Ploggen: De week van Daphne 6

 

Ik had super veel zin in deze week! Er stond weer een week lang zon op het menu en ik had veel leuke dingen op de planning staan. Lekkere lunch afspraken, honkbal kijken en een feestje. Wat ik niet op de planning had was een off-day, maar ook die zat ertussen. Benieuwd hoe mijn week eruit heeft gezien? Lees dan snel verder! 

♥ Maandag
Omdat ik dus zo'n zin had in deze week had ik zelfs zin in de maandag! Ik begon met een ochtendje werken en ben daarna gelijk de stad in gegaan om lekker te lunchen met mijn vader. Er zit een nieuw tentje waar ik helemaal fan van ben, 'Mugs & Mermaids'. Alles heeft een extreem hoog zeemeerminnen-en disneygehalte en ik word er heel erg blij van. Het eten ziet er super mooi uit en het smaakt allemaal heerlijk! Ik denk dat het niet lang duurt voor ik de hele kaart gehad heb.. 

Daarna door naar de sportschool. Eigenlijk is het daar met deze temperaturen veel te warm, maar ik was al een tijdje niet meer geweest en had er weer zo veel behoefte aan. Gewoon iets rustiger aan doen, maar wel lekker bewegen. Snel een rondje door de supermarkt en dan lekker naar huis.

's Avonds tijd om samen te hangen op de bank, maar wel op onze eigen manier, met ons eigen scherm. Mijn vriendje was druk bezig met zijn dj-set voor te bereiden voor komend weekend, dan is er weer een feest wat hij organiseert. Ik kijk tegenwoordig de NPO-serie A'dam- E.V.A. Dat staat voor Adam en Eva, maar ook voor "Amsterdam en vele anderen'. Echt een mega leuke serie vind ik dit, waar de verhaallijnen zo goed en boeiend door elkaar heen lopen. Net iets anders dan andere Nederlandse series, vind ik.

♥ Dinsdag
Vandaag werken we weer in Leiden en bij het gebrek aan tijd 's ochtends had ik mijn ontbijtje meegenomen. Dit is wel next level havermout ontbijten, we kwamen er namelijk achter dat als we hem in de oven klaarmaken en daarna nog een nachtje in de koelkast laten staan, hij nog veel lekkerder wordt! Een soort koude havermout taart lijkt het wel! We vinden het zelf ook compleet doorgeslagen inmiddels, maar het is wel erg lekker.

Na werk zijn we direct in de trein gestapt richting Haarlem. Want ik wilde dit jaar graag mijn vriend meenemen naar de Haarlemse Honkbalweek. Mijn hele jeugd heb ik softbal gespeeld en een groot deel daarvan heb ik bij Jong Oranje gezeten. Het Nederlands Honk- en Softbal wereldje zal dus altijd een plekje in mijn hart hebben, ook al doe ik daar nu niets meer mee. Als kind ging ik welk jaar naar dit toernooi, dus ik vond het extra leuk om hier nu met mijn vriend naartoe te gaan. Lekker pizza's eten op de tribune, meedoen met de slow-motion-wave (ik wist echt niet dat mensen dat deden) en genieten van de wedstrijd. 

♥ Woensdag
Ik begon vandaag met een lekker ontbijtje in mijn raam. Vandaag werk ik weer een dagje vanuit huis en ik keek vooral uit naar de lunch waarbij ik weer een nieuwe hummus ging uitproberen, hummus met vijgen en cranberries. Bijna elke week verbaas ik mij weer over een nieuwe smaak. Ik was blij verrast! Ik vind hem echt heel lekker en de roze kleur ziet er ook nog eens heel lief uit. 

Na werk kwam ik 's middags een beetje in een 'mweh' stemming. Ik wilde van alles doen, maar had tegelijkertijd nergens echt zin in.. ken je dat gevoel?
Soms kan ik daar best onrustig van worden en daar ga ik mijzelf ontzettend mee in de weg zitten. Ik besloot om de rest van te middag enkel nog wat op te ruimen in huis en wat te lezen in mijn lievelingsboeken van dit moment. Dat hielp gelukkig! Daarna heb ik zelfs wat nieuwe tattoo en piercing inspiratie opgedaan. Krijg ook altijd wel weer energie van die spannende nieuwe dingen.

♥ Donderdag
Om vandaag niet nog een 'mweh' dag te hebben ben ik vroeg de deur uit gegaan om wat te fietsen. Daarna ben ik gaan werken in een fijn koffietentje, EEF heet het. Ik heb mijzelf getrakteerd op een heerlijke koffie en een ontbijtje. Hier hebben ze naar mijn mening de lekkerste granola en yoghurt van de stad. Geen 'mweh' dag voor mij vandaag!

Toen ik eenmaal klaar was met werken ben ik naar mijn beste vriendinnetje gefietst. We hadden afgesproken om wat bij te kletsen en ik besloot onderweg om haar lievelingstaart mee te nemen. Carrotcake Fudge, van de Albert Heijn. We hebben wat documantaires op Viceland gekeken en toen moest ik alweer richting huis, vanavond was het namelijk weer mijn beurt om te chatten. Ik was al een tijdje benieuwd naar de vegetarische moussaka die ze bij mij in de buurt maken, dus die kon ik mooi uitproberen tijdens het werken. 

 

♥ Vrijdag
Zoals elke vrijdag vertrek ik 's ochtends weer naar Leiden om daar met z'n allen te werken. We hebben weer allerlei verschillende dingen gedaan! Een filmpje opgenomen aan de picknick tafel, de instalive, tussendoor verder gaan met bloggen.. Aankomende week gaan Irene en ik ook nog iets nieuws proberen en hier zie je vast een sneek peak van de foto's die we daarvoor gemaakt hebben. We hebben er in ieder geval mega veel zin in!

Na werk ben ik in één keer doorgegaan naar de WowZone, dat is een lasergame terrein in Den Haag waar mijn vriend dit weekend een feest organiseert. Wauszone, hebben ze het feest genoemd. Vandaag en morgen help ik met de laatste opbouw- en versierprojectjes en we zijn de dag geindigd met een gezellige barbeque.

 

♥ Zaterdag
Tijd voor feest!! Vandaag is de dag van het feest en we vertrekken al vroeg om de laatste dingen af te maken. Bij gebrek aan ontbijt spullen in huis, maken we eerst een stop bij de Grote Markt voor een lekker ontbijtje. Als ik in de auto wil stappen om naar het terrein te rijden, wordt ik eerst nog even geprikt door een wesp! Auw ik was echt helemaal vergeten hoe veel pijn dat deed! De wesp was in mijn jurk gevlogen en ik snapte zijn paniek ook wel, maar blij was ik er niet mee. In paniek heb ik midden op straat mijn jurk omhoog getrokken zodat mijn vriend het gif eruit kon halen. Na deze onderbreking was ik er weer helemaal klaar voor. Ook bij dit feestje mocht ik de foto's maken en heb ik ook altijd de eervolle taak om het terrein te voorzien van bordjes en een leesbare line-up. Dat heb ik ook weer de hele dag met veel plezier gedaan!

 

Het was echt een geweldig feest, we hebben allemaal intens genoten! Het weer was heerlijk, er was een hele grote opkomst, de muziek was leuk en aan het einde van de dag hebben we met alle feestgangers weer gebarbecued. Tot 's avonds laat hebben we gedanst en ondertussen heb ik zo veel mogelijk leuke foto's geprobeerd te maken. Moe maar ontzettend voldaan zijn we naar na het feest naar huis gegaan. Eerst voeten wassen, de foto's terugkijken en slapen, want over een paar uurtjes moeten we alweer terug om af te bouwen..

♥ Zondag
Met brakke hoofdjes, maar met goede zin, zijn we allemaal weer op het terrein veschenen. In een paar uur hebben we alles afgebouwd, opgeruimd en terug in containers gedaan. Hoe vermoeiend het ook is, het is wel heel leuk om zo iets tofs neer te zetten met een leuke groep. Na het afbouwen zijn we snel terug naar huis gegaan. We vonden dat we wel een heerlijke roti hadden verdiend, dus die hebben we lekker laten bezorgen. We zijn geindigd in bed, met een serie en twee bakken Ben&Jerry's. 

Het was een heftige, maar geweldige afsluiter van de week. Ik heb weer genoten van een behoorlijk afwisselende week. Nu nog even rustig bijkomen en dan weer door naar de volgende. Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad.

Liefs,

Daphne

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

-ML- - Maandag 23 juli 2018 13:30
Zo leuk om te lezen altijd! Dit brengt mij nou echt uit die 'mweh' modus ;)
jisoo - Maandag 23 juli 2018 15:11
wat een heerlijke blog, dankjewel
I. - Maandag 23 juli 2018 15:32
Wat een leuke blog, Daphne! Ik kijk heel erg naar jullie nieuwe 'projectje' uit!
britneyangel - Maandag 23 juli 2018 19:17
mooie blog
Krstn - Maandag 23 juli 2018 21:45
Leuke plog!
Mag ik vragen waar in Den Haag je de vegetarische moussaka hebt gehaald?
Anellin - Dinsdag 24 juli 2018 08:09
Zo leuk om te lezen dat jij zo geniet van ontbijten terwijl ik het ontbijt de minst lekker maaltijd vind maar helemaal los kan gaan met het avond eten...!