Ik neem afscheid van Proud2Bme - Lisanne

 

Ik weet dat keuzes maken nog steeds geen hobby van mij is, maar de knoop om te stoppen bij Proud2Bme was al helemaal niet makkelijk doorgehakt. In de twee jaar dat ik actief ben geweest voor Proud2Bme heb ik van dichtbij mogen ervaren wat voor prachtige site dit toch is en het voelt dan ook dubbel om een punt te zetten achter mijn werkzaamheden hier. Toch is het tijd; het is tijd voor mij om verder te gaan en nieuwe stappen te gaan zetten.

Gos, wat had ik twee jaar geleden zwetende oksels tijdens mijn eerste chatavond als vrijwilliger van Proud2Bme. Toch werd één ding mij die avond direct duidelijk: wat een warm team en wat is hier in de afgelopen jaren een sterkte community opgebouwd. Vanaf moment één voelde ik mij zo welkom en daar ben ik jou, als lezer van deze blog, dan ook enorm dankbaar voor. Uiteindelijk zijn jullie degenen die Proud zo’n fijne plek maken en hebben wij als team de eer om er voor jullie te zijn.

Afscheidsblog

Al snel na mijn start bij Proud2Bme merkte ik dat het werken vanuit mijn eigen ervaring naar meer smaakte. Ik ben mij gaan verdiepen in de mogelijkheden van ervaringsdeskundigheid en zo kwam ik bij de hbo-opleiding "Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn" terecht. Een opleiding die mij direct aansprak, maar met mijn schoolverleden vond ik het een behoorlijk spannende stap om weer de schoolbanken in te gaan. Om mijn vertrouwen hierin te laten groeien, ben ik ter voorbereiding steeds meer gaan doen voor Proud2Bme. Op die manier bouwde ik een nog diepere band met jullie op, vergrootte ik - door taken zowel voor als achter de schermen - mijn kennis en werden mijn anonieme werkzaamheden uiteindelijk werkzaamheden onder mijn eigen naam. Een heel bijzonder traject, waarin ik ook een flinke persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt.

Afgelopen september ben ik dan ook begonnen met mijn opleiding en heb ik een nieuwe baan gekregen voor het praktijkdeel van deze opleiding. O ja, en ik ben ook nog eens gaan samenwonen met mijn vriend. Supergave stappen, maar ook stappen die het nodige van je vragen. Ook ik moet er nog altijd voor waken dat ik mijzelf vanuit enthousiasme niet voorbij ga lopen. Het liefst blijf ik alles doen wat ik leuk vind, dus ook het werk hier. Toch moet je soms keuzes maken, hoe moeilijk dit ook kan zijn. Om te komen waar je wilt zijn, moet je soms ook iets afsluiten. Hier is dan ook het moment voor mij om afscheid te nemen en mijn vleugels verder uit te slaan.

Bedankt

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij gegeven hebben om mee te mogen lezen met jullie levensverhaal. Elke dag opnieuw stellen jullie je hier open, waar heel wat moed bij komt kijken. Ik wil je dan ook bedanken dat je ons betrekt bij jouw proces, waar wij als team vervolgens ook weer van groeien in ons eigen proces. En vergeet niet, het is oké om je kwetsbaarheden te hebben. Ook die kwetsbaarheden vormen jou als persoon; ook die horen bij jou en mogen er zijn. In die kwetsbaarheden ligt ook je kracht. Geloof in jezelf, je bent het echt waard en zoveel sterker dan je zelf beseft. Ik hoop dat jij dat zelf ook zo mag gaan zien én erin mag gaan geloven. Zet 'm op. Ik weet dat je het kan.

Veel liefs, Lisanne


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patroklos - Vrijdag 17 december 2021 13:53
He lisanne, ik wens je alle goeds bij je nieuwe baan. Heel benieuwd wat je precies gaat doen! Je stelde altijd mooie vragen in de dagboekjes! Prachtige foto ook bij de blog. Ik wens je mooie feestdagen!
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 07:59
Heey lieve Frida,

Bedankt voor je superlieve woorden! Ik wil jou bedanken voor de mooie gesprekken die we gehad hebben en de openheid die je daarvoor gegeven hebt. Ik wens je heel veel kracht toe Frida. Je kan het, daar geloof ik echt in.

Voor jou ook mooie feestdagen gewenst!

Liefs,
Lisanne
Tine - Vrijdag 17 december 2021 13:57
Bedankt Lisanne!
Veel succes in de toekomst!,
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:01
Heey lieve Tine,

Wat een lieve woorden, dankjewel! En voor jou natuurlijk ook mega veel succes in de toekomst. Blijf in jezelf geloven he.

Liefs,
Lisanne
Esmee - Vrijdag 17 december 2021 14:12
Lieve Lisanne, bedankt voor alles dat je hebt gedaan voor Proud. Heel veel succes en geluk!
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:02
Heey lieve Esmee,

Bedankt voor je mooie woorden, echt bijzonder om te mogen lezen. Ik wens jou ook heel veel succes en geluk toe!

Liefs,
Lisanne
Esmee! - Zondag 19 december 2021 22:17
Dankjewel Lisanne
britneyangel - Vrijdag 17 december 2021 15:16
bedankt lisanne, succes met je nieuwe werk!
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:03
Heey lieve Britney,

Dankjewel! En blijf tegen die eetstoornis knokken he, daar ben je zo dapper mee bezig. Heel veel kracht gewenst, lieve Britney.

Liefs,
Lisanne
britneyangel - Zaterdag 18 december 2021 16:20
bedankt!
Odette - Vrijdag 17 december 2021 15:26
Bedankt Lisanne, en veel succes en vooral geluk in de toekomst!
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:05
Heey lieve Odette,

Dankjewel voor je mooie en lieve woorden! Voor jou ook een hele grote bak geluk toegewenst voor in de toekomst. Je bent zo'n sterk mens, hoop dat je daar zelf ook steeds meer in mag gaan geloven. Take care!

Liefs,
Lisanne
¡Luna! - Vrijdag 17 december 2021 16:29
Hee lieve Lisanne,

Bedankt voor alles! En veel succes en geluk voor de toekomst (L).

Liefs,
Luna
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:06
Heey lieve Luna,

Dankjewel! En jij heel erg bedankt voor je openheid en de mooie gesprekken de afgelopen tijd. Ga jullie missen hoor! Heel veel kracht en geluk toegewenst, lieve Luna.

Liefs,
Lisanne
Nicole - Vrijdag 17 december 2021 17:25
Bedankt Lisanne voor alle lieve reacties in mijn dagboek en in de chat.

Heel veel succes met je opleiding en je werk.

Groetjes Nicole
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:10
Heey lieve Nicole,

Heel graag gedaan en jij bedankt voor je mooie en oprechte antwoorden. Echt bijzonder hoe je mij en de rest van het team de kans geeft om er voor jou te zijn. Ik wens je veel kracht toe, lieve Nicole. Je bent zo dapper bezig, houd dat vast! En blijf tegen die kritische stem ingaan he, jij weet beter dan dat en verdiend ook beter dan wat die stem jou wijsmaakt. Pas goed op jezelf lieve Nicole!

Liefs,
Lisanne
Veer - Vrijdag 17 december 2021 19:08
Ahh wat jammer! Bedankt voor alle lieve db-reacties en de leuke chats! Veel succes met alles xx
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zaterdag 18 december 2021 08:12
Heey lieve Veer,

Dankjewel! Jij ook heel erg bedankt voor je gezelligheid en openheid. Je hebt al mooie stappen gezet lieve Veer en ik hoop (en geloof erin) dat daar nog vele mooie stappen bij mogen komen. Houd vol, je kan het!!

Liefs,
Lisanne
kato - Zaterdag 18 december 2021 23:09
bedankt voor alle lieve berichtjes op het forum, de prachtige blogs, en nog zoveel meer! we gaan je missen ;) heel veel succes op je nieuwe baan, je gaat dat fantastisch doen ♥
Lisanne - redactie Proud2Bme - Zondag 19 december 2021 09:20
Heey lieve Kato,

Wat een superlieve woorden zeg, dankjewel! En ik ga jullie ook echt enorm missen. Ik wens jou ook heel veel succes, geluk en kracht toe. Blijf in jezelf geloven he, je kan het!

Liefs,
Lisanne
Minke - Zondag 19 december 2021 10:07
Hey lieve Lisanne

ik zie nu pas je bericht. Wat een toffe foto trouwens. Alsof je ons licht wenst. Wat ik jou trouwens ook toewens nu en in de toekomst.
Wat leuk om te horen dat je die opleiding volgt. Er is zoveel vraag naar en ik hoop dat je nog heel veel meer zult gaan leren en ook zult gaan toepassen in je werk met clienten. Hier vond ik jouw reacties altijd heel fijn en oprecht. Ook heel stabiel waarmee ik bedoel dat ik het gevoel had dat ik er op kon bouwen. Ik wens je het allerbeste toe!
Hartelijke groetjes Minke
Lisanne - redactie - Vrijdag 31 december 2021 14:07
Heey Minke,

Wat een prachtige woorden zeg, bedankt! Ik wens jou ook heel veel moois en - zoals je zelf zo mooi zegt op basis van de foto bij de blog - licht toe. Hoop dat je komend jaar wat lichtpuntjes weet te verzamelen. Take care.

Liefs,
Lisanne
Anoniemmm - Zondag 19 december 2021 10:53
Bedankt voor je inzet, en ik gun je heeel veel werkplezier en een fijn leven toe ♥ You can do this ! :)
Lisanne - redactie - Vrijdag 31 december 2021 14:08
Heey Anoniem,

Bedankt voor je mooie woorden! Jij ook heel veel geluk gewenst. Pas goed op jezelf!

Liefs,
Lisanne
Dollie - Zondag 19 december 2021 14:37
Gefeliciteerd met je nieuwe baan lisanne
Volg je dromen en die komen langzaam uit bij jou.
Lisanne - redactie - Vrijdag 31 december 2021 14:09
Heey Dollie,

Wat mooi gezegd en ik hoop en wens je toe dat er ook steeds meer van jouw dromen in vervulling mogen gaan. Je bent dapper bezig, ga zo door.

Liefs,
Lisanne
Kikky - Zondag 19 december 2021 15:17
Lieve Lisanne,

Bedankt! Geniet van het leven, blijf jezelf en have fun !
Veel liefs
Kikky
Lisanne - redactie - Vrijdag 31 december 2021 14:09
Heey lieve Kikky,

Bedankt! Jij ook heel veel geluk toegewenst.

Liefs,
Lisanne
Emma - Woensdag 29 december 2021 22:51
Ik ga je missen, lieve lisanne. Dankjewel voor alles. Voor je lieve berichtjes in de db'jes, de chats en je blogs. Voor heeeel veel. Heel veel succes!
Lisanne - redactie - Vrijdag 31 december 2021 14:11
Heey lieve Emma,

Bedankt voor je lieve woorden! En jij ook enorm veel succes hè. Je bent een toppertje en ik wens je heel veel kracht toe.

Liefs,
Lisanne