Ploggen: de ups en downs van Phoi Cai 4

 

Afgelopen week was voor mij zeker een week met ups en downs. Op de ene dag bleven de leuke dingen maar komen, terwijl ik de andere dag maar snel wilde vergeten. Ondanks dat het niet leuk was, hoort het er wel bij. Gelukkig heb ik mijn week leuk af kunnen sluiten en ben ik benieuwd wat deze nieuwe week mij zal brengen...

collage

♥ Up van maandag
De dag hiervoor hadden we een behoorlijk druk dagje gehad. Vandaag kozen we daarom voor een rustdagje. We begonnen de dag met een verse aardbeiensmoothie bij het ontbijt en deden in de middag mee met het middagdutje van de meiden. In de avond hadden we verse springrolls gemaakt en zo vloog de dag snel voorbij! Niks bijzonders maar het was een fijn dagje om de week mee te starten.

maandag

♥ Down van dinsdag
Vanaf vandaag zijn ze de rest van de week bezig met het vernieuwen van een straat voor ons huis. Er komen twee drempels bij en het asfalt wordt vernieuwd. Iets waar ik erg blij mee ben omdat het er hopelijk voor zorgt dat ze hier minder hard rijden. Maar mede door hun lawaai kreeg ik tijdens het werken flinke hoofdpijn. Niet zo handig...

dinsdag

♥ Down van dinsdag
Gelukkig zakte de hoofdpijn na wat pijnstillers, maar weg was het nog niet. Het koken na het werken ging ook nog eens alles behalve soepel. Romy zit in een fase waarin ze op allerlei manieren aandacht wil vragen. Soms gaat dit ook ten koste van Liv waarna dit resulteert in een huilende baby.. Uiteindelijk moest ik Liv in de armen nemen en dat maakt het koken toch iets lastiger. Al moet ik zeggen dat ik de tomaatjes toch redelijk heb kunnen snijden met één hand.

dinsdag

♥ Up van woensdag
Een nieuwe dag met nieuwe kansen. Ik begon de dag met een fijne wandeling in de omgeving met de meiden. Overal zie je bloemen in de bloei staan en daar fleur ik echt van op. 

woensdag

♥ Up van woensdag
Wat kreeg ik vandaag geweldig nieuws te horen! Mijn lieve vriendinnetje en haar vriend krijgen een kindje! Ik ben ZO blij voor hun. Ik stond echt te schreeuwen toen ik haar berichtje las. Daarna kregen we ook nog de foto's van onze gezinsshoot binnen. De lach was niet van mijn gezicht af te halen!

woensdag

♥ Down van donderdag
Vandaag was niet mijn dag. Gisteren kon ik nog zo vrolijk worden van het weer, maar vandaag hingen de donkere wolken in de lucht en in mijn hoofd. Ik merk dat ik het ook wat lastig vind om woorden te geven aan dit gevoel. Ondanks dat ik twee geweldige meiden om me heen had, voelde ik me vandaag toch erg alleen. Opgesloten in onze dagroutine en het gevoel alsof ik even wat anders nodig had. Even iemand anders om eens echt mee te praten. Ik stond een paar keer op het punt iemand een bericht te sturen maar telkens wiste ik mijn bericht weer. Ik wilde een ander maar niet storen...  's Avonds was ik helemaal op en dook ik op tijd mijn bed in. Vandaag ging ook weer voorbij. 

donderdag

♥ Up van vrijdag
Na een redelijke nachtrust voelde ik me vandaag weer wat beter. We begonnen de dag met een fijne zwemles. Ondanks dat we dit elke week doen, is het iets waar ik altijd erg naar uit kijk. Het zien van hun plezier doet me goed. Na het zwemmen werd ik met de meiden afgezet bij mijn ouders thuis. Mijn ouders waren op vakantie dus we gingen er regelmatig naartoe om er even te zijn. We hadden daar geluncht op de vloer voordat we naar huis gingen. Fijn om eens gezellig op de grond te kunnen eten tijdens het spelen zonder bang te zijn dat een kat het eten uit de handen pakt van de meiden... 

vrijdag

♥ Up van zaterdag
Het was een fijne dag! Ik ging met mijn zusje en de meiden de stad in, omdat mijn zusje naar de kapper ging. Romy vermaakte zich prima tijdens het wachten en we hebben hierna nog op de markt rondgelopen. We sloten de dag af met een ijsje en ik genoot van een prachtige zonsondergang tijdens het werken. 

zaterdag 

♥ Down van zondag
Vanochtend viel het me op dat onze kat Ebi niet helemaal zichzelf was. Onze katten mogen sinds een week of twee naar buiten, dus hij was de afgelopen tijd al wat moe. Het is natuurlijk niet niks om op ontdekking te gaan. Maar vandaag leek hij veel minder trek in eten te hebben. Normaal gesproken eet hij de brokjes zo op, maar vandaag liet hij ze na een paar hapjes liggen.. Er gaan dan meteen allerlei alarmbellen rinkelen, maar ik hoop dat het snel beter gaat! 

zondag

♥ Up van zondag
In het weekend stond 'Eten op rolletjes' in Arnhem en vandaag zijn we hier met z'n viertjes geweest. We namen een kleedje mee, kochten wat hapjes en genoten samen van het weer. Wat was dit fijn! Hopelijk kunnen we deze zomer vaker zulke simpele maar heerlijke uitstapjes maken in het park. Jammer genoeg eindigde onze picknick vrij abrupt door een pittige regenbui. Snel naar huis om ons om te kleden...

zondag

Nadat we ons hadden omgekleed, gingen we naar mijn schoonouders. Mijn schoonvader was van de week jarig en vandaag vierden we dit samen met vaderdag. We hadden gebarbequed en sloten de avond af met een taartje en een dutje ;)

zondag

Hiermee kwam mijn weekje alweer ten einde. Een week met ups, maar zeker ook met downs. Downs die ik deze week behoorlijk pittig vond, maar die ik achteraf ook wel kan loslaten. Het hoort er eenmaal bij en ik begin vandaag weer met volle moed aan een nieuwe week. Doe jij ook mee?

Maak er een mooie week van! ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

its-like-an-avalanche - Maandag 17 juni 2019 20:22
Had op de blog zitten wachten, weer leuk om te lezen ♥
Iris - Maandag 17 juni 2019 21:10
Wat wordt Romy grooot!!! Maar wat heb je toch een prachtkinderen en wat ben je toch een mooi mens. Thanks for sharing!
mandy - Dinsdag 18 juni 2019 00:25
Het blijft altijd weer fijn om jouw plogs te lezen!
Anoniem - Zaterdag 22 juni 2019 12:35
Ja, eens! Ik vind je zo'n mooi en lief mens!
Laboum~ - Dinsdag 18 juni 2019 15:10
wat zijn je kindjes toch prachtig en wat ben jij toch een lieverd! ik ben echt altijd zo blij dat jij er bent!