Een dagje mee-eten met Irene 46

 

Poehhh, ik ben niet vooruit te branden deze dag. En die dagen zitten er soms ook gewoon tussen. Ik heb vroeg zin in m'n lunch en lekkere trek in chocoladetruffels. Allemaal factoren die mijn eetstoornis flink getriggerd zouden hebben, maar nu kan ik het mezelf allemaal toestaan. Het is normaal! Hopelijk helpt het jou om te zien dat je dit soort dagen gewoon kan en mag hebben. Je doet het goed.

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer. Veel kijkplezier!

Liefs,
Irene ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Cindy - Dinsdag 31 januari 2023 15:46
Niet elke dag kan en moet een topdag zijn ; bedankt voor het delen! Ik loop daar ook vaak tegen aan dan is het leuk eens zo een video te zien!
RunneR - Dinsdag 31 januari 2023 16:56
Die oils hebben een lach op m'n gezicht getoverd Irene. :-) Dankjewel voor je heerlijk ontspannen video.
L - Vrijdag 3 februari 2023 17:21
Fijne video!!

Haha en de struggle met je telefoon herken ik. Ik heb zo'n drie maanden geleden ervoor gekozen om mijn telefoon in de woonkamer te laten als ik ga slapen. In het begin was het zelfs onwennig (oh oh verslaafd). Maar het is zoooo fijn. Ik lees elke avond en slaap zoveel beter. Misschien ongevraagd advies maar wil je graag mijn ervaring meegeven!