De week van Irene - photo blog 56

 

De afgelopen tijd valt het me op dat ik het vaker zeg: "Wat heb ik toch een rijk leven!" En dat is echt zo. Ik zit lekker in m'n vel, voel me fit en gezond, kan mijn interesse in verschillende hobby's wel een luxeprobleem noemen, leef helemaal op van de lente, heb het mega-erg naar mijn zin met de band en doe mijn werk voor Proud2Bme met veel plezier. Ik mag echt in mijn handjes knijpen, maar ook erg trots zijn op mezelf hoe ik het allemaal aanpak. Toevallig vond ik onlangs mijn medisch dossier terug waarin ik werd omschreven als een onzeker en egozwak meisje. Dat stak wel eventjes, maar als ik dan stilsta bij waar ik nu ben, had ik dat nooit durven dromen. Dat medisch dossier kan de prullenbak in. Het is niet dat het er niet mag zijn, het is niet iets waar ik me voor schaam, maar het is niet meer wie ik ben. Waar jij nu ook staat of hoe moeilijk het ook is, blijf daarin geloven. Je kan veel meer dan je denkt. 

Maandag

Het is een drukke dag op het werk vandaag, maar ik zit er lekker in en in de middag kom ik even van mijn bureaustoel af om even lekker te gaan sporten.

De laatste tijd sta ik weer graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Dit Instagramaccount is een nieuwe favoriet van mij, maar vanavond ga ik voor een plaattaart met zoete aardappel, bieten en feta van de Allerhande en een biertje uit een wijnglas. 

Dinsdag

Een kantoordag vandaag! Anders dan gisteren was de focus vandaag ver te zoeken bij mij, maar die dagen heb je soms ook.

Jawel, ik ben weer aan het schilderen geslagen! De hele avond ben ik hier lekker mee bezig. Intussen staat 3FM aan, waar de selectie van Popronde 2022 bekend wordt gemaakt. We hadden ons ingeschreven met Ivyvox en AAAAAA we zijn geselecteerd. ZO TOF! Dat betekent dat we veel gaan spelen, door het hele land, van september t/m november. Heel erg veel zin in!

En ons nummer is gebruikt als aankondiging. Wat een eer! 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Popronde (@popronde)

Woensdag

Door het enthousiasme over Popronde heb ik onrustig geslapen, maar ik moet vroeg op, want deze ochtend stap ik weer in de trein naar Leiden - omdat ik de vlogcamera op kantoor had laten liggen. Wat zei ik nou over focus? Suffie! Gelukkig vind ik het niet erg om in mijn eentje op kantoor te werken. 

Na werk reis ik meteen door naar de girls van de band, want we hebben bij één van ons afgesproken met onze kapper aan huis. Het is echt een gezellige meidenavond met veel geklets, een frisse coupe en nacho's, hm.

Donderdag

De pret kan niet op. Vandaag is het Bevrijdingsdag en vinden overal door het land bevrijdingsfestivals plaats. Zo ook in Den Haag en daar zijn wij als Ivyvox de officiele reserveband voor (reserveband, haha, snap je?). Dat betekent de hele dag backstage hangen en hopen dat er iemand uitvalt om onschuldige redenen. 

Gelukkig en helaas valt er niemand uit, dus het podium moet nog even op ons wachten. Wel is het echt een supergezellige, zonnige en geslaagde dag! We hebben backstage onze eigen tent, krijgen lekker te eten en te drinken en zijn in goed gezelschap. 

Vrijdag

Ik had willen uitslapen, maar ben daar gewoon niet zo goed in. Dan maar lekker rustig aan de dag beginnen. Een beetje opruimen, noodles als ontbijt en natuurlijk ontbreekt de dagelijkse ijskoffie niet. 

Ik had met een vriendin afgesproken om te gaan klimmen, maar haar hoofd stond er toch niet helemaal naar. Geen probleem! De zon schijnt weer volop en op kanikeenkortebroekaan.nl was het antwoord 'ja', dus met factor 50 op mijn benen heb ik lekker in de zon over de boulevard geskate. 

 

In de avond werk ik een avondshift voor Proud. Door het strand en het weer van de middag ben ik helemaal in een zomerse bui. "Zullen we een ijsje halen?", vraag ik aan mijn vriend. Die stemde daarmee in.

Zaterdag

Omdat ik zowel afgelopen donderdag als komende donderdag niet naar de vaste Pokémondag kan vanwege plannen met de band, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en in de appgroep gevraagd of iemand vandaag naar het Spellenhuis wil gaan. Daar is wel animo voor! Superleuk! Ik heb namelijk een nieuw deck bij elkaar verzameld en wil daar erg graag mee spelen.

Het zonnetje vraagt gewoon om een biertje op het balkon, waarna ik toch binnen weer verder ga met Pokémon spelen, maar dan online. In de avond maak ik mijn favoriete recept van deze maand: vegan mac and cheese. Ja, dat recept zal volgen in onze maandelijkse receptenblog. Ik heb het de afgelopen twee weken al drie keer gemaakt, haha. 

In de avond sta ik als vrijwilliger achter de polsbandjeskassa bij Uit Het Gareel. Dat is een organisatie die evenementen voor Haagse kunstenaars organiseert en waar ik zelf ook wel eens mijn werk bij heb tentoongesteld. Als ik dan een appje krijg of ik kan komen helpen en ik heb inderdaad vrij, doe ik dat graag! Het was erg gezellig ook! 

Zondag

Lekker repeteren met de band en samen de week afsluiten bij Hart Beach met pizza en nog meer nacho's - mijn favoriet. Hou van deze dagen! 

 

Echt een fijne week weer. Ik hoop dat je het leuk vond om weer met me mee te lezen en dat ook jij een fijne week hebt gehad of in ieder geval fijne momenten waar je op terug kan blikken, hoe klein ze ook zijn. En als het even te veel was allemaal, dan een dikke virtuele knuffel voor jou! 

Waar kijk jij fijn op terug of juist naar uit? ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Maandag 9 mei 2022 21:45
bedankt lieve Irene, leuke blog weer
vera - Woensdag 11 mei 2022 14:40
Wat je schrijft in de inleiding vind ik - en ik denk met mij nog vele anderen - heel herkenbaar. Na jaren van worstelen met mijn mentale gezondheid, weet ik niet goed (meer) wie ik ben, alsof ik niet echt een persoonlijkheid heb ontwikkeld. Misschien iets om een blog over te schrijven, als meer lezers dat interessant zouden vinden? Hoe ben je van egozwak naar een persoon met veel hobby's en interesses gekomen? Persoonlijk vind ik dat een heel eng en overweldigend proces en weet ik vooral niet goed waar ik moet beginnen.
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 11 mei 2022 15:00
Ha Vera, bedankt voor je reactie en goede en begrijpelijke vragen stel je hier. Daar kan ik zeker wel eens een blog over schrijven! :)
Lize - Woensdag 11 mei 2022 15:03
Jeetje, wie zet er nu zo'n tekst in een medisch dossier? Hoe dan ook; dat is inderdaad niet meer op jou van toepassing!
Ik vind je kunstwerken altijd erg leuk om te zien in de photoblogs.
Ziet eruit als een fijne week :)