Proudfunding: we gaan door!

 

Het is vandaag 3 november; de dag waarop de ProudFunding zou aflopen. We hebben, omdat we het serieus en in één keer goed willen aanpakken, besloten om de crowdfunding door te laten lopen om zo de kans op het halen van ons doel te vergroten. Je kunt dus nog doneren en delen! 

Inmiddels hebben we € 13.095 binnengehaald en dat is ontzettend veel geld. We zijn alle 357 donateurs eeuwig dankbaar. In Nederland lijden jaarlijks 200.000 mensen aan een eetstoornis. Dit zijn ontzettend veel mensen die dagelijks een vreselijke strijd leveren, angstig zijn en hun leven hierdoor op pauze zetten. Evenals de mensen met eetproblematiek en de mensen die last hebben van een verstoorde relatie met eten en met zichzelf, die nog eens bovenop die 200.000 komen. Deze mensen willen we liefst allemaal bereiken. Om te lezen en weten dat ze niet alleen zijn, dat ze niet vreemd of gek zijn. Dat het anders kan. Stuk voor stuk individuen die allemaal baat kunnen hebben bij Proud2Bme. Daarom voelen we ons genoodzaakt de ProudFunding door te laten lopen. 

Het is een ambitieus plan, maar we zijn ervan overtuigd dat het gaat lukken. Als we daarvoor iets langer onderweg zijn, is dat zo. Die weg bewandelen we met liefde en daadkracht. Uiteindelijk gaat het om het doel; een nieuw, toegankelijk en inclusief platform voor iedereen die te maken heeft met eetstoornissen en eetproblematiek. Voor ons, maar vooral voor jullie. Wij gaan door. Blijf jij helpen?

Wil je bijdragen? Delen helpt echt! 

Hier vind je onze donatiepagina.

Veel liefs,

Team Proud2Bme


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

X - Woensdag 3 november 2021 13:47
Er is nu ongeveer 10% opgehaald in een maand tijd. Gaan er dingen veranderen zodat de resterende 90% niet nog 9 maanden gaat duren?
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 3 november 2021 14:14
Jazeker, X! We hebben mooie plannen. Daar zullen we jullie zeker van op de hoogte houden.

Daarnaast hebben we de afgelopen weken hard gewerkt aan mooie korte filmpjes en plaatjes met oproepjes. Die kan iedereen vrijuit delen op alle socials! Ze staan als reels en storys op onze instagram-account en zullen regelmatig ook hier in blogs worden gepost.

Er komen regelmatig nieuwe bij dus deel vooral diegene die jou het meest aanspreken!
Fiona - Woensdag 3 november 2021 15:44
Wat knap en wat fijn dat jullie al zo'n bedrag binnen hebben! En stoer dat jullie doorgaan :) Veel succes nog!!
Roos - Woensdag 3 november 2021 19:37
Ik zou fijn vinden als eenzaam jongere meer onder aandacht komt. Daar zijn ook veel van niet alleen ouderen. Ben 1 van eenzaam jongere al ongeveer 4 jaar, ben gehenecape en slecht ziende.
Bedankt alvast als jullie dat doen.
koolvis - Woensdag 3 november 2021 20:39
Hey Roos, ik zag je berichtje en wilde je laten weten dat de nieuwe online community van stichting Join Us over een paar weken live gaat. Stichting Join Us er speciaal voor eenzame jongeren. Je kunt je nu al aanmelden op community.join-us.nu!
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 3 november 2021 21:43
Hey Roos,

Toevallig is er 10 blogs geleden een interview met Join Us online verschenen hier op de site. Hier kan je hem vinden: https://www.proud2bme.nl/Interviews/Join_Us:_hulp_bij_eenzaamheid_onder_jongeren

Misschien wel fijn om die te lezen. :)

Liefs!
Roos - Woensdag 3 november 2021 21:58
Heb ik al gelezen.
Ik vind in groep lastiger door m 'n ziekte kan ik sommige woorden moelijker uit spreken.
G. - Donderdag 4 november 2021 10:51
Thanks voor het delen van de update en wat goed dat jullie besloten hebben de crowdfunding actie voor te zetten zodat er budget komt om anderen nog beter te kunnen helpen. Het lijkt mij lastig om voor zo'n anonieme ziekte geld op te halen; überhaupt niet niks: het doelbedrag. Ik zou het erg knap vinden als dat binnen 1 jaar opgehaald zou worden. Hopelijk zijn er ook mogelijkheden via subsidie (middel tbv preventie van zorgkosten eg).

Veel succes!