Ploggen: De week van Lotte 8

 

Mijn weekje begon vrij rustig, maar eindigde in een avontuurtje. Heel leuk vind ik dat, als er onverwachts van alles gebeurd. In en om het het huis hebben we weer vorderingen gemaakt met de verbouwing en heb ik, heel volwassen, zelf het oliepeil van mijn auto gechecked. Ook ben ik voor het eerst deze zomer gaan zwemmen. Heel fijn was dat. Toch nog best een divers weekje dus! Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

♥ Maandag
Elke week op maandagavond heb ik game night met een groepje vrienden. Elke week zorgt er iemand anders voor eten en deze keer was ik aan de beurt. Ik ben maandag dus vroeg opgestaan om... te koken! Na het werk zou ik hier namelijk geen tijd meer voor hebben, dus dan maar zo. Ik heb een hele grote pan penne pasta gemaakt die best goed gelukt was.

Het was een gezellige avond geworden waarop er nog iets heel grappigs gebeurde: Onze bank stortte plotseling in. Één van de poten begaf het toen iemand erop plofte. Het was echt heel grappig en gelukkig konden we er allemaal om lachen. Toen hebben we de bank maar even tijdelijk gestut met een paar bakstenen.

♥ Dinsdag
Dinsdag had ik een dagje vrij en ben ik spontaan met vriendinnen gaan zwemmen bij een vennetje in de buurt. Het was mijn eerste keer zwemmen dit jaar en ik heb er zó van genoten. Voor mijn gevoel had ik daar voor altijd kunnen blijven, zo fijn. Ik heb me dan ook voorgenomen om vaker te gaan zwemmen. Hopelijk doe ik dat ook echt!

♥ Woensdag
Al deze hele week wordt er bij ons thuis weer hard geklust. Één van onze slaapkamers is helemaal gestuct, nu we het dak geïsoleerd hebben. Het is echt heel mooi geworden! We hebben ervoor gekozen om de kamer tot in de nok toe open te laten waardoor we nu een vide hebben, waar eerst een stukje zolder was. Het is nog niet af, maar het begint er echt op te lijken.

♥ Donderdag
Vandaag heb ik allerlei klusjes gedaan in en om het huis, waaronder het oliepeil van mijn auto checken. Ik had dit nog nooit gedaan, maar het was echt heel makkelijk. Het oliepeil bleek aan de lage kant te zijn, dus ik heb in de handleiding van de auto opgezocht welke olie erin moest en die ben ik toen gaan kopen. Heel volwassen allemaal hè? :)

♥ Vrijdag
Op vrijdag werkte ik op kantoor met de redactie. Het was weer een gezellig en productief dagje. Ook zijn we weer live gegaan op instagram om met jullie in gesprek te gaan over vanalles en nogwat. Dat vind ik altijd erg leuk.

Vanaf ons kantoor moet ik altijd een stukje lopen naar mijn auto. Daar kom ik nu al weken dezelfde zwarte kat tegen op straat. Ik ga er altijd even langs om hem of haar een aaitje te geven. Het is echt een super leuke, lieve knuffelkat! Heel toevallig zag ik onderweg naar mijn auto ook een baby meeuw. Zó schattig! Die had ik nog eentje gezien. De ouders van het beestje zaten op de daken keihard te krijsen. Waarschijnlijk zeiden zoiets van: "Kom hier, stijg op", of zo.

♥ Zaterdag
Vandaag gingen mijn vriend en ik een dagje naar Delft. Het is uiteindelijk een heel avontuur geworden. Last minute kwamen we er namelijk achter dat er aan het spoor gewerkt werd en er ook geen nachtnet reed. We zouden gaan borrelen die avond met vrienden, dus met de auto gaan was niet zo heel handig. Uiteindelijk hebben we besloten om maar een tentje in de auto te gooien en te gaan kamperen. Er is bevindt zich een hele leuke camping op loopafstand van het centrum, dus dat was eigenlijk ideaal.

Het was een super gezellige dag geworden waarop we veel gezien en gedaan hebben. Toen we op een gegeven moment gingen uitrusten in een cafeetje at ik dit super lekkere gebakje. Echt genieten was dat.

In Delft hebben we lekker de toerist uitgehangen en de Nieuwe Kerk beklommen. Het was een hele klim, maar het uitzicht was de hele onderneming waard. Ik vind Delft een hele mooie pittoreske, sfeervolle stad.

♥ Zondag
Zondagochtend werden we vroeg onze tent uit gebakken. Ik moest werken die dag, dus we hebben niet te lang gewacht met het inpakken van onze spullen en toen zijn we naar huis gereden. Ik was de hele zondag best wel moe, dus heb ik me tussen het werken door maar even verwend met een gezichtsmaskertje. Na de chat 's avonds ben ik heel vroeg mijn bedje in gedoken. Het was een heel fijn weekje.

 

♥ Heb jij ook een fijne week gehad?

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Ieleen - Maandag 9 juli 2018 15:23
Die baby meeuw is van het dak gevallen. Daar blijven ze namelijk tot ze kunnen vliegen. Kan dus nooit in zijn uppie terug bij papa en mama meeuw komen.
Lotte, Redactie Proud2Bme - Maandag 9 juli 2018 15:28
Ow nee, wat zielig!
M. - Dinsdag 10 juli 2018 11:32
Wellicht kun je de dierenambulance contacteren?
Aniek - Dinsdag 10 juli 2018 13:45
Als de ouders in de buurt zijn kan je baby vogels meestal beter laten zitten. Vaak wordt onterecht een dierenambulance gebeld terwijl de ouders gewoon nog voor de babyvogel zorgen, en de ouders kunnen dat beter dan de opvang. Misschien waren de ouders aan het schreeuwen omdat Lotte te dichtbij kwam voor de foto?
F - Maandag 9 juli 2018 17:37
Oeee is dat de camping Delftse Hout??
Lotte, Redactie Proud2Bme - Maandag 9 juli 2018 17:49
Ja! Goed gezien zeg :D
I. - Maandag 9 juli 2018 18:13
Wat een leuke plog! Delftse Hout, daar ben ik ook geweest. Welk maskertje had je zondag op? X
xMaya - Maandag 9 juli 2018 18:33
“Last minute kwamen we er namelijk achter dat er aan het spoor gewerkt werd en er ook geen nachtnet reed.” Is een nachtnet de laatste trein? Ik ben ook een Brabo maar ken dat woord niet :-)
Ronja - Maandag 9 juli 2018 21:27
Toch altijd wel confronterend. Ik hoop dat ik dat straks ook weer leuk ga vinden.
Fijn dat jij dat nu weer kan.
Ik heb voor mij ook wel een goede week gehad. Geprobeerd van de kleine dingen te genieten en geen onverwachte dingen.
Daan - Zondag 15 juli 2018 23:06
Awww, op die eerste foto waar je aan het koken bent zie je er ook zo schattig en net wakker uit! :P