de chocoladereep willen winnen. Ik was vroeger dol op chocolade maar durf het nu eigenlijk niet meer te eten. Ik vind de tekst op deze chocolade wikkel heel inspirerend. Ik zou deze reep dan samen met mijn vrienden delen die me altijd steunen door dik en dun. Ik zou ze graag willen laten zien dat ik wel beter wil worden en hoe lastig het voor mij is en hoe ontzettend blij ik ben met hun hulp en dat ze me blijven motiveren om beter te worden. Ik zou misschien eindelijk weer eens kunnen genieten van een stukje chocolade samen met mijn vrienden. :)
Kim Rijksen - Donderdag 5 december 2019 19:29
Ik zie dit als een grote uitdaging die ik aan wil gaan. Zoals er inderdaad gezegd wordt, hapje voor hapje en er van te proberen te genieten! Stapje dichterbij herstel, en daar ga ik voor. 😊
Evie - Donderdag 5 december 2019 19:30
Chocola stelt geen lastige vragen. Hij begrijpt mij en staat voor mij klaar, alle dagen.
En ook al waren chocola en ik een tijdje uit elkaar, we hielden altijd stiekem nog van elkaar als een echtpaar.
Ik durf nu weer te zeggen dat ik enorm van chocolade hou, zonder de eetstoornis, zonder snauw.
Dus ik zou graag deze chocolade willen, want door dit heerlijke goedje heb ik eindelijk weer billen.
yda - Donderdag 5 december 2019 19:31
ik vind dit account echt amazing en ik voel me zo begrepen door jullie! 💕 ik zou het zooo gaaf vinden om een keer iets te winnen. en ik heb al super lang geen chocolalala meer gehad hihi :)
Lin - Donderdag 5 december 2019 19:33
Ik zou hem heel graag winnen, om hem samen te delen met mijn drie studiegenootjes. Onze jaarlaag bestaat uit 4 meiden (onwijs kleine studie aan de universiteit Groningen), waarvan 3 een eetstoornis hebben (ja, heel bizar). Hoe leuk zou het zijn als we met z'n allen hapje voor hapje zouden kunnen genieten en puur en oprecht onze angst te delen? &hearts;

Liefs, Lin
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:09
Hi lieve Lin,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Cerisa - Donderdag 5 december 2019 19:34
Ik zou deze reep super graag willen winnen omdat ik simpelweg gewoon een chocoholic ben, chocolade maakt me gelukkig. Wat ook niet heel gek is want wanneer je chocolade eet maken je hersenen endorfine aan en hierdoor word je letterlijk blij. Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik na lange tijd eindelijk weer chocolade durf te eten en er ook weer van kan genieten! En de wikkel... die ga ik natuurlijk inlijsten ;)
Alissa - Donderdag 5 december 2019 19:35
Ik zou um graag willen winnen, omdat ik ontzettend chocolade verslaafd ben, en aan het aankomen ben en veel chocola eet om me eetstoornis te verslaan.# Eatittobeatit#
Elisa - Donderdag 5 december 2019 19:36
Ik zou graag de reep willen winnen,sinds ik beter voor mezelf zorg gun ik mezelf weer chocolade en dat geeft zoveel vrijheid.Nee zeggen tegen deze chocoladereep is dus geen optie haha ❤️
Carla - Donderdag 5 december 2019 19:36
Ik zou deze reep graag met mijn puberende kids willen delen zodat zij zien dat hun moeder haar best doet om de eetstoornis te overwinnen. En dat ik weer kan genieten zonder schuldgevoel van iets wat ik mezelf eigenlijk niet gun.
J123456789 - Donderdag 5 december 2019 19:38
Ik wil deze &hearts; proud heeft me ontzettend geholpen om weer chocola te eten en er steeds meer van te genieten. Dit zou dan ook echt een symbool voor mij zijn! Xxx
Bente - Donderdag 5 december 2019 19:38
Wat gaaf proud2bme!!
Ik zou graag winnen, de chocolade kan ik natuurlijk in de supermarkt ook wel halen, maar chocolade is een lastig iets voor mij (en waarschijnlijk voor meerderen hier), zo’n reep met zo’n boodschap lijkt mij erg mooi om te krijgen. Hapje voor hapje, stapje voor stapje. 💓
Lisa - Donderdag 5 december 2019 19:39
Ik zou graag kans maken op de chocoladereep, omdat ik nog nooit Tony's Chocolonly op heb, ik wel wat positiviteit kan gebruiken en het ook nog eens een ideale sinterklaas uitdaging is. Door mijn eetstoornis is het lastig om dit voor mezelf aan te schaffen, dus het winnen zou een goede stok achter de deur zijn!
Myrthe - Donderdag 5 december 2019 19:40
Ik zou heel graag de reep willen winnen, dit om de reep dan te delen als uitdaging samen met mijn vriendinnetje. Ik heb haar een paar maanden geleden "ontmoet" via de chat over ADHD waar Irene dit begeleide. Sindsdien zijn Anne en ik onafscheidelijk en praten we dagelijks over alles en is ze mijn steun en toeverlaat! Het tof zou het zijn als we begin januari elkaar meeten en we dit dan als uitdaging kunnen en mogen aangaan samen!
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:02
Hi lieve Myrthe,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Bloempje - Donderdag 5 december 2019 19:42
Oh wat leuk deze reep!!! Vroeger vond ik een stukje chocola eten zo moeilijk in bij zijn van anderen maar ook bij me beste vriendin die ik 29 jaar ken. Ze heeft nu twee meisjes, en graag wil ik met mijn bestie en haar twee meisjes lekker snoepen, zodat de kleintjes zien dat ik gezellig mee kan doen.al blijft altijd lastig
, bij kinderen kun je nog wat gemakkelijker voelen, hebben geen oordeel, dat maakt het leven makkelijker
.en hun zien smikkelen maakt mij blij.en hoop dat ik dat ooit ook weer helemaal kan.maar hoe dan ook, chocola wie houd er niet van.!!!💛
Sarah Visser - Donderdag 5 december 2019 19:43
Ik wil deze winnen voor mijn broertje, omdat hij mij altijd heel erg steunt. En ik lust zelf geen puur lol ;-)
Aliza - Donderdag 5 december 2019 19:46
De feestdagen komen er weer aan,
een tijd van komen en van gaan,
soms extra moeilijk als je ziek bent,
Soms loopt het leven anders dan gepland.

Maar met de lieve mensen om je heen,
sla ik me er ook dit jaar weer doorheen.
En met een Tony's Chocolonely's als prijs,
kan ik extra stappen maken in mijn reis.

Lekker smullen en smikkelen,
intussen blijven bikkelen,
Soms langzaam en soms snel,
gun ik iedereen herstel!Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:03
Hi lieve Aliza,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
carlijn - Donderdag 5 december 2019 19:46
Ik zou deze toffe chocolade reep willen delen met mijn geweldige casemanager en psycholoog die het afgelopen jaar zich enorm ingezet heb voor mij. Mij door moeilijke tijden hebben getrokken zijn blijven geloven in mij en bleven mogelijkheden zien.
Tiffany - Donderdag 5 december 2019 19:49
Ik zou deze reep graag willen winnen. Heb het erg moeilijk sinds een tijdje. Voel mij mentaal niet goed. Een chocolade reep lost het natuurlijk niet op, maar is wel even een lichtpuntje.
Fabienne - Donderdag 5 december 2019 19:50
Ik wil graag winnen vanwege het feit dat chocola eigenlijk het enige is wat ik nooit eng heb gevonden. Het is om eerlijk te zijn mijn favoriete lekkernij. Echter, na mijn terugval, is deze angst er toch gekomen. Ik wil en zal, mijn angst voor chocolade overwinnen en ik denk dat dat het beste kan met deze reep!
Liesje - Donderdag 5 december 2019 19:52
Ik zou de reep graag winnen. Ik ben hard bezig met herstel en heb het afgelopen jaar enorme stappen gezet. Van kliniek, naar deeltijd, naar ambulant. Vorig jaar gunde ik mezelf helemaal niks aan lekkernijen en aangezien ik eigenlijk een enorme chocoladeliefhebber ben, is er weer een best fijne wereld aan het opengaan nu ik daarin wel stappen aan het zetten ben. Deze reep zou een goede uitdaging daarin zijn, waarbij de wikkel extra motiverend is. :)
Annika - Donderdag 5 december 2019 19:52
Nadat 2019 helemaal in het teken stond van op kliniek en schemadeeltijd kan ik voor het eerst in mijn leven zeggen dat ik nog nooit zo ver in mijn herstel was en hoe zou ik dat beter kunnen vieren dan met een mega leuke reep van proud? 😍
Annieke - Donderdag 5 december 2019 19:52
As zondag ben ik jarig (iets om te vieren dus), en als aanmoediging omdat ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt, nu als mama van twee kinderen, toch weer in therapie te gaan. Gelukkig nu niet zozeer vanwege een eetstoornis, maar wel om er sterker, daadkrachtiger, gelukkiger en vooral in balans uit te komen. Zelfaanvaarding, zelfliefde, grenzen geven en nemen ... dat soort zaken. Pittig genoeg allemaal, daar kan ik wel een reep ter ontspanning bij gebruiken!
Paardje16 - Donderdag 5 december 2019 19:53
Ik zou heel graag de reep willen winnen. Ik heb helaas een chocolade angst ontwikkeld. Hapje voor hapje eet ik nu soms weer een klein beetje chocola en probeer dan vooral te genieten. Deze reep zou daar goed voor uitkomen! Die kan ik dan delen met een goede vriendin van me.
Wietske - Donderdag 5 december 2019 19:54
Ik gun hem iedereen, omdat je zo mooi en waardevol bent. Elk persoon heeft recht om te genieten hiervan en om herinnert te worden dat je gewoon genoeg bent. Je bent niet te veel, niet te weinig. Zelf zou ik de reep aan een vriendin geven die ik al jarenlang ken en elke freaking dag mag horen en zien hoe trots ik op haar ben. Geen speciale verhalen, wel een mooi mens die het dubbel en dwars verdient.

Heel veel liefs ♥️
Nienke - Donderdag 5 december 2019 20:00
Ik zou deze chocoladeeeee reep heeel graaaaggh willen winnen :), aangezien ik in die week jarig ben (9 december) en omdat ik chocola heel erg als een angst/uitdaging zie.. En ik wil zoooo graag deze uitdaging aangaan!! #hapjevoorhapje #stapjevoorstapje

Angsten zijn er om aan te gaan, en omdat het natuurlijk veeeelll lekkerder is dan een flesje nutridrink!

Liefs Nienke :)
Jettie - Donderdag 5 december 2019 20:02
Zo , chocolade ja sinds een jaar ongeveer weer helemaal in mijn systeem ! Ik heb dat serieus zo gemist al die jaren waarin ik mijzelf dit heb ontzegd ! Ik gun mezelf nu bijna dagelijks lekker chocolade en kan er van genieten . Als ik deze reep win zal ik hem delen met mijn lieve vriend die mij door dik en dun steunt.
Anouk W. - Donderdag 5 december 2019 20:03
Wat een ontzettend leuke winactie en een heel gaaf ontwerp! 🤩 Ik zou de chocoladereep heel erg graag willen winnen, omdat het een mooie uitdaging is en ik mezelf wel wat meer mag verwennen op het gebied van eten (zelfzorg, haha). Door middel van deze chocoladereep ga ik extra hard tegen mijn eetstoornis, anorexia, in! 💕💪🏻

Liefs 💛
Boukje - Donderdag 5 december 2019 20:06
Ik zou heel graag de chocoladereep willen want ik kan hem delen of misschien beter zelf houden ;) 🤪
Meintje Koopmans - Donderdag 5 december 2019 20:11
Voor mezelf♡
Ik heb veel diagnoses depressie burn-out en ptss Anoreixa en niet aangeboren hersenletsel en nog midden in de rouw door het overlijden van mama
Nu ik door o.a alle diagnoses nooit meer naar school kan...
Moet jk me leven opnieuw inrichten
Vele opnamens achter de rug ik ben er sterker uit te komen chocola vind ik heel lekker , wel nog spannend en met zo'n mooie reep moet het wel lukken

Ik.ben er nog niet maar verder dan ik gister was
Met volle angst vooruit now a warrior ♡♡♡♡

kan wel een boost en uitdaging gebruiken

Liefs
Daphne - Donderdag 5 december 2019 20:13
Ik zou de reep graag willen winnen om te vieren dat ik die week 10 maanden clean ben van zelfbeschadiging en inmiddels ook alweer een halfjaar geen eetstoornis meer heb en steeds meer echt kan genieten van chocola. Maar ik gun het anderen ook enorm en ik hoop dan ook dat de reep een boost van positiviteit mag zijn voor degene die hem wint❤
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:04
Hi lieve Daphne

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Sev - Donderdag 5 december 2019 20:15
Ik zou heel graag mee willen doen omdat het sinds kort voor mij weer lukt om chocolade te eten en het me een goede uitdaging lijkt om het te blijven eten!!☺️
Cherryblossom1984 - Donderdag 5 december 2019 20:20
Ik zou hem graag willen winnen, omdat Tony repen voor mij staat als meest controle vrije reep. Je weet nooit hoeveel choco er afbreekt en daarnaast zou ik graag de wikkel aan mijn motivatie wand willen toevoegen, waar allemaal waardevolle dingen hangen die mij steun kunnen bieden 😊
Lisa - Donderdag 5 december 2019 20:23
Ik zou de chocoladereep heel graag willen winnen, omdat de blogs van proud2bme me altijd zo erg helpen en vaak sluiten de tips en adviezen aan bij wat ik nodig heb. Dankzij dit ben ik een stukje verder in herstel. Zo fijn is dat. Chocola moet je jezelf gewoon gunnen af en toe. Zowieso is soep lastig voor mij om te eten maar met het thema proud op de buitenkant van de reep zal dat misschien minder lastig zijn
Ellen - Donderdag 5 december 2019 20:25
Ik wil graag winnen om elke dag mezelf uit te dagen met een stukje chocola en omdat proud2bme me heel erg motiveert en ik het superleuk zou vinden om zo’n winkel te hebben! Ook omdat ik die wikkels spaar hihi☺️💕
Eli - Donderdag 5 december 2019 20:34
Wil graag reageren omdat ik het zo'n mooie en symbolische tekst vind. Ik merk dat er echt over is nagedacht! Het raakt me wel.
De reep hoef ik niet te winnen omdat het me niet het plezier zou kunnen opleveren als andere mensen omdat het me door de jarenlange eetstoornis een te slecht gevoel zou geven om ervan te eten.
Anneloes - Donderdag 5 december 2019 20:36
Deze reep zou ik erg graag willen winnen! Nog steeds heb ik moeite om de ene dag wat meer en de ander dag wellicht iets minder te eten. Ik ben zo erg gewend geraakt aan portie groottes. Zo'n reep is dan ook ideaal en natuurlijk is chocolade gewoon erg lekker en zeker Tony's chocolade!
Joke - Donderdag 5 december 2019 20:36
Ik zou deze reep heel graag willen winnen! Ik zit nu midden in mijn behandeling en ben goed op weg. We gaan vanaf deze week beginnen om verboden voedsel aan te pakken en dan zou een stukje chocolade een mooie stap zijn!
Iris Berdine - Donderdag 5 december 2019 20:45
Grote wordende gedachten
In een kleiner wordend hoofd
Zo sterk en krachtig
Dat je ze altijd gelooft

Hoe minder zwaar
Hoe zwaarder het lijkt te zijn
Het lijkt je kracht te geven
Maar dat is toch echt schijn

Hulp gaan zoeken
Krachten proberen te vinden
Gelukkig is er Proud2bme
Waar ik mij met anderen kan verbinden

Ondanks de donkere dagen
Die in December komen gaan
Is het een kunst
Om de eetgestoorde gedachten tegen te gaan

Uitdagingen aangaan
Maar fijner om het dat met iemand samen te doen
Hopelijk vind ik dan deze chocoladereep
Vrijdag de 13e nog in mijn schoen

&hearts; Liefs, Iris
Loesje - Donderdag 5 december 2019 20:47
Hey lieve proud2beme’ers.

Op dinsdag 10 December krijg ik de sleutel van mijn eigen appartementje.
Ik zit nog midden in het herstel van mijn eetstoornis maar het thuiswonen lukte me niet meer, dus ben ik op zoek gegaan naar een stekkie voor mezelf.
Hoe eng ik het ook vind (lees: doodeng) en hoe niet-klaar ik me hiervoor voel, ik ga ook dit avontuur aan en hoop hier mijn herstel beter dan ooit aan te kunnen gaan.
13 December zal ik waarschijnlijk mijn eerste nacht in mijn nieuwe stulpje hebben.
Met een klein en lekker geheugensteuntje aan @proud2beme zal ik wel aan mijn herstel willen werken, in mijn eentje, maar niet alleen.

Bedankt voor alle helpende blogs en artikelen op jullie mooie website.
Proud 2 be part of the me-family. 💜
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:06
Hi lieve Loesje,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Lize - Donderdag 5 december 2019 20:49
Ik ben net een week terug van een kliniek voor mijn boulimia en ik ben zo blij dat ik eindelijk weer chocola kan eten zonder door te slaan!! Deze reep zou daar gewoon echt een goed voorbeeld/symbool voor zijn. Ik hou van puur en ben eindelijk puur en ook heel proud want ik heb het kliniekleven overleefd en ik kan mijn eetbuien nu beheersen!! Eindelijk heb ik mijn leven weer een beetje terug en dat kan ik vieren met deze reep!
Maaike - Donderdag 5 december 2019 20:51
Ja ik hou van puur en van Proud!!
Nienke - Donderdag 5 december 2019 20:53
Ik zou de reep willen winnen als eerste stapje en hapje naar een nieuw levensjaar voor de start van mijn herstel.
Floortje - Donderdag 5 december 2019 20:54
ik zou hem graag willen winnen voor mijzelf,
Ik zit nu in behandeling voor mijn eetstoornis en zit nog momenteel in een lastig proces van herstel ik maak al wel al grote stappen waar ik erg trots op ben. Verder zijn er nog grote uitdagingen die ik heel graag aan wil gaan. Een chocoladereep staat ook hoog op mijn lijstje . Deze uitdaging zou perfect zijn en nog een lekkere ook:) en hoe mooi is het als je deze chocoladereep erbij pakt om dan even op de verpakking van de chocolareep te kijken en even te beseffen wat erop staat. Ik wil mijn eetstoornis een hele harde trap geven!! en met een chocoladereep gaat dat zeker goedkomen>
Liefs van Floortje
Eline Sarah - Donderdag 5 december 2019 20:59
Ik zou hem dolgraag willen winnen. Ik heb het afgelopen jaar beel moeten doorstaan, mensen moeten verliezen en slechte momenten gehad. Maar ik heb vooral heel veel geleerd. Ik heb geleerd om met mijn angsten om te gaan, om om te gaan met eetstoornisgedachten. Ik heb geleerd om de kleine dingen te delen, mijn dwang te beginnen los te laten en mezelf te kunnen uiten om een niet destructieve manier. Maar ik heb vooral geleerd dat ik PROUD2BEME ben. Ik mag zijn wie ik ben. Ik heb diagnoses, maar ik ben er niet 1. Ik ben mens, en ik heb hier mijn plekje gevonden. Ik ben hier gelijk, net als iedereen. Ik zou deze reep als bemoediging zien, als beloning voor het afgelopen jaar en als steuntje in de rug voor komend jaar.

IK BEN PROUD2BEME♡♡♡
I. - Donderdag 5 december 2019 21:13
Mij lijkt het zo leuk om mee te doen. Ik weet of mijn stem telt als ik een heel verhaal ga typen waarom ik hem zou willen winnen, maar misschien in het teken van jezelf iets gunnen is een goede reden. Gewoon self care! :-)
Kato Ceusters - Donderdag 5 december 2019 21:15
Waarom ik deze overheerlijk reep wil winnen? Omdat ook meisjes met anorexia stiekem van eten houden! Ik durf zeggen dat chocolade mij elke dag smaakt, soms omdat ik het moet van mezelf, maar meestal omdat het mag ☺️ Wie deze reep ook wint, laat hem smaken! Je hebt het zeker en vast verdiend 😘
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:07
Hi lieve Kato,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Kato Ceusters - Donderdag 5 december 2019 21:15
Waarom ik deze overheerlijk reep wil winnen? Omdat ook meisjes met anorexia stiekem van eten houden! Ik durf zeggen dat chocolade mij elke dag smaakt, soms omdat ik het moet van mezelf, maar meestal omdat het mag ☺️ Wie deze reep ook wint, laat hem smaken! Je hebt het zeker en vast verdiend 😘
Fleur - Donderdag 5 december 2019 21:16
Wat onwijs gaaf zeg!
Met een dankbare blik mag ik terugkijken op het afgelopen jaar, omdat eindelijk de eetstoornis naar de achtergrond is verdwenen. Chocola was eerst mijn vijand, maar langzamerhand zijn we onze struggles aan het bijleggen en lijkt er een beginnende vriendschap te ontstaan. En wat zou ik deze reep graag met mijn zusje delen, want ook zij heeft het gevecht met haar eetstoornis grotendeels overwonnen.
#thankful
Shinymoon (Kim) - Donderdag 5 december 2019 21:18
Oehhh!! Ik zou deze chocolade heel graag willen winnen, voor mezelf, maar ook voor mijn lieve mama! Ik heb al ruim 15 jaar een eetstoornis... maar mijn moeder heeft me echt altijd gesteund. Tijdens alle momenten, tijdens de opnames, in ziekenhuizen noem maar op! Nu gaat het eigenlijk wel goed qua eetstoornis... dus willen we samen genieten van deze lekkere chocola!!!! :)
Anne2002 - Donderdag 5 december 2019 21:21
Wat leuk dat dit jullie dit doen! Ik zou hem heel graag willen winnen (mijn eetstoornis schreeuwt nu NEEEE) want ik moet leren uitdagingen aan te gaan en dit gaat zo moeizaam. Ben jaren in behandeling maar het blijft moeilijk. Misschien helpt deze reep me om weer na lange tijd chocolade te proberen🍫
Max - Donderdag 5 december 2019 21:22
Ik heb een paar maanden geleden een meisje ontmoet, ze is zo mooi en puur. Net als mijn liefde voor haar. Tevens in herstel (van een eetstoornis). Ik ben zo trots! We zijn momenteel niet samen, maar ook die beslissing vanuit herstel. Ik gun haar de wereld. En ik gun haar deze chocoladereep, ze heeft een melk intolerantie dus dat het een pure reep is, is perfect. Chocolademonster is ook een van haar bijnamen. Ik zou willen dat deze reep met een mooie boodschap haar kant op gaat!
yvon - Donderdag 5 december 2019 21:31
Wat een tof idee, ik doe graag mee. Ik rolde van de ene eetstoornis in een andere. Maar ik kan nu beter met eten omgaan dan vroeger. Een chocoladereep is geen troostvoer meer, maar gewoon iets waar ik stukje van stukje van kan genieten. Die niet meer in een keer op hoeft, wat een winst is dat.
Famke - Donderdag 5 december 2019 21:32
Ik zou deze reep willen winnen omdat ik toch wil proberen om meer te kunnen genieten van eten. En een keer naar mijn eigen stem te luisteren ipv die van mijn eetstoornis. En na vele tegenslagen, wil ik stukje bij stukje toch proberen om een hap te nemen van een chocolade reep. En de kracht in mezelf te vinden om uitdagingen aan te gaan en mezelf kunnen accepteren om wie ik ben
Gitte - Donderdag 5 december 2019 21:39
Deze reep zou echt iets voor mij zijn.
Ik ga volgende week na 3 maanden opname op ontslag.
Deze reep zou me mijn eerste week thuis net dat duwtje in de rug kunnen geven om vol te houden.
Samen met mijn vriend at ik al eens de karamel zeezout en dat beviel ons beiden.
Als een ander mee-eet en het voor een goed doel is, is de drempel net iets kleiner.

Groetjes Gitte
Esther - Donderdag 5 december 2019 21:39
Wat een leuke winactie!!
Mijn reden is dat het zowel een praktische als een symbolische stap voor mij zou zijn. Ik blijf oefenen met chocola om de angst te overwinnen, en ook al ben ik er nog niet, ik ben op weg! Daarnaast is 'puur' en 'proud' juist wat ik zie als herstel. Ik ben aan het ontdekken wie ik echt ben, zonder ziektes, en waar mijn hart ligt. In mijn herstel wil ik leren trots te zijn op mezelf, en in de toekomst met trots mijn verhaal kunnen vertellen om anderen te helpen in dit gevecht.
Liefs, Esther😘
Sophie - Donderdag 5 december 2019 21:43
Wow wat een vet ontwerp! Ik zou deze reep graag willen winnen omdat dit mij hopelijk nog verder kan helpen in mijn herstel. Ik zie het als hapje voor hapje, stapje voor stapje. Voor mijn eetstoornis hield ik zo erg van chocolade, maar helaas werden de blokjes steeds kleiner en daarbij ikzelf ook. Ik ben zo dankbaar dat het nu zo veel beter gaat en ik zie nu zoveel beter dat het echt belangrijk is om deze uitdagingen aan te gaan. Hoe hard het monster ook schreeuwt, het is de enige mogelijkheid om van die rot ziekte af te komen. Ik wil dit ook aan iedereen meegeven. Als jij deze reep wint, GENIET er dan alsjeblieft van. Je verdient het, echt waar.
11arual94 - Donderdag 5 december 2019 21:47
Wat een leuk en goed iniatief! Het idee van Proud erachter spreekt mij heel erg aan - en sowieso de ideologie van Tony Chocolonely ook. Daarnaast is het nog eens heeele lekkere chocola.. een Tony's reep ontvangen zou ik dan ook helemaal niet erg vinden :-). Voor mijzelf zou ik het niet zo gauw kopen omdat ik het moeilijk vind om mezelf iets te gunnen en bang zijn om door te slaan. Wie de reep dan ook mag ontvangen, lekker van genieten! De wikkel is trouwens ook leuk zeg, zou die ook wel willen bewaren denk ik :).
Flo - Donderdag 5 december 2019 21:52
Ieh! Super eng, een Tony’s reep. Geef ze graag cadeau, maar zelf opeten?
Deze zou ik niet durven weggeven☺️. Mocht ik winnen dan neem ik m mee naar mijn TIP groep bij Human Concern, waarmee ik op donderdags altijd groepstherapie volg. Elke week verzorgt een van ons het ochtendtussendoortje. X Flo

M - Donderdag 5 december 2019 22:00
Dit is wel echt een enorme uitdaging om na zo’n lange tijd van jaren het niet meer durven te eten het met deze reep stap voor stap wel te gaan proberen. Als ik hem win ga ik deze uitdaging aan. Help wat heb ik nu gezegd! 🙈
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:09
Hi lieve M,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Floor - Donderdag 5 december 2019 22:08
Ik zou het leuk en grappig vinden om deze reep te winnen, omdat ik zowel met mijn huidige als oud-collega's al veel heb gelachen om de Tony Chocolonely repen. Ik heb namelijk autisme en de repen van Tony Chocolonely trek ik dan ook echt niet! Al die ongelijke stukjes, dat gaat volledig mis in mijn hoofd. 😉 Als ik chocola eet (altijd milka chocola), neem ik altijd precies acht stukjes: geen zeven, geen negen, maar gewoon acht. De Tony Chocolonely repen zul je mij (vanwege de ongelijke stukjes) dan ook niet zo snel zien eten. 😉

Mijn autisme is waarschijnlijk de hoofd oorzaak geweest van mijn problemen met eten in het verleden. Nog steeds blijf ik 'gekke dingen' houden met eten, ook al ben ik verder voor het grootste gedeelte (of iig een heel groot deel) hersteld.

De Proud Tony Chocolonely reep ((of eigenlijk de wikkel (het liefst twee, want dat is even 😉), want de reep geef ik wel aan iemand zonder autisme. 😉)) staat voor mij symbool voor het samen komen van twee stoornissen (autisme en een eetprobleem) in één persoon.

Dankbaar ben ik dat ik de afgelopen 2,75 jaar stappen heb gemaakt in mijn ontwikkeling en hier hebben mijn collega's een hele grote rol in gespeeld. ♡♡
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:10
Hi lieve Floor,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Louise - Donderdag 5 december 2019 22:11
Waarom ik deze reep graag zou willen..
Omdat ik bezig ben met uitsagingjngen om mijn anorexia tegen te gaan. Chocolade is een grote feaffood voor mij en daarom neem ik het ook steeds vaker zodat het geen fearfood meer zal zijn.. deze reep zal me erg steunen omdat hij van jullie afkomt en jullie er altijd voor mij zijn in mijn donkere dagen!! Bedankt daar voor
Liefs
Louise
Brib - Donderdag 5 december 2019 22:15
Ik zou deze reep graag willen winnen omdat ik al sinds ik een vriend heb alleen maar chocola voor hem koop en nooit voor mezelf.
Maan - Donderdag 5 december 2019 22:23
Leukkkk! Haha en lekker ;)
Maan - Donderdag 5 december 2019 22:30
Ik zou de reep graag willen winnen, omdat op de mooie wikkel niet alleen beschreven staat hoe ik mijn eetstoornis na jaren los heb kunnen laten, maar ook hoe ik nu soms obstakels die ik tegenkom in het leven zou moeten bekijken. Geniet van de rit, ook al is hij niet perfect. Wees dankbaar voor de mooie momenten die je onderweg tegenkomt. Zie ze niet over het hoofd door je steeds maar op het grotere geheel te focussen :)
SanneJ - Donderdag 5 december 2019 22:24
Ik zou deze reep graag winnen omdat de man December met al haar feestdagen beladen is, pijnlijk confronteert en daardoor zwaar weegt.
December en een eetstoornis zijn geen gouden match. December met een eetstoornis en een lege agenda doordat gezin, familie, een sociaal netwerk ontbreken, vind ik dubbel zo zwaar.
Het is lastig om met een schreeuwende eetstoornis in je hoofd zelf feestelijk eten te kopen, sfeer te maken in het bereiden en opeten.
Deze reep voelt als een klein feestje, met een verpakking die met alle kleurige vakjes en de boodschap toch een beetje het gevoel geeft van een kleurige kerstslinger.

Tegenwicht in een reep dus, en dan Charlie and the chocolate-factory kijken.
Anne Sophieke - Donderdag 5 december 2019 22:43
Ik zou deze reep willen winnen om hem weg te geven aan iemand anders. Ik houd niet van pure chocola, wel van pure mensen. De stap naar puurheid heb ik zelf een aantal jaren geleden durven maken en ik wil de reep graag geven aan iemand die net even een zetje in de juiste richting nodig heeft om óók die stap te gaan maken.
Carina - Donderdag 5 december 2019 22:43
Omdat ik heel erg van chocola hou
En het mij gelukkig maakt!
Het is een herstel proces van mijn eetprobleem in het verleden dat ik dat weer durf te gaan eten
JasmijnvdL - Donderdag 5 december 2019 22:52
Wat een mooi idee! Ik zou deze reep graag willen winnen omdat ik net te horen heb gekregen dat ik ivm mijn es niet meer mag werken en mijn dagen naar school moet halveren... Ik zou deze chocola als een herinnering zien dat ik me, door me puur op mijn es-herstel te focussen, uit deze mess kan komen, en dat daar dus minder school en werk voor nodig is. Daarnaast is het natuurlijk een fijne troost op dagen dat het me lukt hiervan te genieten :)
Carmen - Donderdag 5 december 2019 23:01
Ik zou heel graag die reep willen winnen om mezelf meer uit te dagen. En om mezelf iets lekkers te gunnen
Mirte - Donderdag 5 december 2019 23:14
Ik zit sinds 3 weken in de kliniek voor eetstoornissen te vechten vóór herstel, tegen anorexia. Ik zou het zó leuk vinden om deze choco-reep te winnen en als ‘uitdaging van de week’ te proberen samen met mijn lieve medecliënten. Omdat we het stuk voor stuk verdienen te genieten! En chocolade..... dat is toch wel iets waar we niet zonder moeten willen. #babysteps
Tanja - Donderdag 5 december 2019 23:26
Ten 1e vind ik het echt cool dat jullie deze winactie doen en ik wil heel graag meedoen.
Waarom?
Ik heb anorexia en een chocolade reep is een hele grote stap en juist daarom wil ik het echt proberen. Zoals Tony's is, heb je kleine stukjes.. dus ik zal waarschijnlijk eerst de hele reep breken en van klein naar groot eten, maar dan maak ik toch wel die kleine stapjes. Herstellen is heel lastig en hoe tof zal het zijn als een speciale reep mij hieraan kan helpen? Dit gaat waarschijnlijk een hele grote uitdaging worden, maarja dat is alles met herstel. Ik hield altijd zo veel van chocolade, maar wil echt dat gevoel weer terug en dat hij customized is, vind ik echt speciaal en geeft nog meer motivatie.
Lieke - Donderdag 5 december 2019 23:35
Lieve Proud2beme,

Deze chocoladereep.. als ik heel eerlijk ben vind ik het nog te moeilijk om deze te winnen om de chocolade! Ondanks dat ik daar zo van houd! Ik ga starten met therapie, volgende week. Nieuwe start, nieuwe stapjes die gaan leiden (lijden..;) tot nieuwe hapjes!
Daarom zou ik het nu zo graag winnen om het papiertje, om de boodschap die erop staat, om er naar te kijken en om over een tijdje een hapje van te nemen! ❤️
X
Inger - Donderdag 5 december 2019 23:59
Oeh ik hou van proud, van vegan, van tony & kan wel wat krachtvoer gebruiken. Win ik hem niet zou ik hem zo kopen😍
Lieke1984 - Vrijdag 6 december 2019 00:36
Hoi hoi
WAT EEN ONTZETTEND MOOIE BOODSCHAP! 😊👌
Ik volg proud al sinds het begin en voel een bijzondere band omdat Scarlet ermee begon toen ik in de kliniek zat. En nog steeds vind ik dit een heel bijzonder en steunend platform. Ik blijf vechten voor verbetering, hopelijk ooit herstel, maar het is niet gegaan zoals ik verwacht had. Desalniettemin blijf ik knokken. En ik hoop ook chocola te kunnen eten zonder schuldgevoel, ooit. En daarom zou ik het heel leuk vinden om deze bijzondere reep te mogen ontvangen omdat ik die 'reminder' van sons een beetje meer, soms een beetje minder (vooruitgang) wel kan gebruiken.
Veel liefs Lieke
Chantal - Vrijdag 6 december 2019 00:43
Ik zou hem graag willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje die ook een eetstoornis hééft, zodat we samen als uitdaging een stukje kunnen nemen. Samen sterk💪💪
Chantal - Vrijdag 6 december 2019 00:43
Ik zou hem graag willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje die ook een eetstoornis hééft, zodat we samen als uitdaging een stukje kunnen nemen. Samen sterk💪💪
Evie - Vrijdag 6 december 2019 00:57
Ik zou hem graag willen delen met mijn zus! Tony pure chocola is onze favoriet en ik zou haar op deze manier willen bedanken dat ze er altijd voor me is❤
w - Vrijdag 6 december 2019 01:41
Ik vind de naam puur&proud heel erg leuk en treffend en ook het stukje tekst, iid voor iedereen met welke eetstoornis dan ook en ook voor iedereen zonder eetprobleem en de print is ook erg leuk. Hij zou zo maar een blijvende editie kunnen worden wat mij betreft!
Britt de waard - Vrijdag 6 december 2019 01:48
Zoveel reactie en zoveel redenen om te winnen,
Ik wil eigenlijk niet eens aan mijn aanmelding beginnen

Mezelf wegcijferen, daarin ben ik echt n kei
Niet reageren op dit soort post terwijl ik weet dat ik hem wel graag wil winnen past daar helemaal bij

De laatste weken vele stappen gezet richting een vrij leven
Zodat ik mezelf en mijn gezin een andere toekomst kan geven

Het is fijn dat deze reep op dit moment helemaal binnen de net gestarte Minnie Maud methode past,
Anders eindigde hij waarschijnlijk achter in een kast.

Vechten wil ik, voor mezelf en de kinderen
Niet meer verhongeren en iedere dag mijn intake minderen

Geniet van het leven en mijn gezin, het enige wat ik met heel mijn hart bemin

Een gevecht begint met oude regels doorbreken,
Zonder dat, blijft je behandeling op een stug punt steken

Herstellen zou ik het liefst willen zonder aan te komen
Want niemand kan je voor die stress en spanning klaar stomen

Iedere dag opnieuw de gedachten: ben ik het wel waard?
Cijfer ik mezelf vandaag weg of zet ik me terug op de kaart

Herstellen van de eetstoornis begint met herstellen in gewicht
Een gezond lichaam, gezondere gedachten en geen ingevallen gezicht
Glanzende haren en emoties om te voelen,
Geen angst meer om je handen vol haar te hebben als een van je kinderen door je haar wilt kroelen

Nog 1000 redenen kan ik noemen waarom ik vechten moet,
De ene dag gaat het minder en de andere dag gaat het goed
Deze mooie reep zal mij herinneren aan de noodzaak van een gezond gewicht
Toegeven aan behoeften, niet meer erg vinden als je voor een lekkere reep zwicht

Doelen stellen en ze nastreven,
Echt weer leren om ook om mezelf te geven

Alle reacties hier bij deze blog zijn mooi en verdienen om te winnen,
Normaal een reden voor mij om niet eens te proberen of te beginnen

Ook dit is een stap om mezelf niet weg te cijferen of minder belangrijk te vinden dan iemand anders is
Als je niet probeert, dan loop je al het moois en lekkers mis

Hopelijk mag ik mijn gevecht voortzetten met deze mooie wikkel om een reep
Iedere hulp is welkom naar die verre verre eindstreep.

Stapje voor stapje en hapje voor hapje
Een gevecht tegen een eetstoornis is echt geen grapje

Welke vorm of gedachten dat je ook hebt,
Het enige wat telt is dat je de eetstoornis uiteindelijk in een hoekje weg mept

Klaar met dichten en het hopen kan beginnen
Want het enige wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik deze reep heel graag zou willen winnen

Bedankt voor alles dames, voor alle hulp en tips gedurende het hele jaar,
Door dit gezegd te hebben voelt dit berichtje echt klaar!
Anita H. - Vrijdag 6 december 2019 01:58
Ik ben dol op puur chocolade en wil graag winnen voor mezelf.
Floor Groningen - Vrijdag 6 december 2019 07:29
Wat een superleuke winactie! :-)

Ik vind dat ik deze reep verdien, omdat ik afgelopen week zélf het besluit heb genomen om weer terug te gaan van ambulante behandeling naar de 4-daagse deeltijd, waar ik in de zomermaanden ook zat. Ik ben daar gestopt omdat ik dacht dat ik het allemaal zelf wel weer kon en dat ik sterker was dan mijn ES. Helaas blijkt dat nog niet het geval en dat zie ik nu in. Ik kan en wil niet verder leven met een 'halve ES' en daarom ga ik weer terug naar intensievere therapie. Doodeng! Maar ik ben heel trots op mezelf dat ik deze stap zet.

Dus... ik vind eigenlijk dat ik deze reep wel heb verdiend voor deze enge, maar sterke beslissing!

Groetjes van Floor & ga zo door! :-)
laura scheeren - Vrijdag 6 december 2019 08:02
Ik wil deze chocoladereep heel graag winnen omdat de wikkel me echt een motivatieboost geeft en omdat ik, ondanks dat de eetstoornis dat niet zo laat voelen, heel erg van chocolade hou! Proud2bme heeft mij al heel veel geholpen in mijn herstel en ik weet zeker dat het dat nog meer gaat doen
Willeke - Vrijdag 6 december 2019 08:27
Ik zou deze reep graag willen winnen omdat Tony Chocolonely heerlijke chocolade is maar ik dit eigenlijk niet durf te eten. Op dit moment moet alles wat ik eet volledig op, dus begin ik er liever niet aan. Maar met deze reep zou ik graag willen proberen om het stukje voor stukje te doen en daar echt van te proberen genieten.

Super leuke en motiverende actie trouwens!
Anoniem - Vrijdag 6 december 2019 08:29
Een leuke leuke reep! Ik hoef de reep niet want ik ben er nog niet klaar voor om een stuk chocolade te nemen. Maar ik wens iedereen en gun andere de reep. :))
Evy93 - Vrijdag 6 december 2019 08:42
Wat een super leuke actie! Mooi de reden te lezen waarom jullie voor puur gekozen hebben, ook voor de vegan en lactoseintolerante (check 🙋🏼‍♀️) mensen onder ons, maar vooral de gedachte achter het woord ‘puur’. Heel mooi! 🖤
Zelf zou ik de reep graag willen, want wat kan nou beter helpen in m’n herstel dan deze pure uitdaging ☺️
Na bijna twee jaar van de ene naar de andere wachtlijst ben ik nu eindelijk mogen starten bij een gespecialiseerde ggz instelling. Ik heb al stappen gezet waarvan ik niet gedacht had ze ooit te durven maken, maar blijf vasthouden aan een groot stuk controledwang, bijv rondom het volgen van m’n eetlijst. Werk aan de winkel dus!
Een van de dingen waar we nu aan gaan werken is dat tussendoortjes niet ‘afgemeten’ hoeven te zijn, dus wat een perfecte timing is dit dan! Door de verschillende stukjes is het iedere dag een andere hoeveelheid bij Tony’s, PUUR uitdaging dus voor mij 😉
Mar - Vrijdag 6 december 2019 09:45
Ik wil hem winnen!! Omdat deze chocola mijn lievelings is en ik hem zeker ga delen met mijn kinderen! Een heel goed idee dat jullie hem ook ontdekt hebben en lekker vinden!
Gwen - Vrijdag 6 december 2019 09:59
Heel mooi ontworpen die wikkel, Proudteam! Zowel de kleuren, de tekening als de motiverende tekst! Die wikkel zou ik graag ergens ophangen in mijn kamer, om mij er aan te herinneren dat herstel niet lineair hoeft te gaan. En de pure chocolade, daar zou ik samen met mijn vriend van gaan genieten. :)
Ireentje030 - Vrijdag 6 december 2019 10:04
Hey lieve meiden van proud,
Ik zou deze reep graag willen als een soort reminder. Een reminder dat ik niet alleen ben. Niet de enige met een eetstoornis en hoe kan dat nou mooier dan met een chocolade reep met unieke stukjes. Tenslotte is iedereen uniek! De controle loslaten is voor mij ook nog wel een opgave en dus zijn de ongelijke unieke stukjes een goede uitkomst. Proud geeft mij altijd weer steun op de momenten dat ik door de bomen het grote boze bos niet meer zie. Een aantal stukjes proud in m'n huis zou dus heel goed van pas komen!

Ik hoop de reep te winnen maar mocht dat niet zo zijn weet ik in ieder geval dat hij op wat voor manier dan ook goed terecht komt! Wat een mooie actie!

Liefs van mij
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:11
Hi lieve Ireentje030,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Lezeres - Vrijdag 6 december 2019 10:21
Ik wil alleen even laten weten dat ik dit een ontroerend mooie actie vind. &hearts;
Hilde Niyonsaba - Vrijdag 6 december 2019 10:40
Wow wat leuk! Sharing is caring, sharing and receiving without controlling what you give or get gives so much abundance of freedom and joy!
Irissss - Vrijdag 6 december 2019 10:44
Deze zou ik graag winnen omdat ik erg van chocolade houd en ik het op het moment erg kan gebruiken! Er is erg veel gebeurd de laatste tijd en ik probeer altijd het beste te doen en zeker niet terug te zakken in mijn eetstoornis en te genieten! En daar helpt een stuk chocolade zeker bij!

Liefs
sheila - Vrijdag 6 december 2019 10:57
zou heel graag willen winnen, steuntje in de rug in deze moeilijke tijd en dat ik lastig vind om chocola te eten ik diep van binnen heel lekker vind. ik hoop zo dat ik stapje voor stapje weer kan gaan eten.
Mylene - Vrijdag 6 december 2019 11:05
Ik zou graag willen winnen om steeds stapje voor stapje grenzen te verleggen in de eetstoornis. Ik ben nu ook al op weg om grenzen te verleggen qua eten en dat lukt ook al aardig, maar kan nog steeds beter! Diep van binnen vind ik chocola zo onwijs lekker maar sta ik het mezelf nog steeds niet toe, en deze Tony's reep kan daar wel aan bijdragen om toch de motivatie te houden om weer uiteindelijk normaal te kunnen eten zonder erover na te dienen en om uiteindelijk van de eetstoornis af te zijn!
Fiona - Vrijdag 6 december 2019 11:48
Dat gedichtje &hearts; Wat mooi en wat een leuke winactie!
Ik zou deze reep graag winnen om te vieren dat ik hem ook zou durven opeten, stapje per stapje. Dat was een paar jaar geleden niet mogelijk geweest voor me, en het is mede dankzij Proud dat ik niet meer bang ben van chocolade en deze reep echt wil winnen. Daar zit een mooie symboliek in, vind ik dan, een reep eten van het platform dat er mee voor gezorgd heeft dat je kan genieten van zoetigheid :) Ik vind het overigens heel cool dat jullie rekening gehouden hebben met veganisten en mensen met een lactose-intollerantie, en dat dit merk zich inzet tegen slavernij in de chocolade-industrie.
Anne - Vrijdag 6 december 2019 12:57
Ik zou hem wel willen winnen om die mooie wikkel en dat mooie gedichtje op te plakken in mijn keukenkast, zodat het een fijne reminder is voor álle maaltijden. Ennn chocola is natuurlijk ook gewoon heerlijk!
Lore - Vrijdag 6 december 2019 13:02
Ik zou deze chocoladereep heel graag winnen omdat deze site mij ontzettend veel steunt in mijn herstel. Ik herken mezelf in heel veel blogs en het geeft me het gevoel dat ik niet alleen ben. Ik vind jullie video’s superleuk en het geeft mij heel veel motivatie. Ik heb al heel lang het gevoel dat dit nooit zal overgaan maar stillaan begin ik te geloven dat herstel echt mogelijk is. Ik durf al heel lang geen chocolade meer te eten en ik vind dat het ook niet verdien maar ik zou wel heel graag de uitdaging willen aangaan om elke dag een stukje ervan te nemen samen met mijn mama want zij steunt me echt heel veel.
Veel liefs
:) - Vrijdag 6 december 2019 13:39
130 reacties voor een gratis reepje chocola hahahhaa
ChocolaTe - Vrijdag 6 december 2019 15:55
Deze reep, puur, proud én fair, sluit aan bij hoe mijn leven ten positieve is veranderd naarmate ik herstelde van de eetstoornis. Ik durf met trots en eerlijkheid meer mijn pure (zonder opsmuk) zelf te zijn.
Diver76 - Vrijdag 6 december 2019 15:56
Ik zou dit heel graag willen winnen aangezien ik nu in een lastige, moeilijke situatie zit. Mijn gezondheid is niet super en mijn relatie is nu net een maand over, na ruim 11 jaar.
Van chocola schijn je gelukkig te worden en dat kan ik nu goed gebruiken.
Lise - Vrijdag 6 december 2019 16:18
Het lijkt me super leuk om deze te mogen krijgen, echt een duwtje in de goede richting! Ik ben nu in herstel maar heb er best veel moeite mee, en toevallig vind ik pure chocolade het aller lekkerst. Het zou een goede motivatie zijn om mezelf weer eens lekker uit te dagen! Super leuke actie in ieder geval :)
Lisa-Marie - Vrijdag 6 december 2019 16:31
Ik zou ontzettend graag een reep winnen omdat pure chocolade mijn favoriet is, maar ook omdat ik de afgelopen maanden veel positieve stappen heb gezet in mijn herstel wat eetstoornis en mentale gezondheid betreft waardoor ik eindelijk kan genieten van zoetigheid zonder een schuldgevoel! Be proud ❤️
Vlinder - Vrijdag 6 december 2019 16:56
Ik vind het een super idee. En echt toepasselijk voor eetbuien/eetstoornis. Ik zelf, worstel helaas al 10 jaar met eetbuien en vind doseren nog steeds lastig. En normaal gaat zo'n reep vaak nog steeds in 1x op met negatieve gevoelens erbij. Ik vind de wikkel een mooi symbool, mooie herinneren voor mezelf dat het niet gelijk op hoeft en het ook nu beter gaat. En een uitdaging dat ik het wel kan! Ik kan ook 1 stukje nemen. Daarnaast is mijn relatie uitgegaan. Ik kan wel wat troost food gebruiken en een mooi december cadeautje 😉. Ik zou de reep delen met een vriendin die ook met eetbuien heeft geworsteld en we veel steun aan elkaar hebben gehad in het delen van dit proces. Ik zou graag winnen. En dan kunnen we samen genieten ..
Daphne - Vrijdag 6 december 2019 18:10
Allereerst wat ontzettend leuk! Ik zou hem heel graag willen winnen om ‘gewoon’ weer mee te doen en niet precies een reepje afbreken maar ‘gewoon’ een paar stukjes.
Ontzettend leuk dat jullie dit hebben gemaakt!

Daan - Vrijdag 6 december 2019 18:26
Oooooh heel leuk, vooral de boodschap erachter! Sinds kort maak ik warme havermoutjes met af en toe een stukje chocola er in. Mega uitdaging voor mij, maar perfect om de dag mee te beginnen. Kansen pakken en overwinnen!

Melis - Vrijdag 6 december 2019 18:52
Wat onwijs mooi om zoveel reacties te lezen, dat er zoveel mooie mensen door middel van deze mooie actie een extra steuntje in de rug krijgen om te blijven vechten tegen de eetstoornis!!
Want iedereen is het waard om een gelukkig leven zonder eetstoornis te hebben. Wees allemaal proud op jezelf!

Ashley96 - Vrijdag 6 december 2019 22:13
Ik zou hem graag willen winnen, om stapje voor stapje, hapje voor hapje te oefenen met uitdagingen. Om te leren en ervaren dat een stukje chocolade eten normaal is.

Herstel gaat met vallen en opstaan, het is een leerproces waarin ik leer, dat mijn eetstoornis niet de oplossing is. Het is zwaar en intens, maar ik ben de strijd aangegaan, dus ik zal hem winnen ook!
Brechje Buijs - Vrijdag 6 december 2019 22:32
Ik wil de chocolade reep graag willen want dit zou een bijzondere uitdaging zijn. Ik heb al jaren geen Tony reep op (wel zo’n mini) dus dit zou graag mn eerste weer worden❤️
Anneloes - Zaterdag 7 december 2019 03:07
Ik weet niet of ik hem wil winnen!
Ik heb een ontzettende haat-liefde relatie met chocolade. Vooral haat. Eigenlijk.
Maar ik weet ook wel dat ik het ergens lekker vind.
Ik weet nooit of ik nou wel of niet een stukje wil, of het het waard is.. het schuldgevoel. Maar wat me het beste helpt, is samen doen. Dus als ik deze reep krijg, zal ik het samen doen. En van elke stukje proberen samen met iemand van te genieten.

I’m not tony choco- lonely,
Please be real and don’t be phony.
I won’t lie; if you want to be with me:
Stop to think, it will make you free.


Xx
A
Ta - Zaterdag 7 december 2019 06:50
Ik zou hem graag willen winnen om hem aan iemand te geven die op dit moment flink worstelt met een eetstoornis. Als steun, als opkikker of misschien zelfs een kleine uitdaging. Het is in ieder geval bedoeld als support omdat ik zelf op het punt heb gezeten waar deze persoon nu zit.
Luuk - Zaterdag 7 december 2019 09:24
Ik hoef geen reep te winnen, ik hoop alleen dat de mensen die hier wel aan meedoen maar uiteindelijk niet winnen als nog de uitdaging aan proberen te gaan met een andere chocoladereep :)
Anoniempje - Zaterdag 7 december 2019 16:07
Wat lief
Jasmine x - Zaterdag 7 december 2019 13:31
Allereerst, wat super leuk deze chocoladereep! En wat een mooie tekst staat er op!
Ik zou heel graag willen winnen want ik hou echt heel veel van chocola♡
Het is echt mijn favoriete eten hihi.
Maar ik zou dit als uitdaging aan willen gaan en ik ga er dan ook echt proberen van te genieten!
Liefs Jasmine
Mare 🌸 - Zaterdag 7 december 2019 15:30
Het lijkt me mooi om in de kliniek met kerst met de groep een stapje vooruit te zetten. Allemaal een stukje puur proud verder. Als spannende verrassing onder de kerstboom. Wat bij iedereen tegelijk een lach en een traan oproept. Liefs
juliet - Zaterdag 7 december 2019 16:09
wat een mooie gedachte achter de reep!
doe graag mee! durf niets extra's te eten en als ik het doe dan beland ik in een eetbui.. mooie uitdaging dus! 💪🏻
Ingrid - Zaterdag 7 december 2019 18:23
Graag geef ik deze reep aan mijn lieve zus. Die op eigen kracht 3 jaar terug 50 kilo kwijt raakte. Maar helaas weer 25 kilo zwaarder is... en nu weer die er af wil krijgen. Maar niet zonder iedere dag met 1 blokje chocolade af te sluiten. Want dieten is eigenlijk eten met mate.
elieuntje - Zaterdag 7 december 2019 23:54
Oh wow, wat een leuk idee!
En wat een leuk ontwerp!

Ook ik ga meedoen met de winactie.
Waarom ik hem graag zou willen winnen?
Ik heb er juist moeite mee om 'm niet in een keer helemaal op te eten. Daarom had ik het idee om een keer een chocoladereep mee te nemen naar m'n therapiegroep (elke week schrijft iemand z'n eetdagboek op en neemt het tussendoortje mee). Dan zou ik graag een keer chocolade mee willen nemen om te delen daar.
Dan zou het wel heel leuk zijn om deze reep daarvoor te kunnen gebruiken en dan de wikkel ergens in het pand mooi neer te hangen ofzo...
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:07
Hi lieve Elieuntje,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Daan claassens - Zondag 8 december 2019 05:28
Ik mag nog geen chocolade eten van mijn eetstoornis, maar als ik deze reep win zie ik het als een uitdaging om elke dag vanaf vrijdag de 13de een stukje te proberen. #opwegnaarherstel
Danielle - Zondag 8 december 2019 08:48
Oehh ik zou de reep delen met m’n moeder omdat ik heel trots op haar ben omdat ze altijd voor me klaar staat in goede en slechte dagen en ik al mijn maaltijden samen met haar eet! 💛
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:06
Hi lieve Danielle,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Iris - Zondag 8 december 2019 09:54
Ik vind het ech een super leuk idee van jullie!

Ik ben dit jaar begonnen met het volgen van jullie en ben super blij dat jullie er zijn.

Dit jaar was niet makkelijk. Wat doe je als je hoort dat de organisatie waar je bij woond financieel problemen heeft? Wachten omdat alles wel goed zou komen. Om vervolgens nog geen 2 weken later te horen dat ze failliet zijn. En dat je nog 6 weeken begeleiding krijgt en dan zijn ze weg. En dat je nog 3 maanden in je huis mag wonen en dan moet je eruit. En ondertussen wel bedreigd worden door de eigenaars van het huis. Dat je goede therapie kreeg dankzij de organisaties. Maar die kreeg ook geen geld en stopte toen ook heel snel.

Dit gebeurt mij in maat dit jaar de Wzco daar wonde ik ging failliet en alles wat voor mij vertroud en veilig was, was ik binnen 3 maanden kwijt. Dat voor iemand met een angststoornis eet verslaving is super eng.

Het was super onzeker op ik optijd ander woon ruimte kom vinden. Wel gelijk een goede ander organisaties kunnen vind die mij brgeleid. Maar de woonruimte was moeilijk die had de organisatie niet om ik mocht niet al mijn huisdieren mee nemen. Terwijl dat het enig vertrouwen nog was dat ging ik echt niet weg doen.

Gelukkig heb ik een mooi huis je gevonden voor mij en mijn dieren en heb ik super fijne begeleiding en een super leuk werkplek brownies en downies ze hebben mij daar ook altijd gesteun in deze situaties en mocht daar ook blijven terwijl ze geen dagbestedingscontract meer voor mij hadden. Super blij mee.
Heel blij met mij familie en vrienden. Die hebbrn mij ook heel erg gesteund en gehoplen in deze situatie.

In deze periode heb ik heel veel aan jullie gehad, de filmpje de mooie blogs, de live uitzendingen en mooi quotes.
Zonder jullie was het mij niet gelukt om in die periode op gewicht te blijvenben zelfs af te vallen en niet door te slaan in eetbuien. Bedank hier voor.

Deze reep en de wikkel zo mooi zou ik ophangen in mijn nieuwe huisje en zou een mooie afsluiting zijn voor een leerzaan en moeilijk jaar.

Super fijn dat jullie bestaan❤. Liefs Iris
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:11
Hi lieve Iris,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Goedbedoeld - Zondag 8 december 2019 11:56
Op pakjesavond kwam er een blog met een winactie van Proud,
Deze avond hier geen pakjes, want Piet vindt mij te oud,
Maar Sinterklaas vond mij toch niet stout?
Deze twijfeling neem ik met een bewust korreltje zout ;),
Want ik ben niet meegegaan in de zak richting het zonnige zuiden,
Dus deze reep komt op een goed moment om de knusse wintermaanden in te luiden,
Want Pakjesavond vieren we niet,
Maar deze avond laat ik niet in het verschiet,
Door een reactie onder deze blog te plaatsen van puur en Proud,
Warm binnen wat tikken en buiten lekker koud,
Want als ik deze reep zou winnen,
Dan is dat een reden om in de spotlights te staan bij al m'n vrienden en vriendinnen,
Hoewel het niet exact eerlijk gaat worden met dit lekkernij,
Gaat het om het delen, de gezelligheid en hopelijk iedereen blij,
Dus met het nemen van een hap,
Kan ik gelijk genieten van een grote stap,
Want in het nieuwe jaar,
Staan er weer meer *trippel trappel* stapjes klaar.

Afgezien of ik win of niet, wel goede feestdagen gewenst van deze Piet.
Dianne1312 - Zondag 8 december 2019 15:15
Aaahhh deze wil ik super super graag winnen! Puur is mijn lievelings smaaak, ik hou mega veel van chocola en ben vrijdag nog eens jarig ook 😍😍 Ik wil hem super graag winnen omdat ik nu zo onwijs goed bezig ben met vrijer te leven ipv mezelf zoveel regeltjes op te leggen. Ik hoop dat ik hem win, dat zou een super verjaardagscadeautje zijn 😊 xxx
Naduah - Maandag 9 december 2019 07:44
Wat een geweldige win-actie! :o

toen ik zo'n 10-jaar geleden met mezelf in de knoop zat ontwikkelde ik mijn eetstoornis, ik wist niet wat er aan de hand was maar wist dat het niet goed zat. Toevallig kwam ik bij jullie terecht, ik las blogs, vond (h)erkening, voelde me niet meer abnormaal en alleen.

Ondertussen heb ik proud zien groeien en veranderen, redactieleden kwamen en vertrokken, iedereen een ander verhaal, ...

Nog steeds lees ik regelmatig jullie fijne blogs, ze geven me zoveel hoop en moed om deze lange strijd niet op te geven. Dankjewel hiervoor! Ik ben er nog niet, maar sta al zoveel verder in herstel dan vroeger, dankzij jullie!

Dankzij jullie leerde ik Tony Chocolonely kennen (in woon in België) en was meteen verkocht. Ondertussen kan ik weer genieten van deze heerlijke chocolade en dat gun ik iedereen! &hearts;

Het zou superfijn zijn om deze mooie reep met helpende boodschap te winnen! Maar even fijn vind ik het wanneer het een ander persoon kan helpen om weer te leren genieten van eten en het leven.

Kortom: wie deze actie ook wint, hij/zij verdient het om écht te leven!

heel veel liefs en doe zo verder!
xxx
Naduah
Team Proud2Bme - Vrijdag 13 december 2019 12:05
Hi lieve Naduah,

Gefeliciteerd!! Jij bent één van de vijftien gelukkig winnaars!
Bedankt voor je mooie reactie. Stuur je naam en adres naar info@proud2bme.nl, zodat we de reep naar je op kunnen sturen.

Geniet ervan. Gun jezelf elk stapje, elk hapje naar geluk.

Liefs!
Sophie - Maandag 9 december 2019 16:56
ik zou deze chocolade reep super graag willen omdat ik net mijn streefgewicht heb bereikt en omdat mijn doel is om mijn favoriete eten weer te kunnen eten zonder schuldgevoel en met een wikkel van proud erop hoop ik om de reep te eten en proud te zijn!
Sophie nederhoed - Maandag 9 december 2019 17:00
Ik zou deze chocolade reep dol graag willen winnen om aan mezelf te bewijzen dat ik mezelf ook iets super lekkers kan gunnen zonder mezelf schuldig te voelen ook nu ik mijn streefgewicht heb gehaald voel ik me nog vaak schuldig en durf ik nog niet lekkere dingen te eten zoals chocolade. Ik wil dus optimaal en PUUR genieten en heb er vertrouwen in dat ik deze reep kan eten en mezelf PROUD kan voelen!!
Eva @>-- - Maandag 9 december 2019 21:01
Ik zou deze chocolade reep willen winnen. Omdat het me doet denken aan de vrouw die voor mijn adaptie gezorgd heeft dat ik nu een warm gezin heb. Vroeger als we samen kwamen met de kinderen die geadopteerd waren van Moldavië kwam zij ook altijd van Roemenië . Ze nam altijd chocolade mee voor ons als kleine kinderen. Naarmate ik ouder werd en anorexia ontwikkelden nam ik de chocolade wel aan maar gaf deze altijd weg of wijgerde hem aan te pakken. Omdat ik het niet meer durfde te eten . ik voel me hier nog steeds schuldig over. na 23 jaar. Mijn zoektocht naar mijn echte mama is pas in gang gezet en ik ga de vrouw die voor de adoptie zorgede toen ook terug zien. Ik wil met haar deze chocolade delen en laten zien en voelen hoe dankbaar ik haar ben voor de pas in gang gezette zoektocht. Nu gaat het op en af maar met kleine stapjes ga ik naar de goede richting. En met veel hoop de zoektocht naar mijn mama inzetten. Hoelang het gaat duren is afwachten maar de hoop is er terug .
Simone - Dinsdag 10 december 2019 14:46
Ik zou deze reep heel graag willen winnen, omdat ik sinds deze week elke dag een challenge aanga en deze reep ook zeker een challenge is! Daarnaast ben ik student en vind ik het lastig om geld aan mezelf uit te geven, dus deze reep winnen zou helemaal tof zijn!
Evy93 - Vrijdag 13 december 2019 07:45
Zooo spannend hihi 🤞🏻🤞🏻