My Goals boek van Gaby Suhr

 

‘'Goals'' is iets wat ik regelmatig zie verschijnen onder foto's op Instagram. Soms is het serieus bedoeld, soms sarcastisch. Doelen zijn heel belangrijk in het leven. Je kunt je flink doelloos voelen als je niet weet wat je wilt of hoe je dat kunt bereiken. Gaby Suhr van de website Essentialiving.info herkende dit. Zij stopte vorig jaar met haar werk om te onderzoeken wat ze wilde met haar leven en inmiddels heeft ze daar een stuk meer duidelijkheid in gecreëerd en zelfs een boek uitgebracht.

My Goals

Het boek heet My Goals en bevat zo'n 90 pagina's met opdrachten die jou kunnen helpen richting te geven aan je leven en je dromen waar te maken. Dit kan gaan over dromen zoals een reis maken, maar je kunt dit boekje ook prima gebruiken tijdens het herstel van een depressie of eetstoornis.

Het boek ziet er minimalistisch en clean uit. De essentie komt goed naar voren en dat is vast ook wat Gaby met die boekje wil bereiken. Duidelijk voor ogen hebben wat je wilt in het leven en hoe je stapjes kunt zetten om dichter bij die doelen te komen door het maken van leuke opdrachten, tekeningen en te schrijven. Tussendoor is het boek gevuld met positieve quotes om je aan te moedigen.

My Goals Gaby Suhr

Als je even helemaal niet meer weet wat je met het leven aanmoet, wat je graag zou willen en hoe je dat in hemelsnaam zou moeten bereiken, kan het maken van een doelenlijstje fijn zijn. Toch is dat vaak niet genoeg. Je kunt niet vanaf dat lijstje met dromen ineens een stap zetten naar het waarmaken van die dromen. Daar zitten een hoop stapjes tussen om inzicht te krijgen in waarom, hoe en wanneer je hiermee aan de slag wilt gaan.

goals

De opdrachten die in My Goals staan, zijn helder, inzichtgevend, simpel maar ook diepgaand. Ze trekken de doelen die jij hebt echt helemaal uit elkaar, zodat je vanaf vandaag tot in de toekomst uiteenzet waar en hoe je eraan wilt werken. Ook wordt er aangemoedigd jezelf te belonen als je bepaalde doelen hebt bereikt of voorbereidende stappen hebt gezet richting een groter doel.

essentialiving

Soms weet je heel goed wat je zou willen, maar heb je geen idee hoe je het voor elkaar moet krijgen, dus stel je het uit. Dit boek kan je helpen juist op papier te zetten wat je wilt, waarom je het wilt, hoe je het wilt doen en wat je daarvoor nodig hebt. Dit kan ervoor zorgen dat je daadwerkelijk dingen gaat doen in je leven die je graag wilt.

essentialiving

Het boek van Gaby, My Goals, kost 16,95 en kun je hier kopen. Maar, misschien heb je geluk en win je een van de vijf boeken die we mogen verloten van Gaby! Wil jij kans maken op een My Goals boek, dan moet je het volgende doen:

  • Laat je reactie op deze blog achter
  • Deel met ons jouw doel voor de toekomst
  • Mail je naam & adres naar win@Proud2Bme.nl

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

eva - Maandag 4 juli 2016 10:04
Mijn doel is mensen raken met mijn muziek, dus eigenlijk optreden en verbondenheid op die manier voelen! Ook is mijn doel in Engeland studeren/wonen voor een tijdje en een creatief 'beroep' uitoefenen! Liefs Eva
Serina - Maandag 4 juli 2016 10:24
Ik ben bezig met het schrijven en illustreren van mijn leven voor, tijdens en na mijn eetstoornis. De bedoeling is om elke week een kort verhaal met illustraties uit te brengen (en uiteindelijk hopelijk een boek die al die korte verhalen bundelt) maar het is zo enorm moeilijk om de regelmaat te vinden en vertrouwen te hebben in dit. Ik hoop dat dit boek daarbij gaat helpen! :) Liefs, Serina
Peggy - Maandag 4 juli 2016 10:25
Mijn doel voor de toekomst is om op de Neonatologie afdeling prematuur geboren kinderen en hun ouders te begeleiden. Daarnaastben ik volop bezig met de voorbereidingen voor de start van mijn eigen blog om anderen hiermee te inspireren. Helaas zal dit nog enige tijd in beslag nemen ondat ik momenteel aan het sparen ben voor mijn eigen appartementje en hierna meteen de start met het blog wil maken!
Liefs, Peggy.
José - Maandag 4 juli 2016 10:25
Mijn doel is om de controle over mijn voeding terug te krijgen en dichter bij mijn emoties te komen en er goed mee leren om gaan. Zodat ik het geluk terug vind
Lindsey - Maandag 4 juli 2016 10:27
Wauw wat een ontzettend gaaf boek! Mijn persoonlijke doel is om echt weer te leren genieten van het leven en tevreden te zijn over mezelf. Daarnaast is het mijn doel om mensen met psychische problemen te helpen en hierbij mijn ervaring op een zo goed mogelijke manier in te kunnen zetten. Liefs Lindsey
Lisa28 - Maandag 4 juli 2016 10:38
Jammer dat dit in het engels is.. anders was het wel wat voor me geweest :)
Lydia - Maandag 4 juli 2016 10:42
JAAAA ik zou dit zo zo ZO graag willen winnen!! Mijn doel voor de toekomst is vooral gelukkig worden. Mijzelf accepteren en van mijn leven genieten. Met behulp van een psycholoog ben ik al aardig op weg, maar ik weet zeker dat dit boekje me nog meer zou kunnen helpen! Het zou echt super goed uitkomen en ik zou zo blij zijn als ik dit win!!
marleen - Maandag 4 juli 2016 10:59
o dit lijkt me echt wel handig! ben zo'n typische ik-durf-niet-dus-laat-maar... zou fijn zijn als ik daar op deze concrete manier verandering in zou kunnen brengen!
Ik heb nu het (voorlopig nog heel) vage plan om ooit mijn nichtje in Australie te gaan opzoeken maar zou bij God niet weten hoe ik eraan moet beginnen om zoiets te plannen... vluchten, visum, voorbereidingen, .... schiet al in paniek als ik denk aan het concretiseren. Dus als dit kan helpen, graag!
Elena - Maandag 4 juli 2016 11:03
Wat een mooi en helpend cadeau!

Op dit moment ben ik vol in behandeling voor mijn an.
Dit Is zwaar, maar laat je ook nadenken over doelen.

Mijn doel Is om uiteindelijk mijn hbo-verpleegkunde af te ronden en ook mensen te helpen met hun stoornis. Door de ervaring die ik nu heb opgedaan hoop ik andere te kunnen helpen.
Mijn doel: mensen te kunnen helpen met hun eetstoornis. Als dat straks mijn werk Is, dan heb ik de mooiste baan die er bestaat!
De Hulp die ik gekregen heb, zou ik aan iedereen willen geven die met deze moeilijke stoornis te maken heeft❤
Lana - Maandag 4 juli 2016 11:06
Wat een mooie en ambitieuze doelen heeft iedereen. Misschien is mijn doel wel iets te simpel, maar ik wil graag weer met volle teugen kunnen genieten. Oprecht blij zijn voor mezelf en andere. Soms lijkt alles voor de wind te gaan. Op sociaal\study\liefde gebied alles lijkt zo perfect, maar waarom voelt het dan toch als een enorme strijd en struggle.
ABoevje - Maandag 4 juli 2016 11:19
Wat lijkt mij dit een mooi boek. Ik heb al een tijd last van doelloosheid. Geen toekomst zien. Nou ja wel zien maar niet denken dat ik er kan komen. Ik wil heel graag mijn opleiding halen en een jaar naar zuid Afrika op mdt training van OM. Daarnaast probeer ik te genieten maar dat vind ik nog erg lastig...
May - Maandag 4 juli 2016 11:27
In eerste instantie dacht ik dat dit weer zo'n clichéboek zou zijn, maar nu ben ik toch wel nieuwsgierig. Zeker dat je veel zelf kan invullen vind ik zeer handig gedaan.
Nou, nu de vraag: wat is mijn doel voor de toekomst? Is het erg als ik dit niet specifiek weet? Ik heb niet echt een doel of droom. Mede hierom denk ik dat dit boek mij zeer van pas zou komen.
Op dit moment wil ik graag een huisje boompje beestje hebben later, een huis, een gezin en zo ook een familie... Lijkt heel doodnormaal, maar op dit moment wil ik niets liever dan een mooi gezinnetje (echt stom van mij ik weet, ik ben nog niet eens 18 en denk hieraan...).
Buiten dat lijkt het mij enorm gaaf om te reizen, nieuwe mensen leren kennen, genieten van de mooie omgeving, mezelf verrijken en om zo echt uit "mijn schelp" te komen.
Maar aan de andere kant wil ik gewoon studeren aan de unie, mijn bachelor (misschien ook master) behalen en zo ook carrière te kunnen maken en zo mijn rol in de maatschappij vervullen om zo ook anderen te kunnen helpen en de wereld te verbeteren voor de volgende generaties.
Ook wil ik mijn moeder trots maken, voor alles wat ze voor mij heeft gedaan en laten zien dat wat ze allemaal heeft doorstaan wél van betekenis heeft.
Dus het is allemaal een beetje vaag en niet echt een specifiek doel of iets dergelijks. En daarom hoop ik dat dit boek mij hiermee zal kunnen helpen, al is het maar een klein stapje de goede richting op.
Gymnasticslover1999 - Maandag 4 juli 2016 11:31
Als ik deze blog lees, moet ik gelijk denken aan afgelopen weekend: ik ben na 12 jaar gestopt met turnen. Een intensieve periode in mijn leven waarin ik veel heb meegemaakt (leuke en minder leuke dingen), veel heb geleerd en veel plezier heb gehad.

Het turnen heeft me gevormd tot wie ik nu ben, het zal altijd een beetje bij me blijven horen. Maar nu ik gestopt ben, voel ik me leeg. Ik was altijd bezig met turnen en nu is het eens weg.

Het afscheid was mooi en ik zal iedereen daar missen. Maar ik ben gestopt voor een reden: ik dacht dat het me zou helpen met het verdere herstel van mijn eetstoornis en met te ontdekken wie ik nog meer ben behalve 'het turnmeisje'.

En dat is mijn doel voor de toekomst: mezelf worden en ontdekken wie ik ben en wat ik nog meer in me heb.
Nadine - Maandag 4 juli 2016 11:31
Mijn doel is om bewust te (leren) leven. Te genieten van de mensen om mij heen, te praten over de dingen die mij bezig houden, te huilen én oprecht te kunnen lachen. Om daarna mijn ultieme goal te verwezenlijke, een vakantiehuis aan het strand voor meiden met een depressie / eetstoornis / slechte thuissituatie.
Vanessa - Maandag 4 juli 2016 11:36
Mijn doel is om mijn leven op te bouwen in Kenia en daar een projectje op te starten: een weeshuisje of kleine clinic ... Iets betekenen Voor de lokale bevolking en de kinderen geeft me veel voldoening. Hierbij wil ik mijn negatieve energie van mijn eetstoornis proberen omzetten naar iets positiefs en accepteren dat het leven vol zit met ups and downs.
Twinkel - Maandag 4 juli 2016 11:40
Mijn doel is... weer een doel voor ogen krijgen, stapje voor stapje weer een weg vinden nadat ik een groot stuk van mijn ES en oude werelden heb losgelaten en ik besloten heb te blijven vechten voor de positieve dingen no matter what!
Anne - Maandag 4 juli 2016 11:44
Aankomend schooljaar ga ik beginnen met de studie Creatieve Therapie met drama. Dat vind ik echt heel spannend, maar mijn concrete doel is om mezelf volledig open te stellen en niet te veel van mezelf te verwachten. Ik wil een beetje liever voor mezelf te zijn, want dat mag. Dit boek kan me daar heel goed bij helpen, denk ik.

Uiteindelijk hoop ik, na mijn studie, mensen te kunnen helpen die tegen dezelfde problemen aan lopen in hun leven als ik nu doe. Dat ik ze kan begeleiden in het proces naar meer liefde voor jezelf.
amber - Maandag 4 juli 2016 11:51
Het lijkt me een pr
Nina - Maandag 4 juli 2016 11:57
Mijn doel is mijn eetstoornis en depressie weer te verslaan zodat ik weer vol in het leven kan staan en doen wat ik zo graag doe dieren helpen
Odielle - Maandag 4 juli 2016 13:09
Wat een mooi boek zeg.. Mijn doel is om toe te werken naar het leven wat ik voor mijn eetstoornis had, en dat houd in: zorgeloos leven, zorgeloos eten zonder compenseren en tellen, genieten van het leven.

Er komen belangrijke dingen aan in mijn leven zoals de bruiloft van mijn zus en een stage naar het buitenland, ik hoop dat ik daarvan kan gaan genieten door zo snel mogelijk te kunnen beginnen met mijn MGDB behandeling bij de Ursula.
Clueless01 - Maandag 4 juli 2016 13:13
Mijn doel is om weer te genieten van alles om me heen. Ook zou ik super graag naar zuid Afrika willen om daar voor langere tijd vrijwilligerswerk te doen..
Jaëla - Maandag 4 juli 2016 13:16
Mijn doel op dit moment is herstellen van mijn eetstoornis en van mezelf leren houden :)
Meloentjes - Maandag 4 juli 2016 13:37
Wat een speciaal boek!
Wat mijn doel voor de toekomst is? Gelukkig zijn! Volop kunnen genieten van het leven en daar hoort ook de eetstoornis loslaten bij! Lekker dat grijze hoofdstuk afsluiten en weer een nieuwe, frisse start beginnen. Ook wil ik mezelf vinden, waar ben ik goed in en wat vind ik nou leuk? Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik ze meer ontwikkelen? Nog een belangrijk doel voor de toekomst is reizen! Zoveel mogelijk van de wereld kunnen zien! Maar het belangrijkste is toch volop genieten van elke dag en stilstaan bij de fouten die ik maak en daarvan leren. 😊
Want to win - Maandag 4 juli 2016 14:08
Ik weet nog niet wat voor doel ik in mijn leven heb. Als ik nu aan de toekomst denk, ben ik alleen maar bang. Bang voor school, bang voor alle verwachtingen, etc. Ik wil dolgraag mijn diploma halen en een opleiding tot verpleegkunde afronden, maar ik geloof niet dat ik dat ooit kan bereiken. Ik hoop dat dit boek mij vertrouwen en inzicht kan geven dat en hoe ik het kan realiseren. Ik wil geloven dat de toekomst veel mooier is als ik ga voor mijn dromen...
Anne-Maria - Maandag 4 juli 2016 15:47
Wauw, dit ziet er mooi uit zeg! Deze blog komt bijzonder genoeg precies op het juiste moment. Ik ben een aantal maanden terug opgenomen op een gesloten afdeling, niet meer wetend hoe ik ooit weer een toekomst zou zien, er niet in gelovend dat er een toekomst voor mij is. Sinds een paar weken lukt het met om die intense angst wat los te laten en met te focussen op het nu. Aanstaande woensdag heb ik een intake bij een open behandelafdeling waar ik gericht met doelen aan de slag zal gaan. Eng, spannend. Hoe mooi zou het zijn om met dit boek als steuntje in de rug, stapje voor stapje verder kan komen.
Mijn uiteindelijke doel ligt nog ver weg. En ik heb geen idee hoe ik het ooit kan gaan bereiken. Ik weet dat er een taak voor mij ligt, dat staat vast: ik zou heel graag als vrijwilliger aan het werk gaan in ontwikkelingsgebieden, om daar kinderen en jongeren die het met zoveel minder moeten doen, al veel meegemaakt hebben, een stabiel bestaan te geven.
Agnetha - Maandag 4 juli 2016 16:56
Na mijn eetstoornis ben ik naast doktersassistent ook diëtist. Inmiddels als dietist gesolliciteerd en aangenomen. Mijn doel is om mijn vak weer op en uit te bouwen zonder chaos in mijn hoofd en zonder zelf weer weg te glijden in een eetstoornis! Dit boek zou me daar goed bij kunnen helpen, zowel in mijn privé als werk situatie.
Claire - Maandag 4 juli 2016 17:33
Oh wauw wat een mooi gaaf boek! Die zou ik héél graag willen winnen.
Mijn doel is om een rondreis door Australië te kunnen maken. Voor veel mensen relatief makkelijk, maar voor mij, met angststoornissen helaas een stuk moeilijker. Dit boek zou super fijn zijn om de tussenstappen op te kunnen schrijven en af te kunnen vinden zodat iedere stapje als een kleine overwinning voelt!
Elise - Maandag 4 juli 2016 17:44
Wat een prachtig boek!
Mijn doel is mijn hart volgen, mijn eigen keuzes te kunnen maken en mijn eetstoornis te overwinnen. En ik hoop dat ik anderen later kan helpen doordat ik nu moeilijke tijd meemaak.

Ik wil graag reizen, wat van de wereld zien en mensen leren kennen en kunnen helpen. Ik hoop dat ik de kans en mogelijkheid krijg om te studeren en uiteindelijk kinderarts te worden. Ook is mijn doel nog om een tijdje bij mijn familie te wonen op de Antillen, dat ik sterk genoeg ben om daar te kunnen zijn en mezelf te kunnen redden daar.
a - Maandag 4 juli 2016 17:52
Mijn doel op dit moment is weer te kunnen genieten van het leven, eten en alles om mij heen.
Ik ga binnenkort weer beginnen met een nieuwe therapie en hoop dat ik hiermee mijn doel kan bereiken.
Martie - Maandag 4 juli 2016 18:21
Wat een inspirerend en down to earth boek!

Mijn doel voor de toekomst is gelukkig worden in het moment en mijn passies weer te kunnen voelen. Vanwege omstandigheden in het verleden, heb ik bepaalde dingen niet gedaan. Ik wil niet meer in het verleden leven en blijven hangen in spijt en schuld. Ik wil weer nieuwe kansen grijpen en echt leven! Dit jaar hoop ik alle hobbels qua zelfbeeld te nemen om volgend jaar opgeruimd naar het buitenland te gaan om daar vrijwilligerswerk te doen en wie weet.. er een baan te vinden bij een non-profitorganisatie zodat ik mijn hervonden geluk kan delen met anderen:)

Zoë - Maandag 4 juli 2016 18:22
Wat een goed idee, dat boek! Ik geloof dat dit veel mensen zal helpen met hun doel in hun leven.

Ik besefte me een maand geleden nog dat ik niet echt een passie of ambitie heb. Dit klinkt heel negatief, maar het is wel zo. Mijn zusje speelt graag gitaar, zingt graag (en is daar ook echt goed in), is graag bij de paarden en ze kan ook nog eens goed fotograferen. Ze houdt er ook van om dit zichzelf allemaal aan te leren.

Ik wilde graag ook een doel hebben en die heb ik nu gesteld voor mezelf. Mijn voornaamste doel is om steviger in mijn schoenen te staan dan ik nu sta.Ook wil ik graag een veganistisch worden. En bovendien mijn school afmaken en de studie geneeskunde gaan volgen.
V - Maandag 4 juli 2016 19:09
Mijn doel voor de toekomst is een leven creëren waar ik tevreden mee kan zijn. Een eigen plekje, weer beginnen met een opleiding, contact met mijn familie verbeteren, maar vooral tevreden zijn met de dingen die het leven me geeft.
Ik geloof niet zo in geluk, dat is zo relatief. Ik ben liever tevreden en daar ga ik hard mijn best voor doen!

Ik zou het boek graag winnen om mijn leven wat meer zin te geven en zo uiteindelijk een tevreden leven te kunnen leiden!
Imnotwillywonka - Maandag 4 juli 2016 19:22
Mijn doelen voor de toekomst (heb je even?)
1. assertiever zijn
2. Mij aan mijn doelen houden en er niet van afwijken.
3. Naar een gezond gewicht gaan
4. minder geld uitgeven
5. Een opleiding of stage doen
6. Meer piano spelen
7. Mij minder laten meeslepen door m'n gevoelens.
Elien - Maandag 4 juli 2016 20:59
Mijn doel: ik zou graag voor mensen met een beperking van alle leeftijden dingen organiseren. Zo een mensen kunnen tegenwoordig niet veel meer doen en ik zou graag 2 dagen per week bij andere hulpverleners dingen doen dat voor hun gepast is en waar ze gelukkig van worden. Mensen met een beperking vinden het jammer dat ze niet met leeftijdsgenoten kunnen doen dus zei zijn altijd vrij om mee te mogen komen ! To the point : ik wil hun gelukkig maken & doel aan hun geven, zich gewaardeerd voelen!
Laura V - Maandag 4 juli 2016 21:11
Mijn doel is om de persoon te worden die ik wil zijn. Om spontaan en bewust te leren leven dag na dag en mezelf te aanvaarden en waarderen voor de persoon die ik ben. Om zo die waardering en liefde te kunnen delen met anderen, vooral diegene die het op sommige momenten in hun leven wat meer nodig hebben dan andere.
voor mijn topper! - Maandag 4 juli 2016 22:12
Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn beste vriendin. Ze vecht al een aantal jaar tegen anorexia, en het blijft een moeilijke strijd. Ze gaat komend jaar op reis om vrijwilligerswerk te doen, maar dat betekent ook de eerste keer (lang) zonder hulp en zonder familie/vrienden die haar kunnen steunen. Ik denk dat het in deze (soms uitzichtloze) strijd soms heel fijn kan zijn om goed na te denken over wat je nu eigenlijk wilt bereiken, en waar je voor vecht. Ik ben ontzettend trots op haar want ze is zo onwijs sterk, en ik zou haar dan ook graag dit boek willen geven om nog verder te kunnen komen, om haar nog meer motivatie te geven en om goed na te denken over de mooie toekomst die ze voor zich heeft!

Liefs
A. - Dinsdag 5 juli 2016 10:40
O dit boek is echt iets voor mij !
Ik probeer al zo lang Style Coach te worden.Maar op de een of andere manier lukt het mij niet om de laatste stappen te zetten omdat ik niet zie HOE ! en de stemmen mij inderdaad vertellen dat het onmogelijk is.
Zo gaat het met mij heel vaak, dromen genoeg... maar hoe kom ik er ,hoe zet ik door wanneer ik het niet meer weet ?xmandyx - Dinsdag 5 juli 2016 11:59
Mijn doel voor de toekomst is om gezond en gelukkig (met mezelf) te zijn. Ik ben net bezig om me leven weer op de rails te krijgen en te doen wat goed voor me is. Dit boek zou me heel erg helpen met het krijgen van een goede routine in me leven. En het boek zou me heel erg kunnen helpen om me andere doelen te bereiken.
Tina - Dinsdag 5 juli 2016 13:04
Normaal doe ik niet echt aan winacties mee, maar dit lijkt me een inspirerend boek dat aanzet tot het nastreven van plannen. Ik maak vaak plannen maar weet niet waar ik moet beginnen met het najagen ervan, waardoor ze weer op de plank eindigen. Mooi idee om in zo'n boekje een stappenplan op te zetten, lijstjes af te werken. Ik maak daarom graag kans op dit boek. In september begin ik met een nieuwe opleiding en ik denk dat het me goed kan helpen met motivatie en doorzettingskracht. Niet alleen om de opleiding te volbrengen maar ook om goed te blijven eten en de juiste keuzes te maken voor mezelf en goed voor mezelf te zorgen.

Julianne - Dinsdag 5 juli 2016 17:48
Volledig herstellen van mijn eetstoornis zonder terug te vallen om mezelf weer terug te vinden en te kunnen genieten van dit godsgruwelijk prachtige leven wat mij is geschonken omdat ik dat verdien (naar verluidt). Hiermee hoop ik de band met mijn familie en vrienden ook te herstellen. Om hier te komen moeten er flinke stappen door mij gemaakt worden met betrekking op zelfwaardering en acceptatie, en ik ben doodsbang voor de toekomst, mijn volledige levenslust is verdwenen. Ik heb gisteren besloten mij weer in te schrijven om de huidige terugval waar ik inzit de first and the last te maken, dit. wil. ik. nooit. meer.
afterglow - Woensdag 6 juli 2016 07:17
Mijn doel voor de toekomst is 'balans vinden'. Die ben ik al een hele tijd kwijt. Dat is natuurlijk een lange termijn doel. Op de korte termijn is denk ik een betere gezondheid en dus aankomen mijn belangrijkste doel. Ik denk dat dit boek me echt aanzet om bewuster met doelen aan de slag te gaan. Ik vecht nu wel tegen de eetstoornis, maar heb meer gedachten over doelen dan dat ik daadwerkelijk actie neem om doelen te bereiken. Hoop heel erg dat ik dit boek binnenkort kan gebruiken in mijn strijd. Gun het de andere deelnemers ook trouwens om het boek te winnen.
Skip - Woensdag 6 juli 2016 16:45
Ik sta aan het begin van het proces van genezing van mijn eetstoornis die ik al ruim 10 jaar ontkent heb. Van de week besloten in behandeling te gaan. Mijn doel is om deze vol te houden en af te maken. Zou leuk zijn als dit boekje me erbij kan helpen!
CeCe - Zaterdag 9 juli 2016 17:33
Mijn doel is om uiteindelijk in het buitenland een kliniek op te richten. (of een behandelvorm), gericht op eetstoornissen, waarbij ik mijn ervaring(en) inzet.
De ervaringen van zowel wat ik als helpend en goed heb ervaren, maar ook van wat ik heb gemist in de huidige zorg.

Hierbij wil ik gebruik maken van dieren(therapie), zwerfhonden, paarden(ranch), katten.

Mogelijk gericht op meerdere copingsvormen, als dwangen of verslaving. Veel gedrag is herkenbaar en te vergelijkbaar binnen deze aandoeningen.

Het idee hierachter is dan ook om een fijne, vertrouwde plek te creëren, met rust en vertrouwen. Op maat gemaakte behandeling. Waarbij acceptatie, warmte en liefde centraal staat.

Het is mijn doel én mijn droom..

winterrose - Zaterdag 9 juli 2016 18:04
Momenteel ben ik in therapie met als doel: herstellen van mijn eetstoornis en weer gelukkig worden.
Mijn doel voor de toekomst is dat ik gelukkig ben, een baan heb waar ik voldoening uit kan halen. Ik wil iets kunnen betekenen van anderen, maar daarnaast ook van het leven kunnen genieten.

Ik durf nu nog niet zo goed verder dan mijn behandeling te kijken, omdat ik dan in een zwart gat kijk, want hoe ga ik ooit die doelen behalen? Zo'n boekje lijkt me ontzettend helpend om de doelen iets kleiner te maken en elke dag te focussen op wat ik wil bereiken en bereikt heb, niet op datgene wat niet gelukt is.
Claire - Zaterdag 16 juli 2016 12:02
Jaaaa ik heb het boek ontvangen!! Super bedankt!!!!! Hij is zó mooi en zo'n fijn hulpmiddel bij het bereiken van mn doelen! Ben er super blij mee!! 😁😄