De week van Phoi Cai - photo blog 56

 

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint... Afgelopen week stond geheel in het teken van Sinterklaas. Ondanks dat ik het wat spannend vond, had ik er uiteindelijk alleen maar van genoten! De meiden vonden het dit keer helemaal geweldig en waren geen één keer angstig geweest. Ondanks dat ik tussendoor nog ziek werd, kan ik alleen maar terug blikken op een geslaagd weekje. Veel leesplezier!

Intro

♥ Maandag
Vandaag had ik een dagje gevlogd. Eigenlijk was ik het gisteren al van plan, maar dat besefte ik me halverwege de dag pas. Vandaag dus een tweede kans! Terwijl de kindjes op school zaten, begon ik alvast met het inpakken van cadeau's. 

maandag

Tijd vloog voorbij en al snel mocht ik mijn pietjes ophalen van school. De rest zie je volgende week in mijn vlog ;) 

maandag

♥ Dinsdag 
Woensdag gaan we op pad en het zou een regenachtig dagje worden. Ietwat last-minute vonden we deze regenlaarsjes voor Liv zodat ze morgen door de plassen kan denderen. Daarnaast kwam er ook een pietenjurkje mee naar huis.  

dinsdag

Voor het werken nam ik een warme douche. Ik trok erna mijn zachte broek en dikke sokken aan en had een productief werkmiddagje. Misschien doordat ik zo relaxed was? Tussen het werken door mocht ik de eerste gaten in het pietenjurkje alweer dichtnaaien.. Maar het zit weer goed!

dinsdag

♥ Woensdag 
Vandaag had Romy een studiedag en besloten we met een vriendin en haar gezin naar de Avonturenboerderij te gaan. Het was weer even rijden maar de meisjes hadden zo ontzettend genoten. Vooral mijn lieve dierenverzorgster Romy. 

woensdag

Alles was in het thema van Sinterklaas en winter. Zelfs de Sint was op de boerderij te vinden. Het weer leek in eerste instantie mee te vallen, maar we pakten aan het einde nog een goede plensbui mee...

woensdag

♥ Donderdag
Na de plensbui van gisteren had ik gehoopt dat iedereen fit zou blijven. Helaas was ik dit keer de sjaak.. Ik werd flink verkouden en grieperig.. Met oog op het (Sinterklaas)weekend maakte ik snel een afspraak om te testen. De rest van de dag sliep ik half terwijl de meiden rustig speelden. 

donderdag

♥ Vrijdag
Yes, negatief! Ik voelde me nog niet helemaal goed, maar goed genoeg om vanochtend te werken en de meisjes van school op te halen. Toen de buurvrouw me vroeg of ik bloemen wilden van haar winkeltje zei ik meteen 'JA!'. Ik kon wel wat fleurigs in huis gebruiken.  

vrijdag

De pietjes waren vanmiddag iets minder rustig maar dat kon ik goed hebben. Ze zaten helemaal in hun spel en ik kon heerlijk meegenieten. 's Avonds had ik nog fijn gewerkt.

vrijdag

♥ Zaterdag 
Na een kort nachtje met zenuwachtige kinderen stonden we vandaag alweer vroeg op. In de ochtend wilde ik gevulde speculaas en speculaashartjes maken om mee te nemen naar het Sinterklaasfeest. We zouden vandaag namelijk naar dezelfde vriendin van woensdag gaan om samen Sinterklaas te vieren.

zaterdag

Het was een ontzettend gezellig en feestelijk middagje geworden. De meisjes werden ontzettend verwend door de lieve goede Sint en ze hadden heerlijk samen gespeeld. Bij thuiskomst mochten Romy en Livia voor de laatste keer dit jaar hun schoentje zetten. Vol verwachting klopt ons hart... 

zaterdag

♥ Zondag
Sinterklaas is geweest! Terwijl de meiden speelden met hun nieuwe aanwinsten, maakten mijn zus en ik het spel af voor vanmiddag. Vandaag vierden we Sinterklaas met mijn kant van de familie, waaronder mijn neefje. Daar wilden we natuurlijk wat leuks van maken. 

zondag

Na een speurtochtje en wat gepuzzel vonden we de cadeautjes bij de voordeur. Het was weer een geslaagd Sinterklaasfeestje!

Zondag

Ontzettend moe maar vooral voldaan blik ik terug op afgelopen week.
Hebben jullie nog wat leuks gedaan met Sinterklaas en zijn jullie nu ook klaar voor Kerst? Ik wel!

Maak er weer een fijn weekje van.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniemmm - Maandag 6 december 2021 20:44
Wat een gezelligheid! Leuke blog :) fijn dat je je beter voelt