Leuke webshop: Miniinthebox

 

Miniinthebox is een Chinese site die allerlei leuke artikelen verkoopt. Van hoesjes voor je telefoon tot speeltjes voor je huisdier. Ze hebben werkelijk alles. Het leuke van deze site is dat de spullen ontzettend goedkoop zijn. Ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar een leuk hoesje voor mijn iPhone. Toen ik zag dat de site Chinees is, had ik direct mijn twijfels. Ik heb toen gekeken op internet naar reviews over deze site en die waren heel verschillend. Uiteindelijk heb ik de gok gewaagd en een paar hoesjes besteld.

miniinthebox

De reviews van deze site zijn verschillend omdat mensen er niet over nadenken dat je invoerrechten moet betalen wanneer je iets besteld uit een land dat buiten de Europese Unie valt. Vanaf 22 euro moet je invoerrechten betalen. Wanneer je dus iets bestelt onder de 22 euro, betaal je geen invoerrechten. Het mooie is dat je bij deze site ook geen verzendkosten betaalt!

Op de site stond dat de levertijd tussen de tien en twintig werkdagen is. Dit duurde bij mijn bestelling wel wat langer, namelijk ongeveer een maand. Dit kan best frustrerend zijn omdat je natuurlijk snel iets wilt hebben als je het hebt besteld. Ik vond het niet erg meer toen ik zag hoe mooi de hoesjes waren. Wanneer je een hoesje wilt bestellen van de site, raad ik wel aan om even naar de review te kijken. Soms plaatsen mensen hier foto's bij van het hoesje wanneer ze het hebben ontvangen. Er zitten namelijk ook hoesjes tussen die niet overeen komen met de foto. Eén hoesje heb ik laten vallen en die was ook direct kapot. Dit laat zien dat de hoesjes niet allemaal heel stevig zijn, maar dat kan je ook niet verwachten voor die prijs. Ik zal jullie wat verschillende artikelen laten zien van de site.

Hoesjes

Ze hebben hoesjes voor de telefoons van Apple, maar ook voor Samsung. De variatie is echt eindeloos. Ik heb nog nooit zo veel goedkope hoesjes gezien die er ook leuk uit zien.


miniinthebox hoesjes

Prijzen: €2,75 en €4,59
miniinthebox hoesjes

Prijzen: €1,65 en €3,18
miniinthebox hoesjes

Prijzen: €3,00 en €4,96

♥ Lijf en verzorging

Net als bij de hoesjescollectie is de collectie van lijf en verzorging ook heel groot. Ik durf niet te zeggen hoe deze artikelen zijn aangezien ik nog niks besteld heb uit deze categorie. Wanneer je iets wilt bestellen van lijf en verzorging, zou ik weer aanraden om de review te bekijken voordat je een artikel koopt.


miniinthebox lijf en verzorging

Prijzen: €14,80 en €3,03
miniinthebox lijf en verzorging

Prijzen: €26,67 en €5,88
miniinthebox lijf en verzorging

Prijzen: €1,83 en €8,82

Sieraden

Miniinthebox heeft ontzettend veel sieraden en ook hele mooie sieraden die nu heel erg in zijn, zoals bijvoorbeeld sieraden met het infinity teken. Ik denk wel dat de sieraden, gezien de prijs, niet heel sterk zijn. Ik heb ook nog geen sieraden besteld, dus kijk ook hier even naar de reviews voordat je iets besteld.


miniinthebox armbanden

Prijzen: €2,34 en €4,13

miniinthebox oorbellen

Prijzen: €2,75 en €4,59
miniinthebox ringen

Prijzen: €7,35 en €6,43

Horloges

Ze hebben een grote collectie horloges. Iedereen heeft wel een andere smaak als het op horloges aankomt. Ik vind het dus goed dat miniinthebox zo'n breed assortiment heeft zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit.

horloge miniinthebox

Prijzen: €5,46 en €5,51

horloge miniinthebox

Prijzen:€5,51 en €4,41

horloge miniinthebox

Prijs: €8,27

♥ Leuke gadgets

Miniinthebox heeft veel grappige gadgets, maar ook gadgets die heel handig zijn. Ze hebben veel spullen voor je telefoon, computer of spelcomputer.
miniinthebox gadget

Externe batterij: €10,07    Speaker: €6,39

miniinthebox gadget

Lens: €12,41    Sportarmband:  €4,59

miniinthebox gadget

Stylus: €1,87     Laserpen: €11,95

Zoals je ziet heeft miniinthebox een grote collectie met diverse spullen. Dit is natuurlijk een kleine greep uit de collectie. Ik zou zeker aanraden om even te kijken op de site. Zeker wanneer je iets nodig hebt, maar er niet te veel voor wilt betalen is dit een geschikte site. Houd er wel rekening mee dat je niet boven de €22,- euro gaat bestellen als je geen invoerrechten wilt betalen en dat de prijzen nog wel eens veranderen omdat er vaak acties zijn. De prijzen die hier boven staan zijn de huidige prijzen.

Hebben jullie wel eens iets gekocht van deze site?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

doortje - Zaterdag 12 april 2014 16:53
Ik ken de site wel, maar je kunt er niet met iDeal oid betalen en als je geen creditcard hebt wordt het dus nogal lastig.. (kwam ik pas achter toen ik mn mandje helemaal vl had gegooid met leuke spulletjes, haha)
GodsChild - Zaterdag 12 april 2014 17:10
Jaaa ik shop hier vaker. Ik ben er verliefd op!
@Doortje - Zaterdag 12 april 2014 17:28
Dat kan wel hoor! moet je even goed kijken, want het kan wel! Ik koop al mijn hoesjes hier, en ben erg tevreden! Alleen de levertijd inderdaad.. een maand zeker wel.
@Doortje - Zaterdag 12 april 2014 17:28
Dat kan wel hoor! moet je even goed kijken, want het kan wel! Ik koop al mijn hoesjes hier, en ben erg tevreden! Alleen de levertijd inderdaad.. een maand zeker wel.
beckje - Zaterdag 12 april 2014 17:54
ja, laser voor de wii, laserpen met figuurtjes en iphone onderdelen. lange levertijd helaas.... wel goeie dingen. ga ik nog wel vaker wat bestellen. service is ook goed.
lulu - Zaterdag 12 april 2014 18:49
Ik heb die manicure appel! Super leuk. Ook heb ik sieraden en ze zijn gewoon oke. Ringen moet je wel lakken.
De ene keer duurt het bezorgen een maand ja, maar ik had het ook n keer 11 (!!!) dagen. heel snel voor Miniinthebox begrippen :)
madworld - Zaterdag 12 april 2014 19:36
ja super gave site , heb er al een paar keer iets besteld en was er zeker tevreden over , het was er ook super snel heeft nooit langer dan 10 dagen geduurd.
Heb er al hele mooie oorbellen van en kettingen en voor mijn vriend een keer een horloge en manchetknopen viel ook goed in de smaak.
? - Zaterdag 12 april 2014 20:21
Heel leuk! Je hebt van het zelfde bedrijf ook een site met kleding. Die heet geloof ik lightinthebox daar bestel ik nog wel eens wat. Duurt wel vaak lang voordat je het binnen hebt, maar wel heel goedkoop. Ideaal voor een kleine beurs ;)
Carolien - Zaterdag 12 april 2014 21:03
Kan je er betalen zonder creditcard ? Want dat heb ik namelijk niet :(
@'@doortje' - Zaterdag 12 april 2014 23:41
Oh thanks!
Karen - Zaterdag 12 april 2014 23:59
Heb er ook besteld, maar inderdaad super lange leertijd. Ik bestelde een iPad hoesje, en dat zag er gewoon NIET uit! De randjes waren gewoon met een soort van tippex geschilderd, ik heb ook een slechte review geschreven toen. EN: je krijgt GEEN geld terug, alleen een tegoedbon; houdt daar rekening mee. Het duurde ook erg lang voordat er een fatsoenlijk mailtje over mijn klacht in mijn inbox kwam; eigenlijk pas na mijn slechte review. Oppassen geblazen; voor mij geen miniinthebox meer!
Denisee.. - Zondag 13 april 2014 15:35
Wauw, ziet er echt heel leuk,
ik ga zeker eens op deze site kijken!
Tamara - Zondag 13 april 2014 22:10
Heb er pas sieraden besteld en had wel verwacht dat de kwaliteit niet zo goed zou zijn maar het is eigenlijk helemaal niks waard.
Een armband met een bedeltje niet in het midden maar aan de zijkant en ook nog eens veel te groot. De tweede armband hoorde eigenlijk van mijn vinger tot mijn pols te zitten maar die zit ongeveer op de helft van mijn arm.
Verder heb ik er wel heel goedkoop slotjes en ringetjes gekocht om zelf armbanden van te maken.
Inger - Maandag 14 april 2014 09:48
Superleuke site, helaas nog nooit wat besteld.

Kennen jullie ook lightinthebox ?
Voor de mensen die ooit willen trouwens, ze hebben daar zulke gave bruidsjurken voor niks. En met niks bedoel ik echt al 100,- Euro.
Het proberen waard dus!
Anke - Dinsdag 15 april 2014 13:50
Geen verzendkosten? In nl misschien niet, nee, maar ik heb bovenop mijn bestelling van 30 euro nog eens 30 euro moeten betalen om dat pakketje door de duane te krijgen en 2/5 telefoonhoesjes pasten niet. Het hangt echt van het product af.
olivier - Vrijdag 2 oktober 2015 19:10
hoesje en een paar andere prutsen besyeld voor 60 euro,
ik heb daarvoor 30 euro douanekosten moeten betalen en 4 weken moeten wachten!!!
goedkope kwaliteit!geen aanrader!