Ploggen: De week van Danique 5

 

Welkom bij weer een nieuwe plog van mij. In deze blog zal ik jullie laten zien wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Wat gaat de tijd snel zeg! Het is alweer eind augustus/begin september. De zomer loopt weer tegen z'n einde aan. Ik heb een hoop leuke dingen gedaan deze zomer en een hoop uitstapjes gemaakt. Zo ook afgelopen week. Toch vind ik het dan ook weer fijn als het 'normale leven' weer begint. Ben je benieuwd naar hoe mijn week eruit heeft gezien? Lees en kijk dan gauw verder!

voorpagina

Maandag
Zondag en maandag ben ik met een vriendin naar Antwerpen geweest. Via Kruidvat hadden we een actie dat je voor ongeveer €15,- (ik weet de prijs niet meer zeker) een hotelovernachting kon boeken. Je kon kiezen uit hotels in Nederland en België en wij kozen voor Antwerpen, omdat ik daar nog nooit was geweest. We hadden super mooi weer en twee gezellige dagen gehad. Antwerpen is echt een leuke stad! We hebben lekker gegeten (onder andere een high tea) en gedronken en ook gewinkeld. Een tijdje terug ben ik uit mijn zwarte spijkerbroek gescheurd dus ik was opzoek naar een nieuwe broek. Deze heb ik jammer genoeg niet gevonden, maar ik heb wel nieuwe ringetjes voor in mijn oren gekocht. 

maandag

♥ Dinsdag
Dinsdag was weer een super warme dag, heerlijk! Jammer genoeg was dit volgens mij wel een van de laatste echt warme dagen deze zomer. In de ochtend ontbeet ik lekker op het balkon in het zonnetje. Overdag heb ik verder de hele dag gewerkt. Tussen het werken door dronk ik een ijskoffie van de Starbucks die je in de supermarkt kan halen. Ik vind het altijd jammer dat ik niet zo goed buiten kan werken, omdat ik dan het beeldscherm van mijn laptop niet zo goed kan zien. Ik zat dus binnen, maar had wel de ventilator voor mijn neus aan. Dit zorgde voor een aangenaam windje. In de avond heb ik met mijn vriend gesport en hebben we gekeken naar een motor. Hij heeft namelijk pas zijn motorrijbewijs gehaald. We hebben er allebei alleen niet zoveel verstand van dus dat gaat nog een hele zoektocht worden.

dinsdag

♥ Woensdag
Zo lekker als dat het weer gister was, zo druilerig en grijs was het vandaag. Toen ik opstond, regende het heel hard. Omdat het zo slecht weer was en ik dus geen zin had om naar buiten te gaan, heb ik de ochtend besteed aan huishoudelijke klusjes. Zo heb ik de was gedaan, gestofzuigd, gepoetst en toen het droog was wat boodschappen gedaan. In de middag heb ik gewerkt. Op woensdagavond werk ik ook altijd en ik probeer vaak om tussen het werken door te sporten, te douchen, te koken en te eten. Deze keer lukte dat niet helemaal, maar gelukkig kan mijn vriend ook koken dus had ik wat meer tijd. Ik heb tot 22.00 gewerkt en daarna eigenlijk niet meer zoveel gedaan.

woensdag

♥ Donderdag
Donderdag heb ik 's ochtends en 's middags gewerkt. Mijn vriend moest die ochtend zijn kies laten trekken en hij had daar erg veel last van. Hij was hierdoor dus ook overdag thuis. Omdat hij niet zo goed harde dingen kon eten, had hij poffertjes gemaakt. Hoewel ik al had geluncht, nam ik toch ook een paar poffertjes tussendoor, zo lekker! In de avond heb ik gesport en ben ik nog even samen met mijn vriend naar zijn werk gereden, omdat hij daar af moest sluiten. In de auto daarheen had ik lol met de Snapchatfilters.

donderdag collage

♥ Vrijdag
Vrijdag moest ik weer vroeg op, want ik werkte weer een dagje op kantoor. Ik had slecht geslapen die nacht dus deed in de trein nog eventjes mijn ogen dicht. Naast alle dagelijkse bezigheden hebben we ook nog twee video's opgenomen en was er weer een Insta Live. Deze deed ik samen met Irene.

Na werk ben ik naar mijn ouders toegegaan. Sinds mijn vorige plog had ik ze eigenlijk al niet meer gezien (oeps). Dat werd dus wel weer eens tijd! Ik at gezellig bij hun thuis en ben daarna weer doorgegaan naar de stad, omdat ik daar met een vriendinnetje had afgesproken om wat te gaan drinken. Ik had ook haar al een tijdje niet meer gezien dus we hadden een hoop bij te praten. 

vrijdag

♥ Zaterdag
Zaterdag was een drukke dag. Met de auto van mijn moeder ging ik eerst naar de stad. Ik moest veel spullen meenemen en dan is het niet zo handig om dat in de trein te moeten doen. Eenmaal in de stad ben ik eerst naar een beautysalon geweest om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Volgens mij doe ik dat altijd als ik moet ploggen. Ik doe dat namelijk eens in de paar weken en ik moet ook eens in de paar weken ploggen dus dat valt dan altijd toevallig samen. Daarna ben ik met een vriendin even gauw koffie gaan drinken in de stad. Vervolgens reed ik door met de auto naar het huis van mijn vriend (of eigenlijk: van ons, want we wonen nu samen!). Dat is best een stuk rijden, maar ik vind dat niet zo erg. Verstand op 0 en lekker gas geven! In de avond hadden we een afstudeerfeestje van een vriendin van ons. We zaten buiten en met terrasverwarmers, een kachel en een vuurkorf was dat goed te doen. Het was een gezellige avond!

zaterdag

Zondag
Zondag heb ik best rustig aangedaan. Ik was best moe van het feestje van de vorige avond. Ik was toen wel de bob, maar we lagen laat op bed dus ik voelde me toch een beetje katerig door de korte nacht. In de ochtend heb ik lekker samen met mijn vriend een beetje niks gedaan. Easy like a sunday morning! Begin van de middag heb ik eventjes gewerkt. Mijn vriend had croissantjes afgebakken en deze at ik tijdens het werk op. Vervolgens ben ik gaan sporten, maar ik was moe dus ben al gauw weer gestopt. Ik moest de auto van mijn moeder weer terugbrengen dus in de middag zat ik opnieuw weer in de auto richting mijn ouders. Daar heb ik weer gegeten en in de avond heb ik weer gewerkt voor Proud. 

zondag

Toen was de week alweer voorbij! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Sofie - Maandag 4 september 2017 21:24
Wat leuk Danique!
Anoniempje k - Dinsdag 5 september 2017 15:59
Heel erg leuk
Antwerpen is een mooie stad,
xx - Dinsdag 5 september 2017 19:34
Wat een leuke blog Danique! Antwerpen zou ik ook graag heen willen.
Heel mooi ook om te lezen dat wanneer je moe bent met sporten, naar je lichaam luistert en gewoon stopt. That's the spirit!
Soofy - Dinsdag 5 september 2017 19:39
Leuke plog! En gefeliciteerd met je samenwonen! Nu echt lekker burgerlijk dus.;)
Ik word vrolijk van je plogs, good job! Volgens mij zit je prima op je plek bij Proud!
Stellar - Dinsdag 5 september 2017 20:15
neem je ons eens een dagje mee weer? ik vind jouw videos altijd super super leuk ♥ bedankt voor de mooie plog danique, ik vind je zo leuk, ik word altijd blij van jou