Favorieten van Phoi Cai 2

 

Het is weer even geleden dat ik mijn favorieten heb gedeeld en inmiddels zitten we alweer in de regenachtige herfst. Het is dan ook niet zo gek dat ik inmiddels wat andere favorieten heb waar ik op dit moment niet zonder kan. Sommige dingen kun je alleen rond de herfst en d winter vinden en dan is het wel extra genieten zolang het er is!

collage

♥ Toffee Nut Latte
Starbucks koffie vind ik normaal gesproken best prijzig, maar ik ben echt dol op hun specials. In de winter hebben ze heerlijke kerstkoffies waar ik echt dol op ben. Elk jaar komen ze met drie varianten, waarvan er één nog weleens varieert. Gelukkig komt er één wel elk jaar terug en dat is de Toffe Nut Latte. Het ruikt naar mijn mening echt naar Kerst en dan kom ik ook weer helemaal in een kerststemming. 

koffie

♥ Number Rumble
Dit is een nieuw spelletje waar ik tegenwoordig een beeeeetje verslaafd aan ben. Ik ben zelf dol op rekenspelletjes en in dit spel moet je door middel van reken- en inzichtspelletjes winnen van een tegenstander. Dit doe je in drie rondes waarbij je elke ronde een ander spel krijgt. Dit kan dus met rekenen te maken hebben, maar ook je inzicht en geheugen worden getest. Het is een kort spelletje maar wel erg verslavend. 

number

♥ Kaarsjes
Het wordt steeds grauwer en grijzer buiten. Voor mij is dat het moment waarop de kaarsjes aan gaan  in huis om wat sfeer te creëren. In de herfst en winter branden elke dag kaarsjes in huis. Ik kies vaak voor herfstkleuren omdat het een warm gevoel geeft. Hierbij kun je denken aan oranje, rood, donkerroze.

kaarsjes

♥ Lékué
Hoewel ik ondanks de koude temperaturen ook nog steeds graag ijs eet, vind ik warme desserts ook heerlijk. Jammer genoeg kost dat vaak meer tijd en ben ik dus dolblij met mijn Lékué-bakjes. Hiermee kan ik snel warme desserts op tafel toveren. Mijn favoriet is de appelcrumble. Daarvoor hoef ik alleen een appel in blokjes snijden en te mengen met suiker en kaneel. Ik verkruimel er twee koekjes door en verwarm dit in de magnetron. Na twee minuutjes in het klaar en genieten maar!

lekue

♥ Sauna
Ondanks dat ik zwanger ben, mag ik gelukkig wel naar de sauna. Juist nu ik zwanger ben, vind ik het fijn om even tot rust te komen. Het is wel belangrijk om er op tijd uit te gaan en goed af te koelen. Dat het kouder wordt maakt mij niet veel uit. Ik vind het juist prettig om in de buitenlucht af te koelen. Ik heb dat liever dan een emmer koud water over me heen...

sauna
bron

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nikki - Vrijdag 9 december 2016 10:36
Leuk je favorieten te lezen!
Odette - Vrijdag 9 december 2016 11:26
Leuke dingen! Die Starbucks specials vind ik ook zo lekker en kerstachtig!
Ingrid - Vrijdag 9 december 2016 12:11
Leuk! Er gaat niks boven feel good dingetjes en momentjes! Ik geniet erg van de kaarsjes aan ook in huis!
Kimberley Janssen - Vrijdag 9 december 2016 15:21
Kun je die Lékué dingen gewoon in de supermarkt kopen?
Phoicai - Vrijdag 9 december 2016 19:01
@Kimberley,

Ik ben ze nog niet tegengekomen in een supermarkt.. Ik heb ze bij een kookwinkel gehaald :)

Liefs,
Phoicai