Favorieten van Phoi Cai 3

 

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geschreven over mijn favorieten en inmiddels heb ik alweer andere dingen waar ik dol op ben. Ik merk dat ik nu mijn favorieten vooral vind in verwenmomentjes of in dingen die gebonden zijn aan het seizoen, zoals ijs. Ik gebruik mijn favorieten in ieder geval graag om even tot rust te komen en mezelf te trakteren op wat fijns. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te lezen! 

collage

Scrubben
Juist wanneer het zo druk is met een baby zijn de kleine momentjes voor jezelf heel belangrijk. Ik kan nu ontzettend genieten van een lange warme douche. Als extra verwennerijtje pak ik een heerlijke scrub. Deze van Rituals ruikt heerlijk en ik krijg er echt even een oppepper van! 

rituals

♥ Friends
Sinds een tijd is de serie 'Friends' weer op tv te zien en het is echt mijn favoriete serie everrrr! Het verveelt nooit, ondanks dat ik het al meerdere keren heb gezien en grotendeels kan meepraten... Het is heerlijk tijdverdrijf en perfect voor een relaxmomentje.

♥ Magnum Double Coconut
Dit jaar heeft Magnum weer een nieuwe smaak erbij, namelijk kokos! In plaats van vanille-ijs, zit er in het midden kokosijs en dit wordt omhuld door twee lagen chocolade. Het is een soort Bounty maar dan met veel lekkerdere chocolade. Deze magnums zijn alleen niet verkrijgbaar bij supermarkten maar wel bij snackbars, tankstations enzovoort. Het is echt een aanrader!

magnum

Flower by Kenzo
Dit heerlijk geurtje heb ik gekregen van mijn schoonouders en ik ben er dol op. Het ruikt heerlijk en ik vind het echt een geurtje voor de zomer. Het is namelijk heerlijk fris en zoet. 

kenzo

Dit waren weer mijn favorieten van dit moment. Zoals ik eerder schreef, zijn mijn favorieten nu vooral gebonden aan verwennerijtjes omdat ik daarnaast voor bezig ben met mijn kleine meid. Daarom vind ik het juist zo belangrijk om wat kleine favorietjes voor mezelf te houden waar IK echt van kan genieten. 

Waar kan jij op dit moment echt van genieten?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Eva - Zondag 13 augustus 2017 11:32
Leuk Phoi cai. Ik vind dit soort blogs altijd zo leuk.
Wat goed dat jou dat lukt om ook verwen-momentjes voor jezelf te hebben. Dat is mij nooit gelukt toen mijn kindjes echt klein waren.
En die magnum kokos wil ik ook heel graag eens proberen.

Waar ik nu het meest van kan genieten is dat mijn kindjes er zijn. Ik ben me laatst echt bewust geworden dat ze heel veel voor me betekenen en dat ik echt dankbaar daar voor ben.
Ook blijven ze me lief vinden, hoe ik er ook uitzie.
Anneke - Zondag 13 augustus 2017 14:40
Grappig.. Flower by Kenzo is al jaren mijn favo luchtje šŸ˜
B - Zondag 13 augustus 2017 19:31
Leuk om te lezen! Op welke zender en wanneer is Friends te zien?
Phoi Cai - Maandag 14 augustus 2017 15:03
Het is op Comedy Central te zien. Om 18.00 uur is de herhaling van de dag ervoor en wat later om 23.00 uur is de normale uitzending.

Liefs
Stellar - Maandag 14 augustus 2017 13:07
oh ja die scrub is zo lekker
x - Dinsdag 15 augustus 2017 13:48
Oh die magnum cocos is een obsessie, ik kan hem helaas niet vinden in tankstations en snackbar. Ik droom er iedere dag over.
Anne-Maria - Donderdag 17 augustus 2017 14:13
Zo leuk om te lezen dit! Thanks! ♥