Ik neem afscheid van Proud2Bme

 

Binnenkort waag ik de sprong in het diepe en neem ik afscheid van Proud2Bme. Ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam geweest als redactiemedewerker en ik ben enorm dankbaar voor mijn tijd hier en de ervaring die ik voor altijd met mij mee zal nemen. Ik sluit mijn tijd bij Proud2Bme af met dubbele gevoelens. Het is een belangrijke periode uit mijn leven geweest en afscheid nemen vind ik nooit echt makkelijk, maar ik kijk ook uit naar de nieuwe kansen die ik heb gekregen. Ik vind het eng om in het diepe te springen en tegelijkertijd is dit voor mij een geweldige uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Per 1 mei begin ik met mijn nieuwe baan en ga ik werken in de pleegzorg.

Het ging uiteindelijk heel snel. In één week tijd had ik mijn tweede gesprek en na een paar uur hoorde ik dat ik was aangenomen. De dag erna diende ik mijn ontslag in bij Proud2Bme en een paar dagen later kocht ik mijn eerste auto. Het is tijd voor een nieuw begin, een nieuwe uitdaging en een stap verder in mijn leven en persoonlijke ontwikkeling.

collage

Hoe het allemaal begon..

In augustus 2013 begon ik als redactiemedewerker bij Proud2Bme. Ik weet nog hoe blij ik was toen ik hoorde dat ik was aangenomen en met hoeveel plezier ik begon aan een nieuw avontuur. Iets wat voor mij toen nog heel nieuw en onbekend was. Het was mijn eerste echte baan nadat ik mijn diploma voor de opleiding Toegepaste Psychologie had gehaald. Ik had het gevoel echt iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij en om met mijn professionele achtergrond iets te kunnen betekenen voor anderen. Ondanks dat ik het mij nog zo goed herinner, zijn we inmiddels alweer jaren verder en is de tijd ontzettend snel gegaan. Ik zal mijn tijd bij Proud2Bme herinneren als een leerzame en fijne tijd. Een tijd waarin ik heb samengewerkt met zoveel unieke en leuke mensen die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Een tijd waarin ik niet alleen met mijn vaste collega's heb gewerkt, maar ook met een grote groep vrijwilligers die zich elke dag weer voor ons en voor jullie inzetten. Ik heb hier grote bewondering voor.

In mijn tijd bij Proud2Bme heb ik heel veel mooie maar ook verdrietige verhalen gehoord en gelezen. Ik heb mensen zien groeien, verder zien komen in hun herstel waardoor ze uiteindelijk meer afstand durfden te nemen van hun eetstoornis en weer gelukkiger konden zijn. Ik heb ook gezien dat mensen de ene tegenslag na de andere te verduren kregen en dat ze steeds dieper wegzakten en de hoop verloren. Ik heb elke dag weer een stukje van jullie leven mogen zien en daar ben ik dankbaar voor. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms is om je open te stellen en je diepste gevoelens te delen en jezelf te laten zien op je meest kwetsbare moment. Dat is wel wat jullie doen op het forum en in de chat van Proud2Bme. Ook al is het misschien maar een gedeelte, een klein stukje van hoe je je werkelijk voelt. Het zijn allemaal stapjes. Ik bewonder dat jullie delen en ik denk dat het al een hele grote stap kan zijn in de richting van herstel.

afscheid

Ik ben jullie dankbaar..

Ik ben jullie ook dankbaar voor wat jullie voor mij hebben betekend. Ook jij hebt bijgedragen aan mijn ontwikkeling door je open te stellen, te vertellen over het proces wat je doormaakt en mij op die manier een kijkje te geven in de wereld van eetstoornissen. Om mij te laten zien wat er allemaal in je hoofd om gaat en hoe complex en hardnekkig deze problemen kunnen zijn omdat er zoveel achter ligt en er vaak verschillende redenen zijn waardoor deze problemen in stand gehouden worden. Dat een eetstoornis geen keuze is, maar een ernstige ziekte waar je elke dag weer keihard tegen vecht. Toen ik hier begon met werken, kwam mijn kennis over eetstoornissen alleen uit de boeken en inmiddels ben ik honderden ervaringen rijker. Ik zou veel meer professionals en omstanders deze leerschool gunnen, omdat er nog veel onbegrip is over eetstoornissen en ik denk dat je het het beste leert, als je het hoort van mensen die met deze problemen worstelen. Ik ben dankbaar voor jullie bijdrage, want hierdoor heb ik als professional maar ook gewoon als mens een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Ondanks dat de tijd zo snel gaat, besef ik nu tijdens mijn laatste weken steeds meer dat het einde in zicht komt. Na 3,5 jaar is het best een beetje gek om afscheid te nemen van jullie met de intentie om niet meer terug te komen bij Proud2Bme. Het voelt raar en een beetje onwennig, maar ik ben ook echt toe aan een nieuwe stap in mijn leven.

afscheidsblog

Ik denk met veel plezier terug aan alles wat ik heb mee mogen maken bij Proud2Bme. Mijn eerste blogs over bijvoorbeeld gezellige onderwerpen als fashion musthaves maar ook blogs die heel persoonlijk zijn en waarin ik bijvoorbeeld schreef over het verliezen van mijn moeder. De video's die ik heb opgenomen waarin ik samen met Scarlet sprinkhanen en andere insecten heb gegeten, dagjes mee eten en blogs met mijn eetdagboek waarop eindeloos veel commentaar kwam over wat ik wel en niet at en hoe (on)gezond dit was. Het is soms wel vermakelijk om oudere blogs terug te zien. We schreven een aantal jaar geleden nog heel anders en ik heb het altijd erg fijn gevonden om jullie reacties terug te lezen. Jullie reacties zijn waardevol, ook de kritische, die overigens niet altijd leuk waren om te lezen.

Mijn mooiste herinneringen..

De Proud2Meet bijeenkomsten behoren toch wel tot mijn mooiste herinneringen bij Proud2Bme. Ik vond het altijd heel waardevol om een aantal van jullie ook in het echt te ontmoeten en te spreken en ik heb altijd bewonderd hoe open jullie je opstelden. Ook vond ik het heel leuk om het 5-jarige bestaan van Proud2Bme met jullie te vieren en was het opnemen van de video hiervoor heel bijzonder. De dag dat we de video 'Over Leven' gingen opnemen, was het ontzettend koud en ben ik alleen in een groot shirt het water in gelopen. Gelukkig stond Nouska achter de schermen klaar met een handdoek terwijl Scarlet aan het filmen was. Ik ben trots op het resultaat en ik hoop dat de video ook veel voor jou en jouw omgeving heeft kunnen betekenen. Dat is tenslotte waar we het voor hebben gedaan.

Na bijna 16500 forum posts en heel veel blogs te hebben geschreven, is dit een van mijn laatste berichten aan jullie. Mijn laatste dagen bij Proud2Bme zijn ingegaan en ondanks dat ik nog wel wat berichten op het forum zal achterlaten, wil ik nu toch vast afscheid van jullie nemen. Ik ben je heel dankbaar dat je zoveel hebt gedeeld, dat je je zo kwetsbaar hebt opgesteld en een stukje van je leven hebt laten zien. Ik wens je het allerbeste voor nu en voor in de toekomst en ik hoop oprecht dat je elke dag weer een stukje dichter bij het leven komt waar je gelukkig van wordt. Ik hoop dat er een moment gaat komen dat ook jij gaat voelen dat je sterk, mooi en goed genoeg bent om dit leven te leiden en gelukkig te zijn, zonder dat je perfect bent en hoeft te zijn. Ik wens je toe dat je jezelf kunt gaan accepteren, gewoon zoals je bent en dat je (meer) van jezelf gaat houden. Je mag er zijn en je bent het waard om jouw plekje op deze wereld te hebben.

Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik krijg, om te gaan werken voor een geweldige organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren die om welke reden dan ook niet meer thuis kunnen blijven wonen. Ik vind het heel bijzonder dat ik een kans krijg om mij hier verder te kunnen ontwikkelen als professional terwijl ik heel weinig ervaring heb met deze doelgroep. Ik kijk er enorm naar uit en vind het tegelijkertijd ook heel spannend. Ik hoop dat jij in je leven ook mooie kansen krijgt en dat je op gegeven moment ook in het diepe durft te springen. Ook als het gaat om je eetstoornis of om andere problemen. Het leven is soms eng, maar verandering vindt vaak plaats buiten je comfort zone. Ik wens je een mooi en gelukkig leven toe, waarin je echt voor jezelf en jouw geluk kiest.

Veel liefs, Laura

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Breadfish - Woensdag 5 april 2017 10:02
Bedankt voor alles wat je gedaan hebt en veel succes met de rest van je leven!
Odette - Woensdag 5 april 2017 10:07
Heel mooi geschreven, Laura! Bedankt voor je waardevolle blogs en reacties en heeel veel succes en geluk met je nieuwe baan! xx
Ziva - Woensdag 5 april 2017 10:09
Bedankt voor al je mooie en helpende woorden! Ik ga je hier missen, maar inderdaad soms is het tijd om verder te gaan naar een nieuwe stap in je leven. Heel erg veel succes met je nieuwe baan! xx
Reni - Woensdag 5 april 2017 10:10
Bedankt voor alles wat je hier bij Proud hebt gedaan.
Ik vond je echt heel goed passen in het plaatje en je blogs waren heel goed!

Je mag trots zijn op wat je wel niet al voor mensen hebt kunnen betekenen, en in je nieuwe baan ga je nog meer mensen (weliswaar op een andere manier) helpen.

Ik wens je heel veel plezier en succes bij je nieuwe baan, het komt vast goed. :)


Sheila - Woensdag 5 april 2017 10:11
Oh Laura... Bedankt voor alles dat je voor en met Proud2BMe hebt gedaan. Voor de leuke video's tot rakende blog posts, dankjewel uit de grond van mijn hart. Je was een fantastische aanvulling voor Proud. Ik wens je alle geluk en succes toe in de wereld. You go girl! Keep living life to the fullest. Jij komt er wel. Thanks x
Abby - Woensdag 5 april 2017 10:11
Dankjewel voor alles wat je hebt gedaan voor de mensen die het zo hard nodig hadden. We zullen je hier missen ;)

Heel veel succes en geluk met je nieuwe baan!
Miku - Woensdag 5 april 2017 10:16
Wat fijn voor je dat je een nieuwe stap in je leven gaat zetten! Ik zal jouw blogs en bijdrage op proud wel gaan missen. Jouw blogs helpen/hielpen me altijd goed om dingen weer in een goed perspectief te zien. Veel succes met je nieuwe baan en bedankt voor je mooie werk hier de afgelopen jaren!
Leonie_06 - Woensdag 5 april 2017 10:18
Lieve Laura,

Dankjewel voor je helpende en steunende woorden die je hebt achtergelaten op het forum. Het was fijn om je blogs te lezen, je reacties in dagboekjes en het was fijn dat je zo geduldig dingen uitlegde als het niet begrepen werd.

Ik wens je heel veel succes en geluk met je nieuwe baan! En dankjewel voor je mooie tijd op proud.

En wat Abby zegt; we gaan je zeker missen!

Honeychild - Woensdag 5 april 2017 10:21
Bedankt voor alles lieve Laura, ik spreek voor iedereen wanneer ik zeg dat we je gaan missen en dat je een super mooi mens bent! Heel veel geluk voor de toekomst, en succes met je nieuwe baan!
Sun - Woensdag 5 april 2017 10:21
We zullen je hier missen Laura! Ik vond jouw bijdrage hier altijd fijn. Je blogs waren (zijn) altijd fijn om te lezen en in de video's vind ik je echt een heel leuk mens.

Bedankt voor alles, en heel veel plezier, succes en geluk met je nieuwe baan!
Hermione - Woensdag 5 april 2017 10:22
Dankjewel voor je steun en inzet Laura. We gaan je missen. Gefeliciteerd en veel geluk met je nieuwe baan!
Nadine - Woensdag 5 april 2017 10:22
Laura, heel erg bedankt voor alle bemoedigingen!💛
Veel succes bij Pleegzorg, ze zullen blij zijn met je!
eke - Woensdag 5 april 2017 10:23
Heel erg bedankt voor alles, Laura! En veel succes met je nieuwe baan!
xxxm - Woensdag 5 april 2017 10:23
Super bedankt voor je inzet en voor je mooie blogs!
Heel veel succes met je nieuwe baan! Veel liefs!
Lilianne - Woensdag 5 april 2017 10:25
Heel erg bedankt. En jammer dat je weg gaat maar wel gaaf dat je nieuwe baan hebt heel veel plezier en succes met je nieuwe baan 👍🏻Xx
Rosa_Hope - Woensdag 5 april 2017 10:32
Jammer dat je weggaat, Bedankt voor je inzet en het ga je goed.
Veel succes met je nieuwe baan!
Tine - Woensdag 5 april 2017 10:32
Lieve Laura,
Gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe baan!
Bedankt voor alles! Ik ga je missen op Proud!
D. - Woensdag 5 april 2017 10:35
Pfff! Jeetje. Heeeel veel geluk en plezier op jouw nieuwe werkplek gewenst! We gaan je missen, prachtige en lieve Laura!
Yessy - Woensdag 5 april 2017 11:07
Wat leuk voor je Laura! Gefeliciteerd. Ik ben jaren op proud actief geweest en naar de proud to meets geweest en het 5 jarig bestaan, ik heb ontzettend veel van je geleerd en aan je gehad. Bedankt voor alle berichtjes en energie die je in dit werk hebt gestoken. En succes bij je nieuwe baan. Ik ben nu een trots mama van twee mede dankzij alle hulp van jou en je collega's van proud.
AnaMan - Woensdag 5 april 2017 11:12
Heel hartelijk bedankt voor al je blogs en posts altijd, Laura!!!
Super jammer dat je vertrekt, maar veel succes met je nieuwe baan!
Anne - Woensdag 5 april 2017 11:13
Lieve laura,
Gefeliciteerd met je nieuwe baan.
Ik zal je blogs erg missen.
En ik wens je natuurlijk heel veel geluk en goeds voor de toekomst! ☺
minniemouse - Woensdag 5 april 2017 11:23
Heel veel succes !!
Bedankt voor je steun die je gaf op forums , chat , blogs .
Ik ga je missen !!
Veel liefs xx
Fabfoodforfaab - Woensdag 5 april 2017 11:23
Oh Laura, wat een dappere en mooie stap.
Ik wens je heel veel succes en plezier op je nieuwe plekje.
Heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan Proud2bme, het is enorm helpend ❤
Bloemen_meisje - Woensdag 5 april 2017 11:30
Lieve Laura,
Bedankt voor je fijne en waardevolle berichtjes in mijn dagboekje, de bemoedigende woorden die je plaatste. Bedankt voor je mooie blogs, je goede tips.
Het ga je goed!
Ronja - Woensdag 5 april 2017 11:37
O ik haat afscheid nemen. Daar ben ik heel slecht in.
Ik hoop dat je veel gaat hebben aan je nieuwe baan en dat je mensen kunt helpen.
Ik hoop dat ik ook ooit durf te leven en zo iets aanga.
Ik wil nog altijd een keer een ijsje gaan eten in Delft.
Liefs Ronja
♡ - Woensdag 5 april 2017 11:43
Lieve Laura, net als jij ons dankbaar bent spreek ik denk ik voor iedereen als ik zeg dat wij jou dankbaar zijn voor het werk wat je deed hier voor Proud. Je bent een geweldige vrouw en hoop dat ondanks deze nieuwe sprong in het diepe misschien erg spannend voor je is hoop ik dat het je wel heel erg gaat bevallen en dat je nog veel geluk en fijne momenten in je leven mag meemaken. Veel lieve groetjes♡
Aine - Woensdag 5 april 2017 11:43
Lieve Laura,

Ik vind het zo jammer dat je weggaat maar ben tegelijkertijd zo blij voor je dat je een nieuwe baan hebt gevonden waarvan ik weet dat je gaat uitblinken en daar ook veel kan betekenen voor mensen. Ik wens je alle goeds en weet dat je mij persoonlijk altijd enorm hebt geholpen met je blogs, reacties in mijn dagboek en tijdens de Proudtomeet.

*dikke virtuele knuffel*
Sabine - Woensdag 5 april 2017 11:47
Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan lieve Laura, ik wens je het beste toe. ♥ xx
s_fights - Woensdag 5 april 2017 11:59
Lieve Laura,

Wat een mooie woorden schrijf je, keer op keer weet je mij (en vele anderen op Proud) te raken. Ik wil je bedanken voor je adviezen en motiverende blogs. Ik denk dat je menig forum bezoeker een hart onder de riem hebt gestoken en ik vind je een ontzettende lieve, mooie en leuke vrouw.
Ik wens je het beste - en bovenal veel plezier met je nieuwe baan!
Ferena - Woensdag 5 april 2017 12:00
Bedankt voor alles Xx
Ik ga je missen X
Floor - Woensdag 5 april 2017 12:08
Super jammer dat je weggaat, verlies voor proud: je blogs en filmpjes waren altijd zo helpend! maar ontzettend fijn voor jou dat je die nieuwe stap gaat maken. Ik hoop dat het je veel geluk en fijne dingen zal brengen
Puck - Woensdag 5 april 2017 12:18
Wauw Laura, wat een mooi bericht! Jammer dat je weg gaat, ik heb altijd van je artikelen en filmpjes genoten. Dankjewel voor alles wat je hebt gedaan voor Proud2Bme, je hebt mij samen met je collega's ontzettend geholpen richting mijn herstel. Ik wil je bedanken voor al het moois dat je voor Proud gedaan hebt, en je ontzettend veel succes en plezier wensen voor je nieuwe baan en de rest van je leven. Geniet!
Anoniem - Woensdag 5 april 2017 12:36
Ik ken je niet persoonlijk maar ik ben wel een beetje verdrietig dat je gaat 😢
Hopelijk heb je net zo een fijne tijd op je nieuwe werkplek
Lisan - Woensdag 5 april 2017 12:51
Dankjewel ♡
Ccmx - Woensdag 5 april 2017 12:54
Bedankt ♥️
Hartje - Woensdag 5 april 2017 13:06
Bedankt voor je mooie berichten, inspiratie en steun. Succes met je volgende baan, knap dat je deze stap durft te nemen!
Sim - Woensdag 5 april 2017 13:12
Bedankt voor alles lieve Laura, je blogs, je reacties op berichtjes, je adviezen en je motivatie! Je hebt me er soms echt even doorheen weten te trekken. Heel veel succes en vooral heel veel plezier bij je nieuwe baan. :)
Heidi193 - Woensdag 5 april 2017 13:13
Laura, bedankt voor alles en heel veel succes gewenst met afscheid nemen én met je nieuwe baan!
Liza98 - Woensdag 5 april 2017 13:14
Lieve Laura, bedankt voor alle mooie blogs de nieuwe gewoon voor alles. Ik ga je zeker missen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Geniet ervan! Heel veel liefs
peanuts2 - Woensdag 5 april 2017 13:38
A lieve Laura. Wat jammer dat je weggaat. Maar echt moedig dat je toch iets anders gaat doen. Bedankt voor alles en succes met je nieuwe baan! Je bent echt prachtig.
Merel - Woensdag 5 april 2017 13:59
Wat mooi geschreven Laura!
Bedankt voor de afgelopen jaren bij Proud en succes met je nieuwe baan!
Denise - Woensdag 5 april 2017 14:02
Lieve Laura,
Bedankt voor je mooie blogs heb er echt veel aan gehad.
En heel veel succes met je nieuwe baan!!
L - Woensdag 5 april 2017 14:03
Jammer dat je weggaat, wat heb je veel gedaan voor proud2beme. Dankjewel en veel succes!
RosieV - Woensdag 5 april 2017 14:16
Ik ga je missen op proud. En de fijne blogs over jouw eetpatroon
joya - Woensdag 5 april 2017 14:22
Thanks voor alles en heel veel geluk in je toekomst!
Liefs
angela-been1992 - Woensdag 5 april 2017 14:26
Hoi Laura! k wil je bedanken wat je allemaal hebt gedaan voor proud2bme. Je bent een groot voorbeeld voor mij en wens je veel succes bij je nieuwe uitdaging. Ik weet zeker dat het goed komt! 🙇 Nogmaals bedankt voor de hoop, steun en helpende blogs waaraan je hebt bijgedragen. Liefs Angela
angela-been1992 - Woensdag 5 april 2017 14:26
Hoi Laura! k wil je bedanken wat je allemaal hebt gedaan voor proud2bme. Je bent een groot voorbeeld voor mij en wens je veel succes bij je nieuwe uitdaging. Ik weet zeker dat het goed komt! 🙇 Nogmaals bedankt voor de hoop, steun en helpende blogs waaraan je hebt bijgedragen. Liefs Angela
MJLove - Woensdag 5 april 2017 14:36
Lieve Laura, mooie woorden! Bedankt voor alles dat je voor Proud2bme hebt gedaan en ik wens je heel veel succes met je volgende uitdaging! Liefs
Anoniem - Woensdag 5 april 2017 14:45
Heel erg bedankt voor als je bijdrages hier. Ik las altijd met veel plezier je blogs, je oprechte forumreacties en ik vind je een super positief en inspirerend persoon en bewonder je inzet in verschillend vrijwilligerswerk. Bedankt voor al je openheid. Ik ga je hier wel erg missen! Heel erg veel succes met je nieuwe baan, ik hoop dat je het er ontzettend naar je zin krijgt.
Liefs
Rebekka vV - Woensdag 5 april 2017 14:58
Lieve Laura,
Heel erg bedankt!
Succes en geluk in je verdere leven.
Liefs,
Rebekka
Rebekka vV - Woensdag 5 april 2017 14:58
Lieve Laura,
Heel erg bedankt!
Succes en geluk in je verdere leven.
Liefs,
Rebekka
Anoniem - Woensdag 5 april 2017 15:13
Lieve laura

Hartelijk bedankt voor afgelopen jaren. Jou goede raad , vlogs en blogs.
Je wist me afgelopen jaren echt te inspireren.
Ik kwam toch een traanoog bij het lezen dat je weg gaat... Want ik vond het echt heel waardevol.
Blij dat ik je mocht ontmoeten bij een proud2meet waar ook jij me een veilig gevoel gaf.

Ik ben er zeker van dat je nieuwe werk heel blij met jou zal zijn.
Je hebt een gouden hart.

Veel liefs
parasol - Woensdag 5 april 2017 15:27
Bedankt voor je bijdrage aan Proud en veel succes met je nieuwe baan. Alle goeds gewenst!
Birdy - Woensdag 5 april 2017 16:06
Bedankt voor alles wat je hier hebt betekend voor zo onwijs veel mensen Laura! Heel veel succes en plezier bij je nieuwe baan en het beste voor je toekomst :) Je bijdragen hier op proud zijn heel waardevol geweest en je kwam daarnaast ook altijd over als een hartstikke leuk mens :)
britneyangel - Woensdag 5 april 2017 16:15
lieve laura ,bedankt voor alles en jammer dat je weg gaat, succes met je nieuwe baan!
Ths - Woensdag 5 april 2017 16:29
Bedankt laura voor alles wat je gepost hebt
Ikea - Woensdag 5 april 2017 16:48
Bedankt voor alles Laura! Je bijdragen hier op proud zijn gewaardeerd en veel succes met je nieuwe baan!
Black Tiger - Woensdag 5 april 2017 17:00
Lieve Laura,
Even schrikken om dit te horen...
IK ben je ONTZETTEND dankbaar voor wat je gedaan heb op Proud.
Hier ben ik de afgelopen jaren enorm mee geholpen.
Heel veel plezier en succes met je nieuwe baan!
Liefs Black Tiger
Lily - Woensdag 5 april 2017 17:04
Jeetje Laura... wat een ontzettend dappere beslissing! Ik vind het heel erg jammer dat je weggaat bij Proud, want ik lees je blogs altijd graag. Maar wat goed dat je deze stap durft te nemen en heel erg veel succes en vooral plezier met je nieuwe baan! ♡

Dankjewel voor alles.
Nerveus - Woensdag 5 april 2017 17:07
Wat jammer dat je stopt voor Proud Laura! Ik schrok wel even van de titel... Ontzettend bedankt voor je bijdragen bij Proud en al je goede, leuke, motiverende en eerlijke blogs. Het voelt een beetje alsof ik je ken en dat je een soort vriendin van mij bent, omdat je toch 3,5 jaar lang hier op Proud te vinden was en ik al die tijd gewoon al je blogs gelezen heb, waar ik trouwens veel aan heb gehad. Ik wil je heel veel succes wensen met je nieuwe baan en in je verdere carrière. Ik hoop dat je je nog veel meer mag ontwikkelen en dat je veel plezier zult hebben in je werk. Ik ga je in elk geval heel erg missen op Proud. Succes met alles!
Heel veel liefs.
Lot - Woensdag 5 april 2017 17:13
Laura, dank je wel voor alles wat je hier hebt gedeeld. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe baan!
chanti - Woensdag 5 april 2017 17:19
leuke laura!
Ik zal je missen, ik vond je een inspiratie in alle opzichten, maar ook dit is weer inspirerend: je gaat je eigen weg en neemt een sprong in het diepe. Tof en stoer! heel veel plezier en succes gewenst in je leven, liefde en werk én heel erg bedankt voor je mooie blogs, leuke, gezellige, bijzondere, persoonlijke en intieme blogs die je gedeeld hebt. Dankjewel! Liefs !
Maan - Woensdag 5 april 2017 17:21
Jeetje was is dat snel gegaan zeg, 3.5 jaar alweer.. wauw! Fijn om te lezen dat je een volgende stap gaat zetten :) Bedankt voor de waardevolle toevoeging hier. Jouw eetblogs vond ik toch echt de fijnste! Het leek zo normaal (gezond afgewisseld met uh 'ongezond' of eigenlijk gewoon wat mensen zonder eetstoornis naar mijn idee eten) en dat was precies wat ik wilde zien :) Dankjewel voor alles en veel succes en geluk in de toekomst! :)
Anne-Maria - Woensdag 5 april 2017 17:24
Wat vind ik het jammer dat je weggaat bij Proud, Laura. Jouw bijdrage was echt waardevol en superfijn. Bedankt voor je schrijven, je hulp, de liefde waarmee jij je werk deed, voor wie jij was binnen het team, voor álles!! Ik ga je wel missen hoor.
Gaaf zeg, deze nieuwe uitdaging. Heel veel succes. Gaat je vast en zeker lukken!!
Anne-Maria - Woensdag 5 april 2017 17:24
Wat vind ik het jammer dat je weggaat bij Proud, Laura. Jouw bijdrage was echt waardevol en superfijn. Bedankt voor je schrijven, je hulp, de liefde waarmee jij je werk deed, voor wie jij was binnen het team, voor álles!! Ik ga je wel missen hoor.
Gaaf zeg, deze nieuwe uitdaging. Heel veel succes. Gaat je vast en zeker lukken!!
Jelle - Woensdag 5 april 2017 17:32
Vandaar dat ze een nieuwe medewerker zochten...

Veel succes met je nieuwe baan, Laura!
Ingrid93 - Woensdag 5 april 2017 17:32
Dankjewel voor al je mooie en waardevolle blogs!
Ik weet zeker dat je voor veel mensen ontzettend veel hebt betekent en dat je een verschil hebt gemaakt door het werk dat je bij Proud2bme hebt gedaan!
Veel succes en plezier met je nieuwe baan. En veel geluk voor de toekomst. :)
Crazymissteddybear - Woensdag 5 april 2017 17:34
Jij heel erg bedankt voor alles!!! Ik wens je een fijne werkperiode toe en ik weet wel zeker dat je het nog ver gaat schoppen in de hulpverlening!
leeen - Woensdag 5 april 2017 17:35
Wauuw, het eerste dat ik dacht toen ik de titel van de blog zag was : neeee.
Maar ik begrijp het heel goed, en ik denk ook dat het goed is om nieuwe stappen te zetten.
Hopelijk laat je hier op Proud nog eens iets van je horen !
LittleElf - Woensdag 5 april 2017 18:04
Ik ga jou en je blogs echt missen hier op Proud! Ik vind het altijd leuk om ze te lezen en heb er zeker veel aan gehad ;-)
Het wordt denk ik wel even wennen, maar ik wens je alle succes toe met je nieuwe baan :-)
Roos - Woensdag 5 april 2017 18:14
Bedankt voor alle blogs, lieve antwoorden op het forum en filmpjes! Ik wens je heel veel succes en veel plezier bij je nieuwe baan, ik weet zeker dat iedereen goed af is onder jouw hoede.
lunetha - Woensdag 5 april 2017 18:14
Mooie blog! Ik wil je heel veel succes en plezier toe wensen met je nieuwe baan, Wat tof dat dit zo snel op je pas is gekomen. Ik wil je ook bedanken voor alles wat je in de afgelopen jaren voor proud hebt gedaan! Ook wens ik je verder heel veel geluk en gezondheid toe in je verdere leven!
Kingsevil - Woensdag 5 april 2017 18:19
We zijn jou ook dankbaar, lieve Laura. Je bent een mooi persoon en je hebt voor een deel ook bij kunnen dragen aan mijn herstel. Wens je heel erg veel succes en geluk!

Veel liefs, Kingsevil
Ellie-x - Woensdag 5 april 2017 18:33
Wat jammer dat je weggaat! Maar ook gefeliciteerd met je nieuwe baan natuurlijk!
Heel erg bedankt voor alles & heel veel succes verder!
Roos_ - Woensdag 5 april 2017 19:02
Lieve Laura dankjewel voor alles de afgelopen jaren ❤️
Heel veel succes en plezier met je volgende stappen xxx
Flore - Woensdag 5 april 2017 19:44
Heel veel succes Laura!
Door - Woensdag 5 april 2017 19:53
Bedankt Laura! Heel veel succes ❤
Moonflower - Woensdag 5 april 2017 20:24
Bedankt voor je hulp Laura. Veel succes met je nieuwe baan! Je bent een mooi mens.
Annelie - Woensdag 5 april 2017 20:33
Lieve Laura,
Bedankt. Bedankt dat je je zo voor ons hebt ingezet, dat je ons zo goed hebt geholpen. Ik wens je het allerbeste voor de toekomst, heel veel succes. 💕
Gymnasticslover1999 - Woensdag 5 april 2017 20:35
Super bedankt voor alles en succes met je nieuwe baan
*Esther* - Woensdag 5 april 2017 20:44
Bedankt! Maar wat zal ik je missen.
Laura - Proud2bme - Woensdag 5 april 2017 20:51
Lieve allemaal,

Ontzettend bedankt voor jullie liefdevolle en hartverwarmende reacties. Ik word er een beetje stil van, maar vooral ook heel blij. Dit is waar ik het altijd voor heb gedaan. Niet voor jullie waardering, maar om jullie waar ik kan te steunen en het is zo fijn om te lezen dat dat is gelukt. Ik ga jullie ook missen. Nogmaals bedankt!

Liefs, Laura

GodsChild - Woensdag 5 april 2017 21:09
Lieve Laura,

Wat ontzettend jammer (voor ons!) dat je weggaat, maar wat gaaf dat je op een nieuw plekje verder kan. Een nieuw plekje met nieuwe uitdagingen, mensen en problematieken. Ik wens je heel veel succes en alle geluk toe! Bedankt voor je inzet, voor je humor tijdens de Proud2meets en voor je eerlijkheid.

Je was een aanwinst voor Proud en je zal zeker gemist worden.
Liefs!
Anouska - Woensdag 5 april 2017 21:40
Als ik het mag zeggen ben je mijn favoriete geweest en heb ik veel van je geleerd. Uit veel verhalen die ik heb gehoord van vrienden die in pleeggezinnen zitten weet ik dat het voor een kind heel pittig is, zeker de band tussen het kind en pleegzorg. Pleegzorg kan daarom een persoon zoals joi goed gebruiken! Ik hoop dat je een er een mooie tijd gaat beleven!
Life - Woensdag 5 april 2017 21:42
Bedankt voor alles wat je hebt gedaan hier :)
We gaan je missen en ik wens je een goede toekomst toe!
Life - Woensdag 5 april 2017 21:42
Bedankt voor alles wat je hebt gedaan hier :)
We gaan je missen en ik wens je een goede toekomst toe!
Babette - Woensdag 5 april 2017 22:04
Lieve Laura, wat vind ik jou een tof mens! Met een brok in m'n keel lees in deze blog. Graag had ik je nog veel langer hier willen houden en meer van je willen lezen, maar ik ben ook onwijs blij voor je en hoop dat je snel je plek vindt bij je nieuwe baan en uitdaging. Ik wens je het allerbeste en heel veel liefs toe!
Mandy - Woensdag 5 april 2017 22:06
Jammer dat je weggaat, ik heb veel geleerd van jouw blogs. Ik hoop dat je wel een keer een update gaat geven. @Laura: Wat voor werk ga je precies doen in de pleegzorg?
Ella - Woensdag 5 april 2017 22:12
Bedankt voor alles wat je voor ons hebt willen/durven en kunnen doen! Ik ben onwijs trots op je en ik wens je mega veel succes met wat je nog meer gaat doen!
Rianne - Woensdag 5 april 2017 22:15
Bedankt voor alle mooie en bijzondere dingen die jij voor proud hebt gedaan! Ik heb je blogs altijd als erg fijn en helpend ervaren. Ik wens je heel veel succes bij je nieuwe baan! Ik hoop dat je, je daar ook weer zo op je plek zult voelen en mooie nieuwe ervaringen gaat opdoen.
Justme - Woensdag 5 april 2017 22:38
Dankjewel Laura voor je mooie blogs en je eerlijkheid. Ik heb veel gehad aan jouw openheid en doordat je je kwetsbaar durfde op te stellen. Je blogs zijn origineel en erg ondersteunend. Het ga je goed; heel veel geluk met je nieuwe uitdagingen!
Lost girl - Woensdag 5 april 2017 22:54
Heel veel plezier met de volgende stappen in je leven! Groei en bloei. Elke dag een ervaring rijker. Bedankt voor alles. Dikke knuffels
Lost girl - Woensdag 5 april 2017 22:54
Heel veel plezier met de volgende stappen in je leven! Groei en bloei. Elke dag een ervaring rijker. Bedankt voor alles. Dikke knuffels
Aniek - Woensdag 5 april 2017 23:19
Aah wat jammer ik haat afscheid :o)
Ik vraag me wel af wat de auto ermee te maken heeft, krijg je zometeen zo'n dik salaris? ;)
Veel succes!
Laura - Proud2bme - Donderdag 6 april 2017 09:55
Haha, ik ga ambulant werken, dus huisbezoeken doen. Daarom heb ik een auto nodig :)
marleen - Woensdag 5 april 2017 23:21
hoi laura
ik kan niet veel zeggen maar ik wil je toch even bedanken.
Je inspirerende blogs hebben mij grotendeels op weg geholpen
en ik vond het altijd heel fijn om je hier te treffen
dank je wel en het ga je goed!
M
angel-of-shame - Woensdag 5 april 2017 23:53
Wat moet het ontzettend dubbel voor je zijn, het afscheid nemen van hier maar tegelijkertijd ook de nieuwe uitdaging die staat te wachten op je. Je omschrijft je berichtje vol kracht, passie en zo ontzettend puur en voel de oprechtheid.

Ik wens je veel succes in de pleegzorg en ik kan uit ervaring spreken dat het ontzettend leuke doelgroep is om mee te werken, soms heel complex, lastig/moeilijk maar ook heel erg interessant.

Heel erg bedankt voor o.a. al je lieve woorden en je berichtjes in mijn dagboek, deze deden mij veelal goed.

Tot slot: GOOD LUCK, YOU CAN DO IT!
Snoezel - Donderdag 6 april 2017 00:19
Bedankt voor je waardevolle bijdrage en heel veel succes met je nieuwe baan en toekomst. Je verdient het!
Erna - Donderdag 6 april 2017 04:07
Bedankt voor alles wat je hier met ons gedeeld hebt Laura.
Ik zal je ook missen, maar ik begrijp dat je graag een nieuwe uitdaging wilt😃
Het was altijd verfrissend om te lezen hoe jij als "niet ervaringsdeskundige" tegen problemen aan keek en ons een ander perspectief gaf waar je echt verder mee kon.
Bedankt ook voor de dingen die je uit je eigen leven hebt laten zien.
Ik wens je heel veel succes met je nieuwe baan en veel geluk in je leven!
Mimosa - Donderdag 6 april 2017 07:19
Bedankt dat je er was, Laura. Je hebt veel moois gedaan hier.
Succes met al je verdere stappen en veel geluk toegewenst.
georgiexo - Donderdag 6 april 2017 08:14
Lieve Laura,
Toch een beetje tranen in mn ogen hiervan. En dat is wat je telkens deed met al je eerlijke, mooie blogs. Je hebt me zo vaak geraakt en daar ben ik je dankbaae voor. Dankjewel voor je woorden op het forum, waar ik vaak iets aan heb gehad en natuurlijk op de proud2meets, waar je altijd zo gezellig was en een fijne houding had; bij jou durfde ik wel te zeggen wat we in me omging. Ik hoop dat je dat beseft: hoe waardevol je bent en bent geweest hier op proud!
Ik ga je wel echt missen, met al je humor en leuke gezellige blogjes. Hopelijk pakt je nieuwe baan precies uit zoals hoe je hoopt, je verdient het onwijs! Je hart volgen is het beste wat je kan doen. Heel heel veel geluk in de toekomst!
Liefs Georgie
Anoniem - Donderdag 6 april 2017 09:59
Lieve Laura,

Wat ontzettend spannend, een nieuwe baan!
En wat voor één!
Ik wil je heel erg bedanken voor alle lieve, goede en fijne woorden, voor de steun die je gegeven hebt.
Het mooie voorbeeld wat je voor mij (en zeker weten voor vele anderen) bent (geweest).
Heel veel sterkte en succes met je nieuwe baan en alle spannende, mooie nieuwe uitdagingen die nog meer op je pad gaan komen!

Ik zal je stiekem we gaan missen!

Heel veel liefs!
Quirine - Donderdag 6 april 2017 11:01
Lieve Laura,

Ik werd stil toen ik las dat je hier weg zou gaan. Maar, dankjewel voor al die jaren dat je hier was. Jou woorden in de blogs en op het forum hebben me regelmatig stil gezet zodat ik daarna weer een stapje verder kon maken.
Dankjewel voor de warmte die ook door je woorden heen kwamen, en bedankt voor de inzichten die je mij gaf.

Ik wens je een hele fijne tijd toe bij je nieuwe baan en wens je alle goeds!

Liefs Q.
wietje - Donderdag 6 april 2017 11:24
lieve laura
bedankt wat je hier gedaan heb op proud.
veel succes met je nieuwe baan

liefs
B. - Donderdag 6 april 2017 11:33
Proud zal niet meer hetzelfde zijn zonder jou, een verlies voor de site...Ik wens je alle succes en geluk met je nieuwe baan en ik ben gelukkig met de nieuwe kansen dat de krijgt!
Je bent een grote aanwinst voor je nieuwe werkgever.
M. - Donderdag 6 april 2017 11:55
Dat was even schrikken toen ik deze blog gisteren las. In eerste instantie even tranen omdat het confronterend is dat iedereen verder gaat met leven en daarbij afscheid hoort.
Voor jou ben ik heel erg blij, wat fijn hoe dingen zo kunnen lopen; mooie mogelijkheden die op jouw pad komen. Dat geeft ook hoop, dat situaties ook ten positieve kunnen veranderen.

Dank je voor jouw inzet, het persoonlijke inkijkje in jouw leven; de betrokkenheid heeft mij, net als velen hier, geholpen. Alleen al het gevoel dat je er mag zijn, gehoord wordt. En soms juist ook fijn en verhelderend dat jij geen eetstoornisverleden hebt.

Heel veel geluk meid!! Xx
Branca - Donderdag 6 april 2017 12:14
Je zal ontzettend gemist worden dat is wel duidelijk he? haha =) maar nieuwe kansen moeten altijd aangegrepen worden. Bedankt voor al je inzet hier op proud2beme. Ik denk dat je heel wat levens veranderd hebt! Veel succes op je nieuwe plek xxx
R. - Donderdag 6 april 2017 14:27
Jeetje, wat jammer! Ik wil je ontzettend bedanken voor alle bemoedigingen en steun. Bedankt voor je inzet, je hebt mij meerdere keren geraakt en dankzij deze site is mijn leven behoorlijk veranderd. Inmiddels ben ik bijna 2 jaar eetstoornis vrij, maar toch blijf ik deze site bezoeken. Bedankt voor het bijdragen aan een ontzettend mooie site, Laura. Heel veel geluk en succes verder, het ga je goed. Xx
Caroline - Donderdag 6 april 2017 14:55
Ha Laura!
Natuurlijk vind ik het jammer dat je weg gaat, maar ook heel begrijpelijk!
Ik hoop dat je een super leuke tijd tegemoet gaat!
Liefs
Xx - Donderdag 6 april 2017 15:42
Ik ga je missen
Heel veel succes met je nieuwe baan!
Lusi - Donderdag 6 april 2017 16:48
-wojjo hoe ver dat ik moet scrollen voordat ik een reactie kan plaatsen ;) -
En terecht al die reacties!

Ook ik wil je heel veel succes wensen, maar nog heel veel meer plezier!
Mooie stap hoor! En retespannend uiteraard.
Laat je over een tijdje weten hoe het met je gaat? :).
Zou leuk zijn.

Liefs!
Toffe_Peer - Donderdag 6 april 2017 21:11
Oh god, ik vind het echt heel jammer dat je weggaat, maar ik begrijp het ook wel. Ik wil je echt heel erg bedanken voor alle leuke, interessante maar ook heftige en herkenbare blogs! Je hebt mij, net als heel veel andere mensen, ontzettend geholpen.
Ik wens je heel veel succes en plezier met je nieuwe baan, ik weet het echt zeker dat je daar ook heel veel mensen zal helpen en een luisterend oor zal zijn!

xx
nijn - Donderdag 6 april 2017 22:19
Dankjewel voor alles laura.
succes met je nieuwe baan en uitdaging
Annemarie - Vrijdag 7 april 2017 20:23
Laura, wat zal je hier gemist worden...
Bedankt voor alle fijne berichtjes, blogs, video's....
Veel geluk met je nieuwe baan, de nieuwe stap in je leven die je gaat nemen.
X - Vrijdag 7 april 2017 20:43
Bedankt voor al je blogs Laura! Ik heb ze altijd met plezier gelezen.
Veel succes en plezier bij je nieuwe baan.

Ps: Ik vind dat je een mooi, uniek gezicht hebt.:)
G. - Zaterdag 8 april 2017 01:08
Oh no! Ga niet weg ;)

Ik ken je natuurlijk totaal niet - maar vond/vind je blogs hier heerlijk: dankjewel daarvoor. Ik ga je ook stiekem toch een soort van ergens wel missen :)
Wat goed te lezen dat je een nieuwe job gevonden hebt, hopelijk geeft je nieuwe baan je (ook) voldoening!

Succes!
Matje - Zondag 9 april 2017 22:55
Lieve Laura.

Ik wens je al het nodige toe in je nieuwe baan maar ook in je privé leven.
Super jammer dat we je gaan missen hier. Heb met veel plezier je blogs enz gelezen en gekeken.
Veel succes met je nieuwe baan..

Lieve groeten
Lianne - Maandag 10 april 2017 12:45
Lieve Laura,

Jij bedankt..

Veel succes met he nieuwe baan!


Liefs
*N - Woensdag 12 april 2017 13:23
Bedankt voor je inzet en je openheid. Veel succes en plezier toegewenst in deze nieuwe fase,

Liefs
Paula. - Maandag 17 april 2017 05:12
Dankjewel Laura, voor al je inzet en betrokkenheid. Ik lees dit bericht nu pas maar ik vind het mooi om te lezen hoe jij een nieuwe uitdaging aangaat. Een sprong in het diepe. Een mooie ervaring en wederom dankbaar werk.

Bedankt voor alles wat je voor Proud hebt gedaan en de blogs die je hebt geschreven. Veel geluk in de toekomst!
renske - Vrijdag 21 april 2017 10:19
lieve laura.
bedankt voor de mooie en goeie blogpost in die 3,5 jaar.
bedankt voor de lieve berichtjes in mijn db.
en veer succes bij je nieuwe baan.

liefs, renske
Jordy - Zondag 11 december 2022 10:28
Sorry voor dezelfde post van vandaag.