Veel liefs, Hannah

 

Al meer dan vijf keer ben ik aan deze blog begonnen en iedere keer eindig ik weer met een leeg scherm. Ik vind het toch lastiger dan ik had gedacht; afscheid nemen van Proud. Hoewel ik 'maar' een jaar werkzaam ben geweest voor deze bijzondere website, heeft het veel voor mij betekend. Het is een periode geweest waarin ik veel heb meegemaakt en heb geleerd. Daar ben ik enorm dankbaar voor. 

Ik schrijf deze blog dus omdat jullie te laten weten dat ik weg ga bij Proud2Bme. Ik heb een nieuwe baan gevonden in de GGZ, waar ik per 1 december zal beginnen. Het is een baan die goed aansluit op mijn studie (SPH) en waar ik veel kan leren en daar kijk ik enorm naar uit. Op hetzelfde moment vind ik het lastig om afscheid te moeten nemen van Proud. Het warme, fijne team ga ik missen. Ik vind het ontzettend bijzonder om voor deze website gewerkt te mogen hebben. Een website waar ik zelf op verschillende manieren veel aan heb gehad, wat ik in het afgelopen jaar terug heb mogen geven. 

Mijn reis

Het is een bijzondere reis geweest. Tien jaar geleden kwam ik zelf voor het eerst op Proud. Als onzeker meisje dat flink in gevecht was met haar eetstoornis, ontdekte ik deze website. Ik haalde met name veel steun uit alle blogs en verhalen die gepost werden. Uiteindelijk besloot ik zelf ook mijn verhaal in te sturen; wat een stap was dat. Ik vond het ontzettend eng en was dan ook zowel trots als onzeker toen ik mijn eigen gezicht op de website voorbij zag komen. De positieve reacties die ik kreeg op mijn blog hebben mij destijds een grote boost gegeven in mijn motivatie om te herstellen van mijn eetstoornis.

Tijdens mijn studie heb ik Proud vaak gebruikt als voorbeeld voor onderzoeken die ik deed, of als bron van informatie. Eenmaal hersteld van mijn eetstoornis kon ik op een andere manier naar de website kijken en maakt ik er op een andere manier gebruik van. Ik realiseerde mij dat wat de ervaringsdeskundigen van Proud voor mij hadden betekend, iets was wat ik zelf ook voor mensen wilde kunnen betekenen. Gedurende mijn opleiding ben ik dan ook hard aan de slag gegaan om mijzelf te ontwikkelen als ervaringsdeskundige, met name op het gebied van eetstoornissen. Het was niet makkelijk om mijn verleden opnieuw onder ogen te komen, maar uiteindelijk heeft het mij sterker gemaakt als hulpverlener. Ik ben mij bewust van wat ik heb meegemaakt, wat ik lastig vond en wat mij juist heeft geholpen.

Toen ik aan het einde van mijn studie de vacature voor redactiemedewerker bij Proud voorbij zag komen, leek mij dit dan ook de perfecte baan om alles wat ik heb geleerd in de praktijk te brengen. Doodzenuwachtig was ik voor mijn sollicitatie en stomverbaasd toen ik hoorde dat ik was aangenomen; wat een kans! In het begin heb ik best even moeten zoeken naar mijn manier in het schrijven van blogs, het plaatsen van posts en reageren op jullie verhalen, maar uiteindelijk heb ik mijn plekje in de redactie en op de website gevonden. 

Dankjulliewel

Ik wil jullie bedanken voor jullie openheid in de dagboekjes en chats. Het is bijzonder om bij zoveel mensen een kijkje te mogen nemen in jullie leven. Bijzonder hoe jullie gedachtes met ons delen die vaak niet met anderen gedeeld worden. Het vertrouwen dat jullie ons daarin geven. Wij lezen over angsten en schaamte, waarover jullie nog niet aan jullie hulpverleners durven vertellen. Dat terwijl wij zelf geen hulpverleners zijn, of misschien juist wel omdát wij geen hulpverleners zijn, maar ervaringsdeskundigen. 

Wij kennen jullie angsten, de gevoelens van schaamte en gedachtes. Wij hebben ze net zo geleefd als dat jullie ze nu op dit moment leven. Dat vormt een band, ook al zit er een beeldscherm tussen. Doordat ik merkte hoe erg het gewaardeerd werd wanneer ik mijn ervaringen deelde, ben ik dat steeds meer gaan doen. Ik schreef over mijn ervaringen van vroeger; kwetsbare onderwerpen die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben. Ook schreef ik over de moeilijke dingen die ik op dit moment in mijn leven ervaar. Het heeft mij enorm veel kracht gegeven toen ik zag dat mijn kwetsbaarheid jullie kon helpen. Dat jullie daar steun en ook kracht uit halen. Dankjulliewel daarvoor. 

Nu is het tijd om mijn reis voort te zetten; ik kruip achter mijn computer vandaan om op de vloer als hulpverlener te gaan werken. Ik hoop dat deze laatste blog mijn laatste voorbeeld mag zijn van mij voor jullie. Ik heb jarenlang gedacht dat ik niks waard was, dat ik nooit van mijn eetstoornis zou herstellen. Dat het zwarte, zware, donkere gevoel voor altijd zou blijven. Dat ik mijn emoties en gevoelens nooit zou kunnen toelaten, laat staan ermee om zou kunnen gaan. Dat ik mijzelf nooit iets waard zou vinden, nooit anderen zou kunnen helpen. Dat ik het leven niet waard was en dat dat mijn toekomst was. Dat een ongelukkig, zwaar leven iets was wat vaststond en niet zou veranderen.

Nu blijkt dat dit allemaal niet vaststond en dat het wel veranderd is, tegen al mijn verwachtingen in. Hoewel ik vaak nog steeds zoekende ben, heb ik mijn plekje gevonden op deze wereld. Ik heb plezier in mijn zoektocht, in mijn reis door het leven. Dat plekje is er ook voor jou. Als ik kan herstellen, dan kan jij dat ook. Er is ruimte voor jou in dit leven en die ruimte mag jij innemen. Jij mag er zijn, met alles wat bij jou hoort. Jij mag zorg en liefde ontvangen, van anderen en van jezelf. Jij bent uniek, sterker dan je denkt en jij bent het leven en geluk meer dan waard. 

Veel liefs, 
Hannah ♥

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

marleen - Donderdag 28 november 2019 19:04
Het ga je goed, Hannah!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:51
Dankjewel Marleen, jou ook Xx
stayy - Donderdag 28 november 2019 19:13
jeetje ik lees dit dus met tranen in me ogen.. :(

ik ga je missen lieve hannah je bent een topper x

heel veel succes en vooral plezier bij je nieuwe baan

knuffels x
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:52
Dankje lieve Stay. Xx
Lisasjourney - Donderdag 28 november 2019 19:15
Lieve Hannah,

Wat een dappere maar mooie stap ga je nemen! Ik wil je bedanken voor al je blogs en de chats. Je openheid heeft me enorm geholpen. Je hebt me geïnspireerd om later ook ervaringsdeskundige te worden en ik kan dan ook met een glimlach op mijn gezicht zeggen dat ik begonnen ben aan de studie Social Work. Bedankt, voor de hoop die je mij en zoveel anderen hebt gegeven. Ik ga je mooie, leuke en verdrietige verhalen zeker missen. Je bent een bijzonder mens en ik ben trots op de dingen die je hebt bereikt, en de dingen die je nog gaat bereiken.

Je bent een toppertje!
Liefs, Lisa
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:54
Bedankt lieve Lisa,

Wat ontzettend mooi en m te lezen. Ik weet zeker dat je het ontzettend goed gaat doen!

Veel liefs,
Hannah
Cole - Donderdag 28 november 2019 19:23
Heel veel succes met je nieuwe baantje! Het is je gegund! Je verhalen hier zullen altijd nog gelezen worden en je word zeker gemist! Maar heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:54
Dankjewel ♡
Annemarie- - Donderdag 28 november 2019 19:26
Wat jammer en leuk tegelijk, lieve Hannah! Dankjewel voor je mooie blogs, lieve woorden in de insta lives en in mijn dagboek. Jij kan dit, het ga je goed!!!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:55
Dankjewel ♡ jou ook Xxx
J - Donderdag 28 november 2019 19:31
Dankjewel Hannah voor je fijne chats, blogs, video's. Wat top dat je die baan hebt in de ggz. Heel veel succes!! Liefs xx J
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:55
Dankjewel ♡
Odette - Donderdag 28 november 2019 19:34
Bedankt, Hannah, veel geluk!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:56
Dankjewel Odette, ook veel geluk voor jou Xx
Floor - Donderdag 28 november 2019 19:43
Veel succes en plezier met je nieuwe baan Hannah en bedankt voor wat je op deze site hebt betekent! Wat een mooie laatste twee alinea's! ♡
Zou je misschien een link kunnen zetten naar het verhaal wat je destijds naar Proud hebt gestuurd? Ik kan me niet herinneren dat ik die gelezen heb.

Groetjes Floor.
Floor - Donderdag 28 november 2019 19:54
'voor deze site' bedoel ik sorry 😉
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:57
Dankjewel Floor :) hierbij de link: https://www.proud2bme.nl/The_story_of.../16_jarig_perfectionistisch_meisje_met_Boulimia_Nervosa

Veel liefs X
Deborah__x - Donderdag 28 november 2019 19:53
Het ga je goed lieve Hannah, ik ga je missen!!❤️❤️
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:58
Dankjewel Deborah ♡
Lot - Donderdag 28 november 2019 19:54
Jij zal dat goed doen! ♥
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:59
Dankjewel Lot :) spannend maar komt vast goed!

Veel liefs
Lot - Donderdag 28 november 2019 19:54
Jij zal dat goed doen!❤️
Cindy - Donderdag 28 november 2019 20:03
Succes meid!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 17:59
Dankjewel Cindy Xx
Tiger Lily - Donderdag 28 november 2019 20:09
Heel veel succes gewenst in de toekomst lieve Hannah! Ik zal je missen.
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:00
Dankjewel Tiger Lily, jij ook een mooie toekomst gewenst ♡
britneyangel - Donderdag 28 november 2019 20:29
jammer dat je weg gaat, succes bij je nieuwe werk!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:00
Dankjewel lieve Britney, het ga je goed meis ♡
Roos_ - Donderdag 28 november 2019 20:34
Zo jammer :( dankjewel voor alles Hannah ❤️ heb heel veel aan je artikelen gehad en vond je echt zo'n mooi onderdeel van het team. Succes met je nieuwe baan! Mijn dank voor jullie werk is echt niet in woorden uit te drukken.. liefs ❤️
Floor - Donderdag 28 november 2019 21:45
'Mijn dank voor jullie werk is echt niet in woorden uit te drukken.' Heb ik ook. ❤
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:01
Wat bijzonder om te lezen meiden, dankjulliewel, heb het met liefde gedaan ♡
L...... - Donderdag 28 november 2019 20:37
Wauw, dit raakt me. Een hele mooie 'laatste blog'!
Bedankt voor de mooie, openhartige en eerlijke blogs. Ook bedankt voor de lieve berichtjes in mijn dagboek.
Je zal hier ongetwijfeld gemist worden.
Heel veel succes met je nieuwe baan!
Veel liefs
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:01
Dankjewel ♡
Barbara - Donderdag 28 november 2019 20:39
veel succes met je nieuwe job!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:02
Dankjewel Xx
Lotte - Donderdag 28 november 2019 21:06
Dankjewel voor al je bijdragen! Heel veel succes met je nieuwe baan!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:02
Met liefde gedaan :) en dankjewel Xx
WakeMeUp - Donderdag 28 november 2019 21:09
Mooie blog, ik wens je het allerbeste!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:02
Dankjewel, ik jou ook Xx
Leonie - Donderdag 28 november 2019 21:11
Dag lieve Hannah! Je was een aanwinst voor het proud team en ik zal je wijze woorden gaan missen.
Veel succes met wat je gaat doen! Ga je dromen altijd na!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:03
Wat bijzonder om te lezen, dankjewel.. Ga ik doen, jij ook hè :)
Sann - Donderdag 28 november 2019 21:20
Hey Hannah,
Als eerst, ontzettend jammer om te lezen dat je weg gaat. Bedankt voor al je lieve berichten in mijn dagboekje en de mooie blogs die je geschreven hebt.
Ik wens je heel veel succes met je baan bij de GGZ.
Liefs Sann
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:03
Graag gedaan lieve San ♡
Misty - Donderdag 28 november 2019 21:25
Wat een mooie nieuwe kans heb je gekregen! Weer een stap vooruit, weer verder in jouw leven. Hier zul je gemist worden. Een vertrouwd gezicht loslaten vind ik altijd lastig. Maar je hebt groot gelijk dat je je vleugels verder uit gaat slaan. Ik wens je sterke vleugels toe!
Het ga je goed!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:04
Dankjewel lieve Misty, vertrouw ook op je eigen sterke vleugels ♡
Elfje - Donderdag 28 november 2019 21:31
Lieve Hannah,

Dankjewel voor al je mooie woorden en inspirerende blogs. Dankjewel voor je oprechtheid en openheid. Ik geloof dat je een hele sterke en mooie hulpverlener bent en dat je nog sterker mag worden in de volgende stap. Blijf dicht bij jezelf en volg je dromen, je kan het!
Ik ga je missen.

Liefs
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:04
Bedankt voor je mooie woorden Elfje, ga ik doen. Volg jij je dromen dan ook? :) ♡

Liefs
Rosa_Hope - Donderdag 28 november 2019 21:35
Het ga je goed Hannah bedankt voor je inzet!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:05
Met liefde gedaan ♡
Lilith_x - Donderdag 28 november 2019 21:37
Lieve Hannah,

Ik wil je ontzettend bedanken voor je bijdrage hier bij Proud. Je bent voor mij een grote inspiratiebron en je bent een prachtig mens. Heel veel succes met de nieuwe job! Je zult het geweldig doen.

Liefs,
Lilith_x
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:05
Wat mooi om te lezen... Dankjewel Xx
I. - Donderdag 28 november 2019 21:59
Lieve lieve lieve Hannah,

Wat ben jij een voorbeeld voor vele. Dankjewel voor je waardevolle kennis die jij hebt gedeeld met ons. Je hart dat altijd zorgde voor ons. Je begrijpt emoties en gevoelens van anderen en geeft ons (h)erkenning. JIJ hebt nieuwe levens aangeraakt. Dankjewel Hannah voor wie je bent en wat je doet. Ik wens je heel veel plezier en succes bij je nieuwe baan. Het ga je goed!

Liefs,
I.
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:06
Wat een bijzondere woorden.. dankjewel daarvoor :) Ik wens je een mooie toekomst ♡
Ileana - Donderdag 28 november 2019 22:04
Wow Hannah! Het is je ontzettend hard gegund. Ik hoop dat je een leerzame en fijne tijd tegemoet gaat en dat je in een ander maar evengoed warm team terecht komt. Heel erg bedankt voor wat je hier allemaal hebt gedaan en voor de fijne steun. Veel geluk!
Liefs,
Ileana
Ileana - Donderdag 28 november 2019 22:05
Oh en wat een fijne blog schreef je. Het raakt me
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:06
Dankjewel lieve Ileana, jij ook veel geluk ♡
AnderAnoniempje - Donderdag 28 november 2019 22:05
Dankjewel voor je blogs! De laatste 2 alinea's van deze blog zijn ook weer zó ontzettend raak. En veel succes met je nieuwe baan.
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:07
Dankjewel ♡
L - Donderdag 28 november 2019 22:06
Lieve Hannah,

Bedankt voor al je mooie en helpende woorden al die tijd dat je bij proud bent geweest!!

Bedankt en heel veel geluk in de toekomst!! ❤
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:07
Dankjewel xx
Banana - Vrijdag 29 november 2019 00:42
Wens jou al het goed en geluk! Succes❤️🍀 Bedankt voor alle blogs, plogs en videos!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:07
Ik wens jou hetzelfde toe ♡
Xchey - Vrijdag 29 november 2019 03:41
Dankjewel voor alles lieve Hannah, ik wens je heel veel geluk toe ❤
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:08
Met liefde gedaan :) jij ook veel geluk ♡
Flo - Vrijdag 29 november 2019 08:13
Wow neeeeee Hannah!!! Schrik ervan!! Ga je missen denk ik! Bedankt voor al je openheid. Ik heb er erg veel aan gehad. Ik vind je super leuk!!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:08
Graag gedaan lieve Flo, mooi om te lezen dat je er veel aan hebt gehad ♡
Aine - Vrijdag 29 november 2019 10:26
Jee Hannah toen ik het las gisteravond sprongen de tranen in mijn ogen. Ik vind het zo jammer en verdrietig dat je weggaat maar ik gun je zo je nieuwe baan en de volgende awsome stap die je zet in je leven. Ben echt trots op je dat je het aangaat en wil je al succes en geluk wensen in je leven. Ik heb echt veel gehad aan je reacties in mijn dagboekje en al je blogs. Weet dat je mij enorm geholpen en gesteund hebt. Heel veel succes nogmaals en een dikke knuffel!!! Ga er voor meis, je kunt het!
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:10
Bedankt lieve Aine ♡ Afscheid doet altijd een beetje pijn, maar er komt ook weer veel moois en nieuws voor in de plaats :) datzelfde geld voor jou. Ik ben altijd onder de indruk geweest van jouw kracht, je komt er wel, of eigenlijk ben je er al een beetje denk ik. Veel liefs Xx
Ellie-x - Vrijdag 29 november 2019 10:29
Wat jammer! Bedankt voor alles en succes met je nieuwe baan!
Anne - Vrijdag 29 november 2019 10:36
Mooi ! Wanneer komt er een blog over "HOE IS HET MET..." over redactieleden van vroeger en hoe het nu met hen gaat ?
Floor - Vrijdag 29 november 2019 12:42
Jaaaa 😉
Tiger Lily - Vrijdag 29 november 2019 14:30
Die komt niet.
Is al een keer beantwoord in een live video.
Ondanks dat ze het snappen, het werk is klaar, het is afgesloten. Is een beetje hetzelfde als jij ergens zou stoppen.. daar blijf je ook niet eeuwig contact houden zeg maar.
Anne - Vrijdag 29 november 2019 14:48
Thx voor het melden. Jammer dat er geen reünie wordt georganiseerd ofzo. Gewoon uit nostalgie :)
Lezeres - Vrijdag 29 november 2019 17:50
Wat jammer! Ik zou het ook leuk vinden om nog eens een update te krijgen van de vroegere bloggers. Ben vaak benieuwd hoe het met ze gaat en hoe ze nu, van een afstandje, terugkijken op hun periode bij Proud.
#fairytale - Vrijdag 29 november 2019 11:09
Heel veel succes met je nieuwe baan, knap dat je de stap durft te nemen. Bedankt voor je mooie blogs.
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:10
Dankjewel ♡
Ida - Vrijdag 29 november 2019 12:14
Hannah, bedankt voor alles. Ik ga je missen bij Proud. Je bent een topper. Veel succes bij je nieuwe baan.

Liefs en groetjes, Ida xxx
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:11
Dankjewel ♡
Golden - Vrijdag 29 november 2019 12:19
Lieve Hannah,

Wat leuk voor je dat je een nieuwe baan hebt gevonden waar je zo enthousiast over bent! Tegelijkertijd is het afscheid ook verdrietig, omdat ik je ga missen als redactielid. Ik ben ontzettend dankbaar voor de herkenning die ik in je blogs heb gevonden, waardoor ik me minder alleen voelde, voor de lieve en steunende berichtjes in mijn dagboekje, die ik meerdere keren teruglas als ik het allemaal even niet meer wist en voor je betrokkenheid en tips in de chats. Jouw berichtjes gaven me altijd veel steun en hoop en daar kan ik je nooit genoeg voor bedanken. Ik wens je heel veel geluk toe. ♥

Liefs,
Golden
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:13
Bedankt voor je mooie woorden lieve Golden. Bijzonder om te lezen hoeveel je aan de blogs en berichtjes hebt gehad. Weet dat je er nooit alleen voor staat. Je bent een sterk mens ♡ Veel liefs xxx
Laura - Vrijdag 29 november 2019 13:48
Bedankt voor je waardevolle bijdrage!
Heel veel succes met je nieuwe baan

Laura
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:13
Dankjewel Laura ♡
Tine - Vrijdag 29 november 2019 14:52
Lieve Hannah,
Dank je voor al je inzet voor Proud! Heel veel succes bij je nieuwe baan!
Ik ga je wel missen hoor!
Liefs Tine
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:13
Dankjewel lieve Tine Xxx
Lezeres - Vrijdag 29 november 2019 17:46
Succes in je nieuwe baan Hannah. Ik vond je blogs heel fijn en herkenbaar om te lezen.
Hannah redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 november 2019 18:13
Fijn om te lezen, dankjewel xx
D - Vrijdag 29 november 2019 19:05
Wat jammer voor Proud, maar wat een dappere, leerzame stap voor jou!! Ik kan me voorstellen dat je er helemaal en toe bent en vind dat heel hoopgevend om te zien. Kijk waar je gekomen bent zeg! Je bent echt een sterk persoon :) ik hoop dat je veel plezier en voldoening vindt in je nieuwe werk

Veel liefs
w - Vrijdag 29 november 2019 19:06
Bedankt voor al je mooie en goede blogs en tof van je nieuwe baan en heel knap, wat je allemaal hebt bereikt en doorstaan om hier te komen en je instelling. Heel veel succes en een fijne toekomst gewenst wat je ook nog verder gaat doen.
Exvriendin - Vrijdag 29 november 2019 20:17
Gefeliciteerd met je nieuwe baan.
Ik vond je reacties in mijn dagboek fijn.
Veel succes meid.
Akorbee - Vrijdag 29 november 2019 22:40
Hee Hannah!

Super gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging !! Der komt heel veel nieuwe dingen zo op je pad.. En inderdaad elk einde is een nieuw begin maar wil niet zeggen dat je niet gemist gaat worden !! Ik vond je berichtjes blogs en antwoorden altijd heel helpend en begrijpend! Je bent echt een aanvulling op een herstel ! Dank je wel lieve hannah!

Anne
Lianne - Zaterdag 30 november 2019 08:09
Hey Hannah,

Bedankt voor je tijd bij Proud. Het ga je goed.

Xxx
Arwen - Zaterdag 30 november 2019 10:46
Ik had een bericht proberen te plaatsen maar ik weet niet of het er tussen staat lieve Hannah ik wens je het allerbeste toe bedankt voor al goede dingen die je hebt gedaan voor de mensen op proud veel plezier bij je volgende werk groetjes
Saskia - Zaterdag 30 november 2019 14:53
Ahh nooo, maar het feit dat er al zoveel reacties zijn op deze blog betekend dat je wel iets goeds hebt achtergelaten. Heel veel succes met je nieuwe baan!
C - Zaterdag 30 november 2019 19:18
Dank je wel voor alles💛
E_sther - Zaterdag 30 november 2019 21:26
Lieve Hannah

Ik ken proud alleen maar met jou erbij.
Dank je wel voor al je lieve reacties :)
En heel veel plezier gewenst met je nieuwe baan!

Lieve groetjes Esther
Luchador - Zondag 1 december 2019 17:26
Ah lieve Hannah, wat ontzettend zonde dat je gaat stoppen bij Proud, maar wat een onwijs mooie uitdaging ga je tegemoet.
Tijdens mijn tijd op het forum heb ik je als een superfijne mod ervaren. Je weet waarover je schrijft, je wist de juiste dingen te zeggen en bent gewoon een onwijs lief, mooi mens.

De blogs/vlogs/plogs die van jou verschenen zijn vond ik altijd heel erg leuk om naar te kijken.
Bedankt voor alles wat je voor Proud hebt gedaan en betekent. Ik wil je heel erg veel sterkte en geluk wensen bij je nieuwe baan.
Ik weet zeker dat je één van de beste therapeuten gaat worden die er zijn ♥

liefs
Luch
Snufkin - Dinsdag 3 december 2019 14:14
Veel succes met de new baan