Plannen met Team Confetti & WIN

 

Ondanks dat ik het leven gewoon wil laten lopen zoals het loopt, is het maken van een planning soms noodzakelijk. Ik ben een groot voorstander van lijstjes en mijn agenda omdat ik anders dingen vergeet, mijn hoofd te vol is en dingen door elkaar gaan lopen. Ik gebruik niet altijd planningen omdat mijn agenda met de afspraken erin soms genoeg is, maar op andere momenten helpt het me enorm om er voor te zorgen dat ik nog een beetje overzicht heb. Via Instagram kwam ik deze super leuke planners van Team Confetti tegen. Ik mocht het uitproberen en mogen er twee weggeven!

Team Confetti is een feelgood blog van de 28 jarige Olga die ook grafisch ontwerper is. Ze schrijft blogs die leuk zijn om te lezen en waar je veel inspiratie uit kunt halen, zoals leuke DIY's. Ik word blij van de website en de blogs die ik heb gelezen. De website bestaat niet alleen uit blogs, maar ook uit een webshop. Ze verkoopt onder andere super leuke en handige planners. Ze heeft planners voor een week maar ook dagplanners.

team confetti

♥ Weekly planner
Op deze weekly planner kun je al je to do's voor de hele week kwijt. Het is mooi en vrolijk vormgegeven en elke dag heeft een ander kleurtje. Dat maakt het nog overzichtelijker vind ik. Ik gebruik de planner nu al een tijdje en ik ben erg blij met de indeling. Mijn to do lists zijn vaak heel lang omdat ze bestaan uit dingen die ik echt moet doen en dingen die op langere termijn gedaan moeten worden maar die eventueel ook een dagje later kunnen. Deze planner maakt onderscheid tussen top 3 priorities en to do's. Perfect voor mij dus! Daarnaast is er ook een speciale ruimte voor e-mails en telefoongesprekken die je moet voeren. Handig voor tijdens het werk maar hierbij kan het ook gaan om een vriendin die ik nog wil bellen of appen.

Daarnaast staan er drinkbekertjes en kun je op die manier bijhouden of je die dag voldoende hebt gedronken. Veel mensen drinken te weinig en toch is het heel belangrijk. Het is voor mij een soort reminder. Verder is er een onderdeel voor sporten en beweging. Dit is een onderdeel wat het minste bij me past, omdat ik nou eenmaal heel lui ben als het gaat om sporten. Wel hebben mijn vriend en ik afgesproken meer te gaan wandelen en dit helpt wel om mij hieraan te herinneren. Net als dat goed en regelmatig eten en drinken belangrijk is en goed voor jezelf zorgen, is voldoende lichaamsbeweging ook van belang. Verder staat er een onderdeel voor het schoonmaken.

planner

Ook kun je wat dingen opschrijven voor de volgende week. Heel handig, want je komt lang niet altijd aan alles toe en soms is het goed om dingen op te schuiven naar een volgende week. Dat mag ook. Het is een goede oefening om dan niet te balen en jezelf te verwijten dat niet alles is gelukt. Ik vind het een superfijne planner en ik denk dat ik hier lang plezier van zal hebben. Het is heel overzichtelijk en wat is het fijn om dingen af te kruisen en na een week te zien wat je allemaal hebt gedaan. Je kunt een velletje afscheuren, dubbel vouwen en meenemen in je agenda. De planner heeft een fijn formaat (A4) en er zitten 50 velletjes op het blok. Je kunt er dus lang mee doen. De planner kost €11,95 inclusief verzending en je kunt het hier bestellen.

♥ Daily planner
De daily planner is perfect voor drukke dagen waarop je veel te doen hebt. Op dat soort dagen kan mijn hoofd erg vol zitten van alles wat ik nog moet doen en helpt het om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en op papier te zetten wat belangrijk is. Ik ben nog aan het uitvinden welke planner het beste bij mij past, omdat ik niet elke dag een planner nodig heb en er soms niet eens op kijk. Wat dat betreft is een dagplanner handig maar ook als ik meer ruimte nodig heb omdat ik een drukke dag heb. De weekplanner geeft wel weer een volledig overzicht en dat is wel heel fijn in veel gevallen.

planner

Ook op de dailyplanner vind je de top 3 priorities terug en de to do list. Ook is er een speciaal vakje voor klusjes waar bijvoorbeeld opruimen, de was doen en schoonmaken opstaat. Naast dat er weer aandacht is voor het drinken, is er ook aandacht voor de maaltijden en kun je afvinken als je hebt gegeten en eventueel opschrijven wat je hebt gegeten. Er is ook ruimte om je afspraken op te schrijven en er is plek voor ideeën, plannen en random zaken. Er is plek voor tekeningen en gedachten en voor de goede dingen van die dag. Het is goed om daar ook bij stil te staan tussen alle to do's en verplichtingen. Misschien wel het leukste en het fijnste: er is plek voor uitstelgedrag. Dingen die je ook best een andere keer kan doen maar waarvan het wel goed is om het op te schrijven zodat je het niet vergeet. Het blok is van het handige A5 formaat en heeft 50 velletjes. Je kunt het bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten.

Het maken van planningen kan goed werken als je bijvoorbeeld een eetstoornis hebt of depressief bent. Je dagen en weken kunnen zo leeg lijken en soms is die structuur juist fijn en motiveert het als je wat dingen te doen hebt. Het kan je dagen iets minder uitzichtloos laten lijken en er voor zorgen dat je naast verplichtingen ook fijne dingen inplant voor jezelf.

planner

WIN!
Je kunt de planners bestellen op de webshop van Team Confetti maar we mogen ook een weekly planner en een daily planner weggeven. Wil je kans maken? Schrijf dan in een leuke reactie onder deze blog waarom jij wil winnen en stuur een mailtje met je naam, adres en of je de weekly of daily planner wilt winnen naar win@proud2bme.nl.

Waarom wil jij een planner van Team Confetti winnen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Yvette - Vrijdag 2 september 2016 19:09
Super leuk!!
Ik heb de planners ook hard nodig anders heb ik niet op een rijtje wat ik moet doen en doe ik dus maar niets....

Super leuk!!
Shanna - Vrijdag 2 september 2016 19:14
Ik ben echt chaotisch zonder lijstjes en planners
Daarom zou deze planners zeer welkom bij mij zijn😆
Sandra - Vrijdag 2 september 2016 19:18
Onwijs leuk!!
Ik zou graag een planner van Team Confetti willen hebben om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen. Heerlijk om elke dag met een kop thee te gaan zitten en alles op te schrijven en overzicht te creëren! Every day a happy moment!
Marieke - Vrijdag 2 september 2016 19:18
Wat een mooi en overzichtelijk ontwerp. Ik ga die blog ook maar eens bekijken.

Goed plannen helpt mij om niet in paniek te raken over alle dingen die nog gedaan moeten worden. Als ik de taken op een lijstje voor me heb valt het altijd wel mee en raak ik een stuk minder gestrest. Zo'n planner heb ik nog nooit geprobeerd maar het lijkt me een hele goede oefening!
Iris - Vrijdag 2 september 2016 19:19
Ik woon sinds kort bij een begeleid wonen plek, en niet alleen ik, maar ook minstens 2 anderen zouden dit goed kunnen gebruiken.
Met 50 blaadjes van een werkplannen kan ik genoeg uitdelen.
Het lijkt me heel erg fijn, zeker omdat ik al veel geld kwijt ben aan alle verhuiskosten.
En ze zien er superleuk uit!

Liefs!
Just me - Vrijdag 2 september 2016 19:22
Ik zou graag een weekly planner van Team Confetti willen winnen:
1. Ziet er leuk uit, als ik ernaar kijk word ik al vrolijk.
2. Duidelijk overzicht, ook handig met de top 3.
3. Ik heb moeite met het verspreiden van de dingen die moeten gebeuren, alles moet vandaag! Ik denk dat zo'n planner me kan helpen om dingen goed te verspreiden, ook door de top 3.
4. Goed bedacht met het drinken afstrepen! Ik drink veel te veel en moet daar nu aan gaan werken. Dit geeft daarbij een mooi overzicht.
5. Er komen veel dingen aan de orde (to do, drinken, schoonmaken, beweging, ...) wat zorgt dat je je niet op een ding focust. Laat ook zien dat er naast je dagelijkse verplichtingen ook plek is voor ontspanning.
Conclusie: Lijkt me een perfecte planner om structuur in mijn leven te krijgen!
Sarah - Vrijdag 2 september 2016 19:35
Hihi wat grappig net met mijn pleegmoeder afgesproken dat ik meer moet gaan plannen. Iets waar ik echt een hekel aan heb omdat je dan vooruit moet gaan denken met wat je wil doen en dat kan door depressie echt heel lastig zijn! Maar stiekem eigenlijk wel heel goed... Hoe dan ook met deze planners maak je het echt een stuk vrolijker :)

Trouwens super leuk om een kijkje te nemen op de site van team confetti!! Kende het nog niet maar echt leuk!
Abbey - Vrijdag 2 september 2016 19:40
Heel leuk, het maken van een planning geeft mij echt rust in mijn hoofd. Ik heb dat hard nodig en deze ziet er ook nog eens heel leuk uit. Leuke website ook, van team confetti. Ik heb het volgens mij al een keer voorbij zien komen.
Jacqueline - Vrijdag 2 september 2016 19:53
Ik voel me altijd zo goed georganiseerd met een weekplanner maar verlies in mijn enthousiasme vaak veel tijd aan het maken ervan met alle kleurtjes en aanvinkhokjes. Met zo'n leuke blok planners van team confetti kan ik meteen aan de slag met de prioriteiten!
X
Elle - Vrijdag 2 september 2016 19:55
Ik zou de weekly planner echt heel graag willen winnen. Ik heb echt last van uitstel gedrag, dus deze planner zou me enorm helpen om op een leuke manier er beter mee om te gaan. Het ziet er heel leuk uit wat wat voor mij zeker helpend is om dingen gedaan te krijgen. :)
Annabel - Vrijdag 2 september 2016 20:02
Wauw wat een onwijs gave en handige planner zeg! Mijn hoofd is een chaos en van een agenda krijg ik helaas ook geen structuur omdat niet alles op één vel staat en het één dik boek is... Hierdoor blijft alles maar in mijn hoofd dwalen en pieker ik de hele tijd....Deze velletjes zou ik kunnen ophangen op de muur (bv op mijn prikbord) :) en het is nog mega vrolijk ook!

Wat ik echt heel motiverend vind, is dat je kunt afvinken wat je heb gedaan. Dat geeft mij het gevoel dat ik iets heb bereik, ook al zijn het de hele kleine dingetjes. Ook de bekertjes zijn handig want ik vergeet altijd te drinken. Hetzelfde geldt voor te veel sporten. Ik bekijk het steeds per dag en denk ik, oh dat valt wel mee. Als ik deze planner op mijn prikbord kan plakken, word ik met mijn eigen gedrag geconfronteerd en kan ik me ogen er niet voor sluiten. Een soort stok achter de deur dat ik goed voor mezelf blijf zorgen.

Bovendien kunnen mijn ouders ook meteen zien wat ik heb gedaan en hoef ik niet steeds alles uit te leggen, ook met sporten en drinken en dingen die ik op een dag doe.

Liefs,
Annabel
.
Annabel - Vrijdag 2 september 2016 20:03
Oh ik wil trouwens graag de weekly planner winnen, sorry was dat er vergeten bij te zetten :$
Clueless01 - Vrijdag 2 september 2016 20:21
Ik voelde me altijd al zo raar dat ik die lijstjes nodig heb de dag door te komen, net toevallig m'n lijstje voor morgen gemaakt :). Ik maak ze op allerlei losse blaadjes en manieren, dus ik zou het super leuk vinden om de railey planner te winnen, omdat ik altijd alles per dat bekijk :)
Skip - Vrijdag 2 september 2016 20:28
Wat is er nu beter voor een grote chaoot om lijstjes te maken. Al is het dan in mn koppie 1 grote chaos, als ik t op papier op orde heb blijft mn gedrag nog wat gestructureert:) ik werk nu ook veel met lijstjes en mn agenda is enorm belangrijk voor me. Maar dit is best leuk denk om kado te krijgen, kijken of dat nog meer kan helpen aan de rust in mn hoofd:)
joya - Vrijdag 2 september 2016 21:43
Lijkt me super om de planner te winnen en zodoende wat meer structuur te gaan krijgen in mij n tamelijk chaotische koppie!!!
joya - Vrijdag 2 september 2016 21:44
Oh haha nou duidelijk dus de chaos in m'n hoofd😉 vergeten te zetten welke ik graag wil maar maakt me niet uit, lijken me beiden super voor de structuur!
L. - Vrijdag 2 september 2016 21:46
Na weer deels goed hersteld te zijn van 3 jaar anorexia ben ik m'n leven weer gaan oppakken en heb ik een superleuke baan gevonden die ik ook echt fulltime aankan!!
Daar ben ik supertrots op en daar kan ik wel een goede planner bij gebruiken om alles bij te houden :)
Leonie_06 - Vrijdag 2 september 2016 22:52
Wat super handig!
Ik heb de weekly Planner besteld en gelijk 4 stuks, dan kan ik even vooruit! Ik vind het heel fijn om alles geordend te hebben en dan ook te plannen voor later die week of zelfs de week erna.
Top!
Chantal - Vrijdag 2 september 2016 22:56
Mijn hoofd en gedachtes worden nu gesierd door ongeorganiseerde chaos van sombere confetti kanonnen. TeamConfetti zou wel wat kleur en positiviteit in mijn hoofdje kunnen brengen. En wellicht misschien zelfs een keer vrolijke georganiseerde chaos.
Rianne - Vrijdag 2 september 2016 23:10
Wat een leuke actie! Ik heb even op haar blog gekeken, en wat heeft zij een positieve uitstraling zeg, dus naast de winactie ook een fijne nieuwe blog ontdekt. Ik ben nogal een chaoot, en dat is zacht uitgedrukt. Tegelijk houd ik er ook niet zo van om mezelf helemaal vast te pinnen op een te strakke planning, ik houd graag ruimte over voor leuke (vaak creatieve) uitspattingen. Ik ben eigenlijk op zoek naar een goede middenweg, deze planners zien er fijn, vrolijk maar toch overzichtelijk uit, en ik denk dat dit me wel kan helpen! Ik stuur snel een mailtje:)
Anne-Maria - Zaterdag 3 september 2016 00:24
Wat tof zeg! Ik ben nog steeds op zoek naar een passende planner. Er zijn van die random to do lijstjes bij bv Hema of Bruna, maaar wat ik ook neem, nog niets is echt bevallen.
Deze planners lijken zich duidelijk te onderscheiden van andere en ogen heel volledig. Precies wat voor mij. Waar ben ik zonder overzicht? Ik teken voor de daily-variant.
Renée - Zaterdag 3 september 2016 01:44
Oh my.. een weekly planner die eruit ziet als een plaatje! I love it!! Wat zou het ook een leuk idee zijn om dit ontwerp op een whiteboard te printen!
Annelie - Zaterdag 3 september 2016 06:56
Wat super leuk! Heel toevallig had ik het er met een vriendin nog over dat ik echt een weekplanner moet. Naast dat ik nu in het examenjaar zit, is het erg handig voor mijn baantje. Een fleurige planner kan mijn week er wat minder stressvol uit laten zien. (:
Stephanie - Zaterdag 3 september 2016 07:57
Ik zou deze zoooooooooo graag winnen hihi!!!!
Dan is het niet meer zo'n chaos in ons huis en vraagt mijn vriend niet 6 x wat ik te doen heb..kunnen we alles netjes in 1 overzicht houden! Dan denk je maar je hebt tegenwoordig google agenda of andere handige apps? Jaaa die heb je ! Maar als hij daar niet op kijkt hihi! Dit is super handig om op de koelkast te hangen en dan kunnen we samen op kijken en de planner invullen super leuk en handig!
Mirthe Reinaerdts - Zaterdag 3 september 2016 08:25
Wow, super leuk zeg!!!
Mij lijkt het heel handig vooral omdat ik volgende week weer begin met school!
Alles op 1 blad zag ik staan op de dag planner. Deze lijkt me ook super fijn!
Vooral omdat ik altijd alle to do's op losse blaadjes schrijf.
Vervolgens ben ik dan die blaadjes kwijt..... :"paniek" natuurlijk 😉.


Mooie actie!
Liefs,

Mirthe
Erna - Zaterdag 3 september 2016 10:46
Ik vind dit hele mooie en praktische planners, die ook rekening houden met je leven en het mens zijn ☺
Ik zou graag willen winnen omdat zo'n planner mij echt zou helpen om meer balans te creëren in mijn leven ,het is nu zo vaak chaotisch in mij dat het niet goed lukt.
Deze planners zijn zo fijn omdat ze je ook helpen om het zorgen voor jezelf niet te vergeten.Dat doe ik altijd het laatste en dan heb ik er geen energie meer voor.

Juul01 - Zaterdag 3 september 2016 10:46
Wauw deze planners zijn echt super gaaf! Komende week begin ik met mijn studie wat voor mij betekent: heel veel contacturen, op kamers wonen en vooral heel goed plannen. Ik wil graag proberen weer wat regelmatiger te sporten om zo mijn depressie wat meer tegen te gaan, maar ook dat zal ik goed in mijn drukke planning moeten zien te verwerken, net als de rustmomentjes die ik mezelf moet proberen te gunnen. Op dit moment maak ik me zo veel zorgen over het aantal contacturen (icm het op mezelf wonen, therapie etc) dat ik zelfs overwoog me weer uit te schrijven voor mijn studie. Toch wil ik het op z'n minst een kans geven en ik denk dat zo'n weekly planner me daarbij goed zou kunnen helpen, zeker ook om te zorgen dat ik ook genoeg rustmomentjes in kan plannen.
Flower - Zaterdag 3 september 2016 11:43
Ik zou supergraag deze planners winnen! Niet omdat ik niet goed ben in plannen
maar omdat ik juist te veel plan. Ik denk dat deze planner mij goed kan helpen
om er voor te zorgen dat ik wel plan, maar niet te veel. Omdat er een zekere
limiet op staat wat je kan plannen. Daarnaast begint maandag mijn nieuwe
studie en krijg ik het weer druk voor school. Deze planner zou me
dan goed kunnen helpen om huiswerk maar ook leuke dingen te plannen (want
dat doe ik te weinig).

liefs
Anita H. - Zaterdag 3 september 2016 14:48
Deze chaoot komt graag in aanmerking voor de weekly planner.
Ilse - Zaterdag 3 september 2016 19:03
Oh wat lijkt mij dit handig en leuk! Ik ben net begonnen aan een nieuwe studie waarbij plannen heeel belangrijk is! Nou is mijn probleem dat ik een regelrechte ramp ben in plannen. Ik heb al veel dingen geprobeerd maar het werkte allemaal net niet.. daarom lijkt mij de weekly planner super handig! En ook helemaal leuk dat die zo vrolijk is en ook denkt aan je welzijn door het glaasje water etc. Want door alle chaos in mijn hoofd vergeet ik nog wel eens goed voor mijzelf te zorgen, en dat is absoluut niet de bedoeling!
X
Puck - Zondag 4 september 2016 18:08
Mij lijken allebei de planners super handig, fijn en leuk! Ik ben iemand die altijd veel op moet schrijven om mijn hoofd wat leger te maken en die veel behoefte heeft aan een planning. Wanneer ik dingen kan opschrijven en kan plannen vind ik veel meer rust en weet ik waar in aan toe ben. Schrijf ik het niet op, dan blijft het in mijn hoofd zitten en word ik erg onrustig en krijg ik snel last van stress. Daarnaast ben ik dol op kleurtjes, vrolijke tekstjes en plaatjes en leuke planners. Ik ben al een hele lange tijd op zoek naar een leuke en handige planner, maar je weet hoe het gaat in het leven; als je ergens naar op zoek bent, zul je het niet snel vinden! Een van deze planners lijkt me dus zeer waardevol en een echte toevoeging voor mijn soms drukke leventje.
Liefs!
Puck - Zondag 4 september 2016 18:11
Mij lijken allebei de planners super handig, fijn en leuk! Ik ben iemand die altijd veel op moet schrijven om mijn hoofd wat leger te maken en die veel behoefte heeft aan een planning. Wanneer ik dingen kan opschrijven en kan plannen vind ik veel meer rust en weet ik waar in aan toe ben. Schrijf ik het niet op, dan blijft het in mijn hoofd zitten en word ik erg onrustig en krijg ik snel last van stress. Daarnaast ben ik dol op kleurtjes, vrolijke tekstjes en plaatjes en leuke planners. Ik ben al een hele lange tijd op zoek naar een leuke en handige planner, maar je weet hoe het gaat in het leven; als je ergens naar op zoek bent, zul je het niet snel vinden! Een van deze planners lijkt me dus zeer waardevol en een echte toevoeging voor mijn soms drukke leventje.
Liefs!
Sim - Zondag 4 september 2016 19:53
Zou supergedelegeerden uitkomen hem net met mijn woonbegeleider afgesproken een weekplanning te maken, dit zou een super stimulans zijn.😀
dancer! - Maandag 5 september 2016 22:21
Ik zou heel graag de weekly planner winnen omdat ik nu werk met een agenda in mijn telefoon, studie-agenda, dansagenda en todolijstjes naast elkaar. Niet heel efficiënt dus haha! Daarom denk ik dat dit veel rust en orde zou kunnen helpen scheppen
Merel - Dinsdag 6 september 2016 12:32
Oh wat zien die planners er leuk uit! Het is alleen al een mooi begin van de dag om zo'n kleurrijk ding in te vullen :)

Daarnaast denk ik ook dat het me heel erg kan helpen! Mijn hoofd is altijd één grote chaos, wat erg veel stress oplevert. Ik probeer daarom ook zoveel mogelijk duidelijke planningen en lijstjes te maken, maar zelfs dit blijft soms nog een beetje chaotisch. Vooral de dagplanner lijkt me erg handig, omdat ik vaak een hele dag verlummel, omdat ik geen duidelijk plan heb, terwijl ik wel veel moet doen. Het is fijn dat de dagplanner al een soort van structuur geeft, die je alleen nog zelf in hoeft te vullen aan het begin van de dag!