Proud2Bme live op Instagram III

 

Wanneer stopt het aankomen? Wat nou als het niet stopt? Hoe ga je om met paniek en wanneer ben je hersteld? Vragen waar ik tijdens mijn eetstoornis heel graag een antwoord op had gehad. Want dat zocht ik vooral; antwoorden. Ik begreep mezelf helemaal niet, laat staan dat ik alle oplossingen in pacht moest hebben. Een eetstoornis is ook moeilijk te begrijpen, niet alleen voor de mensen om je heen, maar soms ook voor jezelf. Het lucht echt op wanneer iemand zegt: "Ik begrijp je, ik snap waar je doorheen gaat.” Het stukje begrip en herkenning kan ervoor zorgen dat je je minder alleen voelt. En dat gevoel samen te staan en niet alleen te zijn is zo van waarde.

Al sinds 2017 is Proud2Bme elke vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur een (half)uurtje live op ons Instagramaccount. Het begon als een experiment, maar het is zo goed bevallen, dat we het zijn blijven doen! Eigenlijk kun je elke week dus gewoon beeldbellen met ons. Hier kun je met al je vragen terecht, waar je mee zit en wat je bezighoudt. Wanneer je er even doorheen zit of gewoon, om je in je pauze even niet alleen te voelen. Op alle vragen die de revue passeren proberen wij, vanuit onze ervaring, jou wat houvast te geven, tips misschien, of gewoon een luisterend oor. 

De afgelopen tijd is er veel veranderd bij Proud2Bme (hier lees je alles over Daniël, de nieuwe hoofdredacteur) en er gaat ook nog veel veranderen (hier lees je alles over de ProudFunding). Ook de dag waarop we de livestream doen, gaat vanaf november veranderen. 

Waar we voorheen op de vrijdagmiddag voor je klaarzaten, kan je vanaf november op donderdagmiddag om 13.00 uur bij ons aansluiten. Ook als je niets te vragen hebt en gewoon even wilt kijken, ben je meer dan welkom. De laatste instagram live op de vrijdag zal morgen, op 29 oktober, zijn. We hopen je snel in de live te zien! ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lisa - Donderdag 28 oktober 2021 20:36
Jammer ik zit dan op school maar snap wel dat het nooit voor iedereen goed uitkomt natuurlijk
Astrid - Donderdag 28 oktober 2021 21:09
Wat mooi dat jullie het nog wel doorzetten!!
Zelf dan jarig en aan het werk. Maar een mooie sessie gewenst!
britneyangel - Vrijdag 29 oktober 2021 19:26
ik was er weleens bij maar als het dalijk op de donderdag is dan zal ik er ook minder bij kunnen zijn want ben werken.