De week van Lonneke - photo blog 11

 

Photo blog 11 alweer, wat gaat de tijd snel! Steeds meer begin ik mijn weg te vinden in de huidige situatie. Waar ik in mijn vorige photo blog lekker aan het bakken was, geniet ik nu wat meer van de zon. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Lees dan snel verder! 


Maandag

Weer een nieuwe week. Net zoals andere maandagen begin ik met een vrije ochtend. Dit leek me een goed moment om The Sims weer op te pakken. 

Ik heb ook mijn vriend aangestoken. Terwijl ik die avond aan het werk was voor Proud2Bme, wilde hij ook graag een huis maken. Ik had het de hele dag al ontzettend koud, ondanks dat de zon zo lekker scheen. Ik ben dan ook vroeg mijn bed in gedoken met een warme kop thee. 

Dinsdag

Ik ben een flinke tijd 'vrij' geweest van mijn andere baan in verband met het coronavirus. Omdat de winkel deze week weer opengaat, is vandaag officieel mijn laatste dag zonder werk. Daarnaast is het ook Bevrijdingsdag, waardoor mijn vriend ook vrij is. Het was mooi weer dus we besloten om samen te picknicken in het bos. De mountainbike werd weer uit de kelder gehaald en we konden gaan!

Het was heel fijn om lekker in het bos te zijn en weer wat te bewegen. De picknick was heel fijn en een dutje op het kleed hierna was ook erg welkom. Zoals je misschien wel ziet op de foto hier rechtsboven had ik helaas wel last van hooikoorts...

Die avond kwamen er twee vrienden eten. Ik heb ze al een tijd niet gezien, maar het was zo fijn om toch even bij te kletsen! Terwijl mijn vriend eten maakte, liep ik nog even naar de supermarkt om ijs te halen. Onderweg kwam ik een plantenruil-kastje tegen, zo leuk! 

Woensdag

De laatste weken probeer ik wat vroeger op te staan. Zeker nu het eerder licht is, vind ik een rondje door het bos voor het werken heel fijn. Wandelen is iets waar ik recent pas weer echt mee begonnen ben, maar het heeft nog nooit zo fijn gevoeld. Bewegen zonder oordelen, zonder moeten, puur omdat ik het fijn vind. 

Na het werken voelde ik me zo energiek dat ik besloot nog een rondje hard te lopen. Ik voel me zo gelukkig als ik in het bos ben!

Die avond kwam er weer een HelloFresh-pakket binnen. Na het bereiden van één van de maaltijden (en een bak vol ijs) ben ik met mijn vriend en nog een andere vriend samen nog naar het bos geweest. Gewapend met een verrekijker hebben we weer mooie beesten gespot. Al met al een hele drukke dag! 

Donderdag

Na een fijne knuffelsessie met Winnie en een lekker ontbijt pakte ik de bus; tijd om weer te gaan werken in de winkel. Ik moet zeggen dat ik me toch wel heel nerveus voelde, vooral door het reizen met het openbaar vervoer. Gelukkig ging alles goed en was het nog rustig, wat me toch iets prettiger deed voelen.

Ik merkte dat ik tijdens het werken toch een stuk alerter ben, waardoor het op een andere manier vermoeiend was. Ik was dan ook bekaf aan het einde van de dag. Gelukkig hoefde ik niet te koken want we besloten wat te bestellen. Ik heb sinds kort cannelloni weer ontdekt. Zelfgemaakt is wel het lekkerst, maar cannelloni bestellen voldoet eigenlijk ook wel prima.

Ook had ik vandaag wat prints binnengekregen van foto's die ik wellicht wil verkopen. Ook al heb ik fotografie gestudeerd, het is even geleden dat ik mijn eigen foto's op papier heb gezien. Ik was haast vergeten hoe tof dat is!

Vrijdag

Na een fijn ontbijt op het balkon besloot ik mijn haar te verven. Ik had donderdag al een pakje haarverf gehaald. Als het dan ineens begin te kriebelen, moet het ook direct! Herken jij dat? Het is niet een hele uitdagende kleur verder. Nu de zon wat meer schijnt, wordt mijn haar snel wat lichter. Ik vind dat zelf niet zo mooi, dus vaak maak ik het dan weer iets donkerder. 

Ook heb ik recent wat meer fotografieopdrachten gekregen. Na het werk was er gelukkig nog een beetje zon, genoeg voor mij om even mee te spelen!

Zaterdag

Vandaag werkte ik weer een dag in de winkel. Om de bus te mijden liep ik door het bos naar het station. Misschien omdat het bijna Moederdag is, misschien vanwege het weer, maar het was idioot druk. Ik merk dat ik dit nog wel lastig vind en hier ook niet goed tegen kan. Het voelde alsof ik drie dagen in één dag had gewerkt en daarna was ik echt bekaf.

Gelukkig lag er een pakketje op mij te wachten. Mijn bestelling van Humble & Crumble was ondertussen binnengekomen. Door de enthousiaste verhalen van Daphne ben ik gezwicht voor deze koeken. Met een lekkere koek installeerde ik me voor de tv, daar had ik wel behoefte aan. 

Zondag

Wat gaat de week snel! Niet alleen is het Moederdag vandaag, maar ook is mijn kat jarig. 17 jaar is ze nu; toch wel een oudje. Na een heerlijk ontbijt fietste ik naar mijn moeder om daar te lunchen.

Ze wilde graag een tekening van mij ophangen, dus die heb ik voor haar gemaakt. 

Het was een gezellige middag en ik vind het vooral fijn om iedereen weer te zien. Zeker nu mijn zusje zwanger is. Natuurlijk hielden we afstand, maar elkaar even spreken was voor mij al heel waardevol. 

Zorg goed voor jezelf deze week, op welke manier voor jou passend en fijn is.

♥ 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Arwen - Maandag 11 mei 2020 20:05
Hallo Lonneke leuke plog van jou mooie foto van Winnie en gefeliciteerd ermee dat je zus zwanger is hopelijk zet ze een mooi gezond kindje op de wereld
Lonneke - Team Proud2Bme - Maandag 11 mei 2020 20:12
Hoi Arwen,

Dankjewel! En ja dat hoop ik ook! Voor nu ziet alles er goed uit!
Ik wens je een fijne avond toe!

Liefs!
Sterregoesforit - Maandag 11 mei 2020 21:00
Heel leuk om te lezen Lonneke! :-) Je enthousiasme werkt aanstekelijk en is fijn om te zien! Liefs
Lonneke - Team Proud2Bme - Maandag 11 mei 2020 21:04
Heey Sterre,

Wat fijn om te lezen! Dankjewel :)

Liefs!
Cindy - Dinsdag 12 mei 2020 00:10
Fijne blog!bedankt x